Mustafa o lafi vteccilere soylemdi. O kisi kendini biliyor neyse mustafa gerekeni soyler. Butun araclara mas. Ama Ab ayri guzel yuruyor.
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Adam 1350 kılo 1 bar basan passatla filitre egzoz headers 14 jantlı vtec i geçmiş işte.
vtec ilk başta öne çıksaymış uzunda bagajdan dalıp kaputtan çıkarmış işte
ama kısadada açamamıs arayı.passat iyi yürümüş ve ilk videodaki şarkıyı ikinci videoda da haketmiş![]()
mustafanın arabası harbiden güzel yürüyen araba bir aile arabasından beklenenin fazlası var zaten bu arabada ama yapılan muhabbetler yanlış illaki o sölediği sözlerin hep arkasında duran bi çocuk ama o bu formda olmadığından arkasından bukadar alaycı konuşmamak lazım yakışmıyor sonuçta hepimiz birbirimizin yüzüne bakıyoruz mustafanın hatası büyük konuşmak oda büyük konuşmanın cezasını çekmiş bu videolarla uzatmayada gerek yok murata maşallah harbi güzel yürüyen bir arabası var mustafayıda yabana atmayın arkadaşlar bence bir emek vermiş o arabaya geçsede geçilsede emeğine saygı duyun dalga geçmeyin bu video ona ders olmuştur zaten
masllh mustafa abının aıle arabası guzel gıtmıszaten onun araba yuksek devırde atmosferık oluyo turbosu yuzunden
![]()
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Yok ibrahim herhangi bir durum yok gerçekten mustafa çok heyecanlı adam hırslı adam. hırslı olmakta etrafına zarar vermediğin sürece kötü birşey değil en nihayetinde başarıyıda getirir. dün akşam gezdik eğlendik. bir problem yok. Passat için mustafa elinden geleni yapmış. Basınc açmış, arabasını boşaltmış üstüne titremiş vs vs en nihayetinde hepimiz araçlarımız için neler yapıyoruz. o yüzden her zaman eğlencesine denemeler olacaktır. gayette güzel bir geceydi tekrar teşekkür ediyorum.
sonu beklenıldıgı gıbı olmus sarkıda 10 numara yalnızi passatın gıdısı eskıye gore bıraz kotulesmıs gibi geldı banaturbonun omurden gıdıyo olmasın yavas yavas:
, 200 hpkusurluk araba 200den sora uzatması lazım dırek...
ben mevzunedir bilmiyorum ama okuduklarıma göre büyük konuşmuş konuşmanında cezasını çekmiş nebilim alaycı yorumlar olunca üzerine gitmemenizi istedim siz diyorsanız sorun yok ozaman bişidiemem
Yok dayı en azından dün akşam deneyen arkadaşlar adına diyeyim bizden yana bir sorun yok her zaman denemeye yemeye içmeye devam no problem![]()
VTECKing ünvan müsabakasına çıkmışbu arada burda mechanix e ve emreekin e sesleniorum 1000 Lira verseler gene denemem
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)