http://videos.streetfire.net/video/L...-Dyno_7514.htm
Yorumları bekliyorum.![]()
http://videos.streetfire.net/video/L...-Dyno_7514.htm
Yorumları bekliyorum.![]()
İsteyen arkadaşlara Electronic Supercharge bende mevcut.
bi arkadaş bu şekilde elektrikli turbo yapacağını soyluyodu.
su an ne durumda bılmıyorum ama motoru flan almıstı.
Yok Eraycım. Yanıltmak olmasın. O kadar fazla güç alamazsın. Araçtan araca değişir ama, benim verdiğim ürün turbosuz araçlarda açık hava filtresiyle kullanıldığında ki zorunlu zaten, hava filtresinin verdiği gücün yoğun hava gereken durumlarda 3-5hp daha fazla olmasını sağlayabilecektir.
sayın arkadaşım tek basına bu alet şimdi işe yarıo olabilir pekı bu hava basıncının afr yı bozuk motoru fakıre düşürdüğünü biliyosunuz dimi ondan dolayı bu gucu yakalayıolar pekı buna stok makına ne kadar dayancak bu konuda bilginiz varmı? fakıre düşüp avans yukselceği için aynı zamanda da kötu bi benzınlı daha kırma riski buyucek buna ne diyebilirsiniz?
Bahsettiğim alet bu adamların kompressor u gibi değil tabi ki. Motoru fakire düşürecek kuvvette bir araç değil. 12v ile çalışıyor. Ayrıca yeni araçların beyni araçlarımızın fakire düşmesine öyle kolay kolay izin vermez merak etmeyin. Maf ve map sensörleri havanın miktarı, debisi ve basıncı hakkında doğru bilgiyi ecu ya ilettiği sürece aracınız kolay kolay fakire düşmez.
Aleti merak eden arkadaşlar var ise ilan bölümüne konu açacağım.
Peki neye göre ayırlanacak 12v ile çalışan zımbırtının devri,Kontrol ünitesi var mı?
Rolantide de aynı miktar da hava üfleyecekse max devirde de aynı miktarda hava üfleyecekse esprisi verimi nedir?Kaldı ki kaç cfm hava basıcak ?
Bunu gerçek turbo veya sc ile karıştırmayın. Bunun devri sabit. Sürekli aynı devirde dönüyor. Fakat tahmin ettiğiniz kadar yüksek güçte motorun içine zorla hava sokacak gibi değil. Kullanıp da zararını gören duymadım. Genelde duyduğum alt devrin canlanması idi.
Hava filtreniz kirlendiği zaman kaybolan güç de azalıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)