User Tag List

Sayfa 4/12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
215 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Sword AB VTEC & Passat 1.8T 1.1 bar

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bu passatla denemek istiyorum
    cheap & fast = not reliable
    reliable & cheap = not fast
    fast & reliable = not cheap

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıraya girmen gerekir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VteC_MaNiaC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VTECKing ünvan müsabakasına çıkmış bu arada burda mechanix e ve emreekin e sesleniorum 1000 Lira verseler gene denemem

Miktarı yükseltsek???

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikisinin arasına ucak ınebılır
    DRİLL
    Dr.Ecu

Erol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mşllh. aB ye
    BOOSTPROJECTS
    EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
    100-200 - 8.5sn.
    N/A is the best..
    Civic Hatchback

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ohaa Harbıden Şarkı cuk oturmuş

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet gece geçildik nema problema. bu videoyu koyarak bizi değil kendinizi rezil ediyosunuz bunuda bilin stock 1.8t passat yanlızca 1.0 basarak headers filtre egzos 14" li bir vtec i geçiyor 5. viteste 5+ boy olur. görkem vtec 4. viteste 230mu görüyo bu arada çünkü 4 biter bitmez passat açmaya başlıyo (vtecin devrine uyulursa ) altta basılırsa 2. viteste kafadan 2 boy oluyo 4 bitene kadar sabit kalıyo 5 te gene açılmaya başlar. bu açıklamayı yapmak istemiyodum aslına bakılırsa ama madem söz hakkı verdiniz yazalım dedim

şu egz. kısalı vtec vs vs beni geçemez konusuna gelelim. iddiam devam ediyo ben AB yi hafife almısım bu halde geçebilirim diye düşünüyodum ama yanılmısım olabilir. gidiyo arabası geçildim bişi diyemem. yanlızca egzostumu takıp 1.5 basıp yeni denemede neler olcağını görcem ozaman da videonun arka fonunda baska bi şarkı calıyor olabilir.

apaçi lafları edilcekse ben sizden önce yazayım vtecte turbo taksın gelsin ozaman diyenlere vtecin taktığı turbonun 2 katını takarım bende gene geçerim bu iş maddiyata bakar

görkem specleri ekle kardeşim bak şöyle

AB Vtec
    4.785 4-1 headers cat back egzost, filtre, hafif volan (bildiklerimiz)

passat 1.8t
    1.0 bar çip

saygılarımızla tebrik ederiz
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

TAM35GNY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilinmeyen ne var yaw saibe birakmayin sonra elalemin yuzune nasil bakacaksiniz?? Her iki tarafta boklamasa kendini ii olur sonu ii olmaz..

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    passat olmus sana sutten cikmis ak kasik;
    standart standart diye keklemeye calisti olmadi. vteclere gider yapti; fark ortada..

ibrahim kardes;
    emek var demissin, son birkac yilda bu laf anlamini yitirdi.. chipli passat'ta nasil bir emek var anlamiyorum
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TAM35GNY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilinmeyen ne var yaw saibe birakmayin sonra elalemin yuzune nasil bakacaksiniz?? Her iki tarafta boklamasa kendini ii olur sonu ii olmaz..
    şaibe karıştıran olmadı günay ne alaka bildiğim specleri yazdım + - bişi yazmadım varsa + sı -si düzeltirler manasında bildiklerimiz yazdım. sonu ii olmazdan kastın ne ben şerefsiz değilim *** atmam bilmeden anladınmı günaycım
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    passat olmus sana sutten cikmis ak kasik;
    standart standart diye keklemeye calisti olmadi. vteclere gider yapti; fark ortada..

ibrahim kardes;
    emek var demissin, son birkac yilda bu laf anlamini yitirdi.. chipli passat'ta nasil bir emek var anlamiyorum
    aynen emek falan yalan anca alırsın arabanı filtre kitini kendin yaparsın egzostunu kendın takarsın laptopunu açarsın yazılımınıda kendın yaparsın ozaman arabana emek harcamıs olursun. yoksa veriyosun parasını çip alıyosun bitti bukadar.

mustafa hatalı laflar konusmus olabilir yapıyo bazen ancak hatasını düzeltmesinide bilir. aynı o aksam tolgayla ortak noktayı bulmamız gibi arkadan girerim önden cıkarım nası şakaya dönüştüyse hep espirisini yaptıysak bu onla bizim aramızdadır. her insan hata yapar yeterki .okunu cıkartmayalım. yargısız infaz olmasın yani
    Dr. Ecu

TAM35GNY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

AB Vtec
    4.785 4-1 headers cat back egzost, filtre, hafif volan (bildiklerimiz)

passat 1.8t
    1.0 bar çip

saygılarımızla tebrik ederiz
    Bildiklerini kimden ogrendin Eray gorunce mi anladin?? Arac sahibi soylediyse yalan soyluyor zanni olusuyor yanlis miyim??Ha yok baskasi soylediyse de yazmanin ne anlami var sizde yazin aracinizdakileri dersin olur biter

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erayım 4. vites 230 diye birşey geçmedi benim yazdıklarımda ama yada hatırlamıyorum. Ben çok eğlendiğimizi gayette güzel sohbet ettiğimizi düşünüyorum. birkaç tane daha video var uygun olunca onlarıda ekleyeceğim ki ordada dediğin gibi passatın önde olduğu videolarda mevcut. herhangi bir saklama falan durumu yok aklında soru işareti kalmasın.

