arabasına masallah onu herzaman soyluyorum ama sadece 164 165 hp hp 1200 kusur kılo 306 yaklasık 100 kılo hafıf 10 hp fazla kısalı bı arabayla nasıl boyle gıdıyo. buna akıl mantık ermıyor bende...
Printable View
arabasına masallah onu herzaman soyluyorum ama sadece 164 165 hp hp 1200 kusur kılo 306 yaklasık 100 kılo hafıf 10 hp fazla kısalı bı arabayla nasıl boyle gıdıyo. buna akıl mantık ermıyor bende...
163 hp bir araba 10yıl sonra yine 163 hp çıkmaz...ayriyetten yeni motor yapıldıysa port polish,timing ayarı ve güzel bir chiple anca böyle gider,ki denedigi araçlar gitmeyen yürümeyen vti lar degil.ama maşşalah diyorum...
http://videos.streetfire.net/video/1...-FZ_178555.htm
ya çok merak ettiğim bir soru var dyno dayde bu araç çıktı ölçüldü dönüşte falan bu araçla hiç deneme falan olmadımı yada akşamına falan???
Hani dyno day günü ve sonrası gibi???
dyno day dönüşünde denendi biliyorum ben passatturbo la 4 - 5 boy civarı emre geçiyorum demişdi hatırladığım kadarıyla akşamıda roll e çıkıldı ama kimlerle denedi bilmiyorum..
Passat değilde AB Vtecle denemiş olsaydı daha iyi olurdu sanırım???
Yahu ben birşeyi anlamadım. Bir aracın üzerindeki modifiyeler neden bu kadar kalem kalem kalem tartışılıyor ki. arabanın iyi gitmesini istiyorsa NOS da yapar turbo da yapar V8 bile koyar o kişinin beklentisi ile alakalı tamamen.
Araba modifiyeli ise modifiyelidir standart ise standarttır. Geçmek için kullanılan her yol da mübahtır.
Zaten şu hayatta bi 106'ları bide 306'ları anlayamadım GTI bazında :)
Barış,
Bir elin beş parmağı bir değildir ;)
Her araç aynı modifiyelere farklı cevap verebilir her aracın sürücüsüne göre farklılık gösterebilir.En basit örneği bizim çocuklarda 3 tane RS varken 3üde egsoz filtreli iken Akif her iki aracıda süzgeç yapıyodu :) ama biz oturup hiç evde Akif sende Nos var diye tartışmadık mesela :p
bro kutluyorum seni :icon_tup: Ya tanımadığımız bilmediğimiz araba olsa vallaha bizede inandıracaklar nos var diye :D emrenin yerinde olsam çok daha agresif olurdum artık ayıp denen bişey var çamur at izi kalsın çok yanlış hareketler bunlar adamın arabası gidiyor kardeşim gökinin 106 yıda izlerken apışıp kalmıştınız o damı nosluydu umutun vteci typarla yürürken odamı nos basıyodu yapmayın Allah aşkına uzatmayın konuyu nos var diye iddia eden maçası sıkıyorsa adamın adresi belli gidip bakar arabaya hala iddia ediyorsa çıkar dener bu kadar basit :icon_tup:
Katılıyorum
Nos var diyenler Nos çıkmazsa yada iddaa edilenler çıkmazsa araçtan toplasın parayı taktırsın araca :)
P.S 306'nın sahibini tanımıyorum (Dyno'da karşılaştık sadece) günlerdir süren 306 with Nos muhabbetine mizahi yaklaşımımdır kimse üstüne alınmasın :)
eray topiği yap bi organizasyon emrenin benzin sponsoru benim şu milletin çenesi bi kapansın yeter artık.......
Bende 5 tüp Nos var çaktırmayın Sulhi ile deniycem :D :D
306yı bole arastırıosak, gokının 106ya neler derız.. chıp egsozlu araba kaç bg cıkarabılırkı, 950 kg, hesaplasak oran baya dusuk, ama gıdıyor ışte,
ayrıca bana bu kadar laf yapılsa cıleden cıkardım herhalde:D
Buarada ben videoları takip edemediğim 2 günde 3 tane konu açılınca :D
306 kimi nasıl geçti kaç boy vs ???
haşa diger 306larn leş oldugu konusuna katılmıyorum. Ben eminim ki up gibi hatta ondan daha iyi giden 306lar vardır ama piyasada değildir ayrıca bnm araç temizdir diye idda etmiyorum daha nice temizleri var ama yürütme kabiliyetleri yoktur onlar içinde 306lar leş diyemeyiz barış.