adam hakkını vermiş yhaa...çok saglam direksiyonu varmış ama.yanlamak deyince bnm aklıma iveco ile yanlayan arkadas geliyor
Printable View
adam hakkını vermiş yhaa...çok saglam direksiyonu varmış ama.yanlamak deyince bnm aklıma iveco ile yanlayan arkadas geliyor
Güzel haraketler bunlar:) tebrikler
bizim oralar kanka anadolu yakasında var bole cılgın gencler ben bu s virajına takıldıgımda umt umıt tj hasan falan gibi cidden bu işin en eskileri gelirdi en son bi sefer oraya gittigimde 2 tane kamyonet geldi kocaman onlarla ara gazlar yanlamaya calısmalar trafıgı tehlıkeye sokmalar bı daha gıtmedım
duzeltıyorum
http://www.youtube.com/watch?v=5wnxd...eature=related
vıdeounun 1:39 zamanında bahsettıgım kamyoent var yıne yanlıyor :D ey allahım ya hıc bı ılerleme yok
valla bizim eyvazla kapıstıralım bunu :D
helal süper yan :)
yalnız önden çekişli araç ve standart olmasına rağmen helal olsun ben direksiyona hayran kaldım
hersey anlaadım da kamyon fln transıt ne alaka yanlamayla =))
hanı dewrıldı dewrılıcek bellı bı arabanın ustune fln dewrılse yazık gunah bıraz da cahıllıklten arınmak lazım arkadaslar kusura bakmayın
vectra cok basarılı adam gıtmıs pıstıne gonlu ıstedıgı gıbı yanlasın hoplasın zıplasın ne yaparsa yapsın ama caddede transıtle fln yanlamaya calısmak cehalatın gostergesı bence...
http://img519.imageshack.us/img519/3391/foto108lp0.jpg
yunus devirmişti bunu yıldızlarda kayar hesabı :)
Arabanın tepesinde resmi varmı ??:)
Malesef :)
ama dobloda drift car hesaabı önde çakarları yanık bi sağ bisol :D:D fenaymış
transıt le kamyon aynı kişinin transıtı canlı gordum sahılde 3 şerıt kapatıyo :D yanladığı zaman
ama gercekten cesaret işi yuksek tavan uzunşase araçla bunu yapmak
Yunus kötü patlamışdı ozaman. 2004 yılındada Ankarada yanlarken bütün milleti korkutmuşdu. :D milletin tepkisi la la la la laaa olmuşdu. Vectracı arkadaşıda tebrik ediyorum maşallahı var.
albay nerelerdesin sesin soluğun çıksın be
guzel yanlamıs tebrık etmek gerekır arkadası :D
özlemem mi yaa, burnumda tütüyor :)
ya burda bahsettiğimiz şahıs DEVRAN.. Usta bir şöförden bahsetmiyoruz. Profesyonel bir şöförden bahsediyoruz.. Kimse kendini germesin yok trafikte yapıyor, insanları tehlikeye atıyor diye. Adam bomboş yollarda yapıyor yapacağını. Lafın kısası; adam trafikte görüp görebileceğiniz şöförler arasında en iyilerinden. Burada sadece viraj videoları var. Bunlar neki?? Neleri var daha o çatlağın :icon_tup: