|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: White Rs @ New Kangoo
|
Geçen haftaki yorumlar üzerine 100oktan alıp bir daha deneyelim istedik.Sağolsun Vtc sahibi Cenk kardeşimiz kırmadı geldi..Baskımız iyice bitmeye yakın olduğundan yanıma kimseyi almak istemedim.O yüzden videoları dışarıdan saxo turbo çekti..
Teke tek denemelerde şöförlüğüde artık eşitledikten sonra Toda Conta sayesinde önde olduğumuz normal olarak belli oldu fakat,,, Bu denemelerden sonra anladım ki 100oktandan ziyade biran önce balatayı halletmem gerekiyor..Geçen hafta Can'la deneme,ertesi gün 3 lü denemelerde ve bugünde gördük sağolsun bizi msn'den aydınlatan Edo erdem kardeşim haklıymış ilk denemelerde rahat geçerken balata ısındıkça geriye düşmeye başlıyoruz..Neyse videolar aşağıda arabalar arasında sadece conta farkı olduğu gidiştende belli oldu artık..Typer ne verirsen onu alabildiğin bir alet hiçbirimzinki diğerinden iyi değil..Kaza bela olmadığı sürece bu eğlencemiz devam edecek arkadaşlardan önemle rica ediyorum can sıkıcı kalp kırıcı birşey yazmayın..Burda Fan gitmiyo vtc gitmiyo o gidiyo bu gidiyo olayı yok..Roll yapma imkanı bulamayan arkadaşlara videolar ile zevkli dakikalar geçirtmektir amacımız İyi seyirler.. İlk deneme,(uzunu görebilmek için 255 e kadar bastık) http://upload.streetfire.net/video/1...Vtc_380563.htm İkinci Deneme http://upload.streetfire.net/video/1...Ctr_380547.htm Üçüncü ve son deneme, http://upload.streetfire.net/video/1...Vtc_380551.htm __________________________________ Piston Garage Son Düzenleyen chiefkadir; 18-01-2009 20:29. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
bu vtc plaka olanda org egzostmu var ?
__________________________________ JOHN COOPER PLAYS |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
görüyorummmmmmm 100 sayfalık bir konu görüyorummmmmmm
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Yok bu sefer olmaz
Tersi durumlarda olur ama
__________________________________ Piston Garage |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Clio RS
|
Maaşallah FAN a da VTC yede ikiside çok güzel gidiyor.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Sağoalasın İbrahim gelemedin cezalısın amaaa
![]() Bu arada bir Not : Vtc'nin lastik çapı 215/45/17 değil 215 /40/17 imiş ..Yani dezavantaj değildir ne olduğunu bilen bilir..Lastik muhabbetide gereksiz olduğu belli oldu..Allah lastiklerimize zeval vermesin bugün ilk defa 250-255 leri gördüm Ctr ile.. __________________________________ Piston Garage |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Maşallah
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: i"S" it love
|
Maşalllah araçlara
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: Clio RS
|
![]() ![]() son zamanların modası 6800dd de vıtes atma vıdeomla bırazdan aranızdayım ![]() ![]() ve en sevdıgım yolda basmıssınız.ankarada en ıyı yer bosu bosuna cevre yolunda golbası tarafına gıdıyoruz hep. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
vtcnin son susturucu orjinalse baya ciddi yürüyor. vtcyi beğendim baya belliki sahibi olan arkadaşımız baya ısınmış arabasına
__________________________________ USPerformance by UtkuSelamoğlu |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
kadir abi siteye konu açıcam. sefstyle vites atışını tekrar görmek istermisiniz diye anket hatta , yada ben açmadan sen su videoyu bi gönder abi bana ya
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Sağolun Koray kardeşler
__________________________________ Piston Garage |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Megane RS
|
Ben geçen hafta yoktum birsürü gereksiz muahbbet dönmüş..Şimdi onlara girmeyecem ![]() Biz her buluşmadan memnun ayrılıyoruz.Bugün Tansaşa gelen arkadaşlara roll seyrettiremedik önümüzdeki hafta içi baskı balatayı halledersek daha iyi gider umarım.Her değişiklikten sonra araba denemek daha aydınlatıcı oluyor. Gelen arkadaşlara özelliklede Cem abiye teşekkürler arabası çok ciddi yürüyor zaart diye 235 indirmesi çok zevkliydi.5.Viteste kesiciye girdikten sonra Ctr ler pis geliyodu yanımıza |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: yok
|
araçlara maşallah. yollar çok fenaymış , bide saxo nun camları neymiş öyle gündüzü geceye çevirmiş
cam yarı açıkken fark çok açık anlaşılıyor(koyuluk derecesi) .
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Vectra GT
|
saxo çok iyi cidden, ctr'lere maşallah ikiside gitmesi gerektiği gibi.
__________________________________ http://img21.imageshack.us/img21/8364/23897876.th.jpg BTCC Silverstone Finale Lap- 1992 |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Evo IX
|
2 aracada masallah,sorunsuz tertemız gıdıyorlar seslerınden bellı
kadır abı denemeden duramadın gene anlasılan bı sanzımanda sen alırsın bu gıdısle ALLAH korusun..TURK bayragın guzelmıs
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
kadir abi harbiden ekol antalyada bile ünü öyle söyleyim...hakkını veriyor
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Güzel bir gündü camlarımızın ertesi günden kalan yağmurun etkisiyle epey kirliydi genede videolar başarılı oldu gibi
Her iki aracada Maaşallah camlarımz hariç temiz bir roll günüydü |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Evo IX
|
|
|