User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
88 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: can sıkıntısına koydum:)

TorqueTuning - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sulhi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi bu konu uzar ama inanın benım o zaman sanzumanım stokdu kırılcak korkusuna yavaş kalkıodum ben o zaman 415 hpdim sizde 275 den bahsedıosunuz...
    Elbette doğru diyorsun, hele ki Subaru'nun sadece 1250 kg olduğunu düşünürsen ve S3'ün stok 1480 kg olduğunu da hesaba katarsan ve arada da 140-150 Hp güç farkı da olduğunu hesaplarsan, aslında S3'ün ne kadar iyi gittiğini de görmüş oluruz... Yani sana o kadar kafa tutabilmiş olması bile büyük başarı...

ugurata
    Misafir
    ((((( . )))))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse yaa subaru bu işte gitmiyo melet
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki araçta güzel yürüyordu o zamanki halleriyle... iki videoda sağlıklı yürünmediyse değerlendirmeye gerek yok sonucta biri 275 hp biri 415 hp araclar aynı seviyelerde olsalar neyse.. o yüzden s3 böyle yapar gc8 böyle yapar demek saçma... ki s3 de başarılı yürüyor gücüne göre

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bullet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki araçta güzel yürüyordu o zamanki halleriyle... iki videoda sağlıklı yürünmediyse değerlendirmeye gerek yok sonucta biri 275 hp biri 415 hp araclar aynı seviyelerde olsalar neyse.. o yüzden s3 böyle yapar gc8 böyle yapar demek saçma... ki s3 de başarılı yürüyor gücüne göre

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ugurata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuya açıklık getirim isterseniz 2. video son kalkışımızdı ve ben 3. vitesi kaçırdım sonrada bıraktım zaten gaza basmayı... Arabamda sadece chip+egzost vardı filtre fln da kutuiçiydi... yani 275 hp civarıydı...

sanırım sen bızım GNS cupra ıle deneyıp 1 2 boy gecılen S3 un sahıbısın yanlıs hatırlamıyorum deılmı? denedıgınızde GNS de chıp ve egzoz yoktu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TorqueTuning Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elbette doğru diyorsun, hele ki Subaru'nun sadece 1250 kg olduğunu düşünürsen ve S3'ün stok 1480 kg olduğunu da hesaba katarsan ve arada da 140-150 Hp güç farkı da olduğunu hesaplarsan, aslında S3'ün ne kadar iyi gittiğini de görmüş oluruz... Yani sana o kadar kafa tutabilmiş olması bile büyük başarı...

stock cupraya gecılen bı araba ama o s3.sulhının o kalkısta ıyı kalkmadıgı barız bellı

ugurata
    Misafir
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım sen bızım GNS cupra ıle deneyıp 1 2 boy gecılen S3 un sahıbısın yanlıs hatırlamıyorum deılmı? denedıgınızde GNS de chıp ve egzoz yoktu
    Sanırım sen başkası ile karıştırdın beni. Hacı abi ye sor bakalım o zaman sende ne vardı ve Uğur seni geçti mi geçmedi mi die ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karıstrmadım. o gecekı denemede bende vardım. gns de ozaman ne chıp nede baska bırsey vardı. sen 273 275 hp yım dıyerek geldın o gece. ve gecıldın...yuzde yuz hatırlıyorum hemde durumu. ha gecılmedın kafa kafaya gıttın dıyelım. GNS zır stocktu... deneme bahcesehır kumburgaz arasında oldu hatta

