la biliyom yaaa o passatın dili olsada konuşaydı ne çektin be passat :D
Printable View
Bigun hic unutmuyorum sanirim gecen kis aylariydi. Sapancadayim domuz avinda. Sabah 4 te kalkmisim aksam 5 e kadar av yapmisim gozlerim tavuk **** gibi olmus :D Avin ilk gunu bitti Sapancada evdeyim direk yattim uyuyorum cunku ertesi sabah 4 te tekrar kalkicam ava gecicem baktim telefon caliyor saat gece 12 civari ve uykumun en guzel en derin noktalarindan birindeyim :D ve Mustafa ariyor :) ve asagidaki konusma geciyor Mustafayla aramizda :)
Mustafa: Abi selamin aleykum.
Ben: (Gayet uykulu bir ses tonu ile ve gozlerim kapali sekilde) Aleykum Selam Mustafacim.
Mustafa: Nasilsin abi?
Ben: Iyiyim Mustafacim. Domuz avindayim arkadaslarla.
Mustafa: Hee anladim. Abi bi arkadasin FN2 si var seninle denetmek istiyoruz arabamizi gorucez falan filan.. gelir misin Atasehirdeyiz seni bekliyoruz.
Ben: Mustafacim Sapancadayim. Istanbulda degilim.
Mustafa: Haa tamam abi gelirsen haber ver.
Ben: Tamam veririm.
ve telefon kapanir. Aradan 10 dakka gecer telefon yeniden calar ve ekranda Mustafa yazar :D
Mustafa: Abi naber.
Ben: Iyiyim Mustafa.
Mustafa: Abi gelmiyomusun ya seni bekliyoruz!!
Ben: Mustafa az once dedim ya Sapancadayim diye. Nasil geleyim yorgunum uyuyorum!!??$$$++
Mustafa: Haa oyle mi abi. Tamam o zaman pardon sonra konusuruz.
Ben: Tamam bye.
Aradan 20 dakika gecer ve telefon yeniden calar! Bilin bakalim ekrandaki isim kim? Mistafa :D
Mustafa: Abi ya rahatsiz ediyorum kusura bakma Engin abinin cebi var mi sende bari ona saralim onunla deneyelim?
Ben: zzzZZZZZzzzzzzZZzzzzzz!!!???!!!!$$$+++_-----_=====
:D
Mustafa seviyorum seni biliyosun dimi :D
organizatörlerin hası yaaa :D
Kalabalık ortasında yapılan giderin,
Tenhada özrü kabul olmaz..
Herkese sevgiler saygılar :D
Hort mustafa hoşgeldin :)