Avukat Selçuk bey tebrikler ya gece gece rüyanda mı gördün konuyu anlamadım ki. Al s3 senın olsun ya istemiyorum ben. zaten çöpe attım bak yurumuyodu..
yok ruya gormedım. sadece bazı gerceklerın carpıtılıp konunun sapması benı rahatsız ettı. gercekten yanyana yuruyebılcegıne ınanmanız garıp geldı. ama hersey ortada tabı sulhı son sozu soylemıs. bende yazacaklarımı yazdım zaten. ıyı geceler sıze
sonradan boy boy gecmesı lazım dıyorsun. emırın yazdıgına sımdı hak verdım ogun ılk tecruben olduguna daır. dragta 1 sanıye gec kalkarsan senden gucsuz arabaya bıle gecılırsın kardesım. yavas vıtes atarsan yavas kalkarsan gec kalkarsan gecılırsın. boy boy gecmek dıye bırsey yok. pıst zaten 280 metre 400 olsa tamam derdım.
pm. sulhı cınstır arada cıkartır bısıyler ortaya![]()
E madem pilotajı tartışacaz tekrar başa dönelim o zaman turboların büyüklüğü arabaların gücü konuşulmasın burda. Ayrıca Sulhi abi de o gün hiç geç kalkmadı hatırlatim. 1. Kalkışta benim arabamı bilmedii için yüklendi yarım boy geçti. 2. de bıraktı. 3. de ben vitesi kaçırdım. Hadi yat artık sende bak mesaj sayım da güzel ii geceler![]()
Ne kadar boş...
yaw sayın arkadaşlarım ben konuyu daha yenı okuyorum benım bu vodeo yu koymamdaki amac ordaki bi arkadaşın o konustuğu söz inanın cok hoşuma gitti.gitmesinin sebebide belkı ben yanlış anladım belkıde doğru anladım ama subaruya bi dusman sevmeyen gibi gırtlaktan sevınıcırsesıne konustu inanın o adamı ben cok merak ettım...saygılar.
simdi konu subarudan s3 e ordan gns ye ordan m5 derken Ronine kdr geldi helal olsun yani.m5 le denedigimiz gece selcuk hatırlıosan sen gelip o turkiyedeki en temiz en iyi yuruyen m5 demistin ki benim m5le deneme gibi bir dusuncem yoktu sonradan ugurun gazina gelmistik.arabanin debriyaji bitikti demisin ama o bahceshirde kenarda durup sahibi ile muhabbet ederken hic öle bisi sölemedi , herhalde küçük gördü die dusunuyorum ben cunku cok isteksiz denedi.ancak sonradan ben geçince yanima "gelip helal olsun kardes" demisti bende tesekkür etmistim.sonrasinda ben arabanin sahibi HARİÇ bi cok kisiden debriyaji bitikti , bi sorun vardi , yürümedi gibi seyler duydum.eger sorun varsa denemeye gelmesin kimse.bunu bu forumda hepimiz görüyorz ve okuyoruz,gecip gecilme meselesi sizi neden bu kadar rahatsiz ediyor anlamis deilim.sorun varsa sorunu hallet sonra deniyelim, benim hic bi zaman gecme gecilme gibi bir idaam olmadi.arac sahibi tekrar deniyelim deseydi bende tekrar cikardim , gecersede elini sıkar helal olsun derdim,sonucta ne bende gt30-35 ler ,ne nos ,nede diger seylerle alakali modifikasyonlar yok.ama aracin kaza yaptigini duydum neyse onada gecmis olsun...u drag olayina gelicek olursak zaten bastaki msjlarimda söledim , kucucuk k04 ün 2876 ya cok fazla yapabilicegi birsey yok.heleki s3ün stock agirliginin 1480 kilo oldugunu unutmazsak.keske ayni setuplarda olsaydida o zaman bu konuyu uzatip konussaydik.kimse subaruya düşman falan deil...benimde merak ettigim sey neden hemen hemen stock bi s3 ün kendi durumuna göre cok iyi yurudugunu kabul etmiyorsunuz ? arada 150hp extra ve 230 kilo fark varken...niye kimse birbirine helal olsun demek yerine hep bi çamur atma var anlayamadim.
!! Yngwie J. Malmsteen !!
konu rnn vs m5 deıl... oktayın m5 ın nasıl gıttıgını zaten bılıyoruz o gecede debrıyajı yakıp bıtırdı bız deneme dedık oda denerız ya nolcak dedı ve denedı zaten. hıc bırseyı takan bı adam deıldır o o yuzden probem deıl. sen acıklamıssın kucucuk turbo 2876 ya napabılırkı dıye. ozaman bazı kısıler yazmasın ıste o kadar kılo hp farkına ragmen boyle yurudu felan dıye. komık olunmasın...
konunun benim arabam olmadigini bende biliyorum ama burda kendin yazmisin ,konuya dahil etmisin o yuzden orda bi aciklama yapma geregi hissettim.debriyaj bitik yada deil beni ilgilendirmez denedik gecti gitti , eski konulari geri getirmenin bir anlami yok o yuzden yazdim yukardakileri.öbür konudada artik yorum yapmaya gerek yok herkesin kendi fikri , benim fikrim 415hplik subaruya s3ün iyi dayandigi.kimse subaru yürümüyor demedi zaten.
hakıkaten ıyı dayanmıs
az evvel Hacıyla konustumugurun s3 pert olduktan sonra ben chıp ve egzoz yaptım ve o gecede gectım senın dedıgın gıbı dedı ..
saygılar![]()
ben ztn haci gecmedi demedim kio gece ben görmedim ne sekilde yürüdüler ztn dikkat ettiysen o konuda bi yorum yapmadim.ki mustafanin arabasinin ne kdr güzel yürüdügünü biliyorum biçok roll da beraber bulundum onunla.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)