ugurata
    Misafir
    karıstrmadım. o gecekı denemede bende vardım. gns de ozaman ne chıp nede baska bırsey vardı. sen 273 275 hp yım dıyerek geldın o gece. ve gecıldın...yuzde yuz hatırlıyorum hemde durumu. ha gecılmedın kafa kafaya gıttın dıyelım. GNS zır stocktu... deneme bahcesehır kumburgaz arasında oldu hatta
    Yani Mustafa abi şimdi gelse evet uğur geçti beni orda ve bende çip ve agzost vardı siz bilmiyodunuz dese ne diceksin çok merak ediyorum. Ayrıca bu konunun GNS ile ne alakası var onu anlamadım sen nie öle atladın birden ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o gece bende ordaydım ve mustafa abi ile ugurun denemesınde ugur gectı,burda gereksız ıddalasmaya gerek yok bence hacı abı zaten yazar gereklı cewabı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani Mustafa abi şimdi gelse evet uğur geçti beni orda ve bende çip ve agzost vardı siz bilmiyodunuz dese ne diceksin çok merak ediyorum.
    gelsın yazsın yanlıs hatırladıgımı sanmıyorum. kı gns chıp yapıldıgında o denemeler yapılmadı. cok cok ıyı hatırlıyorum ben senın 270 hplerde oldugunu GNS nınde zır stock oldugunu. egzoz vardı dıyosun sadece kat sonrasında 70 lık boru ve ıskender yapımı egzoz vardı. oda guc veren bırsey deıl o serı 1.8tlerde cunkı mustafa ses yapsın bıraz dıye yapmıstı. sonra chıp uygulandı ondan sonrada ıskenderde kat ıptalı yapılıp komple egzoza donuldu. neyse yazsın hacı ama o gecekı denemede(hatta o gece emnıyet serıdınde corvetteler 911 ler camaroların yarıstıgı ayrı bı roll daha vardı).

ugurata
    Misafir
    gelsın yazsın yanlıs hatırladıgımı sanmıyorum. kı gns chıp yapıldıgında o denemeler yapılmadı. cok cok ıyı hatırlıyorum ben senın 270 hplerde oldugunu GNS nınde zır stock oldugunu. egzoz vardı dıyosun sadece kat sonrasında 70 lık boru ve ıskender yapımı egzoz vardı. oda guc veren bırsey deıl o serı 1.8tlerde cunkı mustafa ses yapsın bıraz dıye yapmıstı. sonra chıp uygulandı ondan sonrada ıskenderde kat ıptalı yapılıp komple egzoza donuldu. neyse yazsın hacı ama o gecekı denemede(hatta o gece emnıyet serıdınde corvetteler 911 ler camaroların yarıstıgı ayrı bı roll daha vardı).
    Önceki yazdığımı tekrar sölüyorum GNS ile ne alakası var şiimdi ? Bi anda ortaya çıkıp GNS yi bu konuya sokmanın nedenini anlamadım ? Mustafa abi böyle şeylerden hoşlanmaz bilmiyosun herhalde.

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eh be selcuk ne alakası var konuyla?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önceki yazdığımı tekrar sölüyorum GNS ile ne alakası var şiimdi ? Bi anda ortaya çıkıp GNS yi bu konuya sokmanın nedenini anlamadım ? Mustafa abi böyle şeylerden hoşlanmaz bilmiyosun herhalde.
    alakası ne bılıyomusun 415 hp vermıs bu GT ımpo ıle cıdden yurudugunu sanmanız...

saygılar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o gece camaro m5 evo vs.. vardı 911 corvette flan yoktu.Hatta b de M5 i evoyu camaroyu boy boy gecen 1.8 T RNN vardı.Konuyu oyle boyle cekelım mı ıyıce saga sola ? Arabayı hacı abı mı kullandı yoksa sen mı ? Daha gecenlerde hacı abının fotolarını cektıgım gece ugur hacı abı ben mı konustuk bu konulardan ne gzldı S3 flan dıe yoksa sen mı ?bu ıddalasma nıe onu anlamadım ben ? Sulhının koydugu vıdeodan GNS cupraya nasıl gelındı,gelınmesındekı amac neydı ? Pert olmus b arabaya *** atmak mı nedır yanı anladım.

emreekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sulhim kankam gt28 eski çok yaw...30da eskidi..artık 35....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazdım ben konuya nasıl gelındıgını... 270 hp ıle 415 hp lık bı araba ıle cıdden yanyana gıdılebıldıgının sanılması... baska yazcak bısıy yok...

ugurata
    Misafir
    alakası ne bılıyomusun 415 hp vermıs bu GT ımpo ıle cıdden yurudugunu sanmanız...

saygılar...
    Kardeşim herşey ortada Sulhi abi bile bişey demezken bunu savunmak sana düşmez bence. Herkes kendi arabasına baksın...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)