AB nin specler doğru yazmışsın extra birşey yok zaten, MOR aynı speclerde ama volanla kısa yok fark olarak.

Siz passatı aşağı yukarı 190-200 hp civarındadır dediniz.
    bizde kendi açımızdan atmosferik 1.6 araba için iyi bir sonuç elde ettik (MOR adına) diye düşünüyoruz. AB vtec ayrı bir durum tabi. Gerçekten iyi gidiyor. ki o akşamda denemek istemedi mustafa olsun sen olsun ne kadar ısrar ettikte denettik araçlarıki. AB de yakıt sorunum var demişti denemek istemiyorum demesine rağmen denemişti. Zevk olsun diye deneme yaptık her denemeden sonra video konulduğu gibi eklemeler yaptık.

Mesela sen 14 lere takmış durumdasın ben fark ettimde sizin passatın ön koltuk kafalıkları bile yoktu Arkası bomboştu MOR'da stepne dışında herşey arabanın üzerindeydi gerçi senle ben o hafiflik farkını kapattık ama 2 arabadada. hacı zaten diyoruz ya rolling için her yol mübah o yüzden eldeki imkanları kullanmak farz. Yanlışsam düzelt.

Bir daha deneriz seninde dediğin gbi egzos yada uygulacaklarını halledersin denenir problem değil.

En önemlisi diğer arkadaşların değilde sırf benim yazdıklarımı okursan bu topicte benim sana ve mustafaya hiç ters bir lafım yada yanlışım olmadığını düşünüyorum. Sence???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen emek falan yalan anca alırsın arabanı filtre kitini kendin yaparsın egzostunu kendın takarsın laptopunu açarsın yazılımınıda kendın yaparsın ozaman arabana emek harcamıs olursun. yoksa veriyosun parasını çip alıyosun bitti bukadar.

mustafa hatalı laflar konusmus olabilir yapıyo bazen ancak hatasını düzeltmesinide bilir. aynı o aksam tolgayla ortak noktayı bulmamız gibi arkadan girerim önden cıkarım nası şakaya dönüştüyse hep espirisini yaptıysak bu onla bizim aramızdadır. her insan hata yapar yeterki .okunu cıkartmayalım. yargısız infaz olmasın yani
    Mustafa daha önceki mesajda yazdığım gibi çok hırslı ve bazende çilesini çekiyor. Olur herkesin huyu farklı. O akşam zaten gayet güzeldi muhabbet. Gerçekten sorun yok yani.

KTM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

tabiki o akşam gerçekten çok zevkliydi kimseyi küçük düşürmüyoruz yanlış anlamayın birbirimizin yüzüne bakıyoruz hiç bir skıntımız yok zaten olsaydı o gün öyle bir görüşme olmazdı.bu arada eray börek için teşkkurler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum ters bi durum yokki zaten denedik geçildik demişim uzatmıyorumki olabilir. ancak ben zaten malımı biliyorum size camdan bişi dedim hatırladınmı olcakları yazıcam msn den diye a-z ye bütün mustafaya sölediklerim oldu. piyon şah ve mat tatlı rekabet iyidir bidahaki rollinge illaki herkez bişeyler yapıp gelir gene denenir. sonra bidaha yapılır bidaha denenir böle gider inşşş. hafiflik konusunda lpg tankını unutma 230 'a kadar beraberiz demişsin ya onu diyom passat 5 te yürüyo vtec üstünde denediğimizde spec konusuna bildiklerimiz yazmamın nedeni +- bişiler varsa ekler yada cıkarırsınız manasındaydı... cin olmadanda adam çarpmamak lazım buda günün anlam ve önemini belirten söz olsun
    Dr. Ecu

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    vtec iyidir
    Failure is not an option.

Mustafa Birsesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi ilk olarak arabaların ve yapılan modların gelip geçici oldugunu düşünün biri geçer diğeri geçilir geçilen hırs yapar birazdaha yükler bidaha denenir aynı ortamda yüzyüze bakıyorsunuz kırgınlıga gerek yok herkes birbirine kırılırsa deniyecek araba kalmaz
    egetuning service & performance

DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok yok lpg tankini gördük merak etme.
    Sen zaten teklif ettin top speed basalım diyordunki tam basamadık hep araç çıktı önümüze. Tabiki passat 5 te yürüyecek yürümezse sıkıntı var demektir. Hem chip diyorsun hem 1.0 bar gerçi ben 1.1 biliyordum ama hemde tork farkıyla tabiki 5 te yürüyecek. o akşam 2-3 kere o şekilde 220-230 lara kadar çıkabildik o durumdada aramızda boy yoktu benim gördüğüm. Bu arada biz kadranda 220-230 görüyoruzda ne kadar doğru ölçüm bilemiyorum. ama 4 190-192 de bitiyor kadranda göründüğü kadarıyla.

Herneyse cin olmadan adam çarpmamak gerekir sevdiğim ve çevremdekilere söylediğim bir laftır. Merak etme Bizde bu işin önce tarlasında ürün yetiştirdik, mutfağında pişirdik, tezgahında sattık.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)