|
|
#1 | |||
![]() |
http://videos.streetfire.net/video/H...-18_189819.htm arkadaşlar bu konu verildi zamanında yaklasık 1saattir arıyorum bulamadım kusura bakmayın biraz önce atasehirden çıktım gebzeye doğru gelirken yine bu aynı tayfaya rasladım kanım dondu roling olurda böle bir roling olmaz aklım gitti elim ayağım birbirine dolandı videolarını bile yapamadım bu adamlar neci yahu
hızlıve öfkelideki çetegibi ansızın otobana çıkıp roling yapıp kayboluyorlar
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
istanbullu arkadaslarımız şu bizim maxutu durdurabilcek biri yokmu orlarda
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: yokmuş:)))
|
sahilde video çekelim dedik 140 falan giderken bunlar bi geçti yanımızda kayıdı falan durdurdum bene lan dedim noluyo
__________________________________ esselatü vesselamü aleyke ya resulallah |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
Plaka dogruymus. Bugun Atasehir civarinda TEM'de gazlarken gordum Maksut'u..
Videonun baslarindaki araya girisi cok guzel ama masallah
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
o kadar turbo s2k var yarışıcam sizle diyordu ama yalan oldu galiba
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Turbo Haram beygirlere Hayır bizde standart
yazmıştı en son Maksut
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ´06 corsa 1.2 twinport
|
ya arkada yanip sonenler ne ole ya ferrolarin
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Arka sis F1 araçlarıyla aynı tarz'da
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
ben gişelerden çıkarken sarı corvet bekliyordu 5dakka sonra eşime amanaman yuh dedim noldu demeye kalmadan vınvın die geçtiler ilerde yavaşladılar ben ortalarında kaldım adamlar şaka yapargibi bütün yolu durdurdular nerdeyse bian bunlarda bizim gebzeden dedim kesin yol kesiyolar die sağa kaçamıyom sola kaçamıyorum önüm arkam ful sarıldı sanki şok oldum bunu unutacağımıda sanmıyorum
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Maksut'la bizde 1 kere denk geldik
ama kısmete bak bizde 1000RR vardı denk geldiğimizde
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Evo IX
|
abı bu vıdeo eskı deıl mı
dun gecede cekseydın keske maksut senı sewıyoruz
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Scirocco
|
valla ne kadar kızsakta maksuta haram begiri yok sonuçta doguştan hardcore o
neyse inşallah haram begire denk gelir diyorum maksut ama sölemişti gelin deneyelim diye niye deneyen olmadı![]() __________________________________ Old BUGEYE Mafia Member " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "RWD yanlarım demiş FWD sardırırım demiş AWD yahu gençler sizinle uğraşamam demiş....
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
video eski ben çekemedim zaten benim olay bugün saat 3de oldu alim ayağım birbirine girdi
hiç bişi yapamadım kızım korktu seslerden zaten bekledim uzaklaşmalarını yapacak bişiyimde yoktu
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: Evo IX
|
haram beygırlerın olsaydı bı yarsaydın![]() tabı bıde bekar olman gerekırdı yengenın yanında yapılmaz ole seyler
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: ford festiva gl & t4 transporter spesial edition
|
kaç araba vardı böle tahminen hani 3 ferro 5 merro 2 vette gibi
__________________________________ 1045 Millenicom Ses Hizmetleri A.Ş---New Age iletisim
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
kırmızı ferro vardı sarı corvet siyah porşe sarı m3 arkadan gelen 2siyaz 330 bikaç arabadaha vardı ama bakamadımki o an bi şok oldum içimden dedim galiba bizim formdan arkadaşlar benim arabayı tanıdılar şaka yapıyolar
ama gördümki saka değil tam facianın ortasına düşmüşüz zaten o ferro bi aragazı çekiyo kulaklar iptal kızım korktu noluyo die yol tozduman arza seridinden gidiyolar toz kalkıyor trafik resmen durma nktasına geldi kaçacak yerde yok ortalarında takıldım çöle 1dakka falan valla heyecendan videobile yapamadım adamlara artık otobanda gazlarken dikkat etmek lazım arkadaşlar direk rolingleri bozabilir ben erayla selimin o an ne hissettiklerini şimdi anladım
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
adam bütün siteye adını ve plakası ezberletti gitti
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Bizimkiler bu aksam timetrial cıkısı yakalamasınlar otoyolda
![]()
__________________________________ MK5 Jetta 1.4 TSI |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 11:11 ::::

hızlıve öfkelideki çetegibi ansızın otobana çıkıp roling yapıp kayboluyorlar 

sahilde video çekelim dedik 140 falan giderken bunlar bi geçti yanımızda kayıdı falan durdurdum bene lan dedim noluyo

maksut ama sölemişti gelin deneyelim diye niye deneyen olmadı