jokey degisimi neden?
bence konunun uzama sebebı aracların kafa kafaya gıtmelerı
bırınden bırı ayırıp gıtse bu kadar uzamaz konu.
kafa kafaya gıden ıkı arac ıcınde yok sen gectın yok ben gectım demek kımseye yakısmaz![]()
Geçeninde geçileninde canı sağolsun önemli olan dostluk değilmi ?
Melih her konuya cuk oturdu cevaplar verebilir sinir bozabilir up'da yeni yeni milletin kafasını karıştıran bi araba benimde karıştırdı gibi ama böyle muhabbetlere gerek yok.İlk rollingine çıktığı zaman bizede 2 boya kadar atınca bende kıllanmıştım ama Çok yakın 2 samimi arkadaşımın arkadaşı olduğu için doğrudur dedim geçtim.Hem 306 RS'ten yarım boy bile yese başarıdır.uzatmasanız gerek yok![]()
100-200 deneyin; isteyen istedigi vitesten bassin:
sonuc belli olsun...
Experience is what you get when you don't get what you want.
dogal olarak vites atarken ivme kaybı yasamıs olabilir..cok denk gidiyoruz deyip muhabbetinizi bozmadan tekrar deneyin,bu sefer herkes kendi aracını sursun..filtren biraz daha iyı olabilir onu duzelt bidaha deneyin.vs. Yani bukadar yakın gittigin araba sahibi ile iyı dost olun..dyno bile bukadar belli etmez iyilesmeyi,kotulesmeyi![]()
Sword vtec clio Rs.
http://videos.streetfire.net/video/S...-Rs_317181.htm
170hp 306 oyle gitmez; oyle vitesde bitirmez;
onceki sahibi kisami takti naptiysa anlamadim..
Experience is what you get when you don't get what you want.
maşalah 306 çok güzel gidiyor kadran videosu falan varmı soyle 100-200 falan ?
konunun ..oku çıkmış kardeşim bu ne ya çok basitleş mişsiniz yazık yakıştıramadım 2 demir parçası için sen geçtin ben geçtim ayıp valla sdk yarışına dönmüş bu iş
Rs kardeşim yarım boy mu geçmişssin 1 boyda benden
beyler rs 306 yı 1,5 boy geçmiş tir siz halisinasyon görüyosunuz konu kapansın tekrar denenir görülür nos diyen arkadaşların mod bilgisi de ortaya çıkıyor tek tek not alıyorum o yazanları merak etmeyin..
saygılar..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)