Güzel bi gece oldu gelen herkeze tşkr. özellikle Tayfun abinin gelmesi daha renk kattı geceye. Araçların speclerini bilmediğim için yazmıyorum araç sahipleri yazar artık.
buyrun link:
http://videos.streetfire.net/video/R...BUL_689113.htm
Güzel bi gece oldu gelen herkeze tşkr. özellikle Tayfun abinin gelmesi daha renk kattı geceye. Araçların speclerini bilmediğim için yazmıyorum araç sahipleri yazar artık.
buyrun link:
http://videos.streetfire.net/video/R...BUL_689113.htm
Videolar bölümü altındaki konularda muhabbet etmeyiniz.Bir sonraki uygulama kesinlikle farklı olacaktır.
Failure is not an option.
vallhı çok net guzel bı okadar guzel denemler olmus eh vtı sanırım butun vıdeolarda ıkı kişi maşlalah guzel yurumus diğer vtı lerde ama beyaza bittim sword du sanırım guzel duruyor araba
Gecede çok güzel bir durum oldu. Curcunadan toplayamadım araçları ama 3 siyah 306 GTI 3 kırmızı Vtec VTI yan yana gelip resim çekilseydi süper olurdu. Birdaha sonunda resim çekilelim.
3Kırmızı3Siyah1Beyaz![]()
Tayfun senın makınede fena gıdıo 4 ü baya iyi gibi![]()
Serkan teşekkür ederim benim denemelerimde hanımda yanımda olduğundan pek riskli gitmedim.
Zaten araçların durumları belli ben sadece EH vtec burak ile denemeye gittim daha önceki gibi yine kafa kafaya gidiyoruz. Artık ara vermem gerekiyor jant lastik sevdasına kaç ay erteledik motoru toplamayı. Korkuyorum kırılacak diye. En yakında zamanda güzel bir şekilde standarttan çok az yüksek sıkıştırma ile toplayacağım.
arabalarin masallahi var hepsi güzel yürüyor.çekimi yapan kimse helal olsun her videolarinizin masallahi var.
Burak eh vtecte motor tekrar yapılmış olabilirmi serviste falan rektifiye etmiş olabilirlermi 200.000 km nerdeyse ciddi rakam dikkat ettim hiç duman atmadı araba, Benim yanımdan 170 üstü geçtiniz gerçi. Bu jantların kamberleri çok hoşuma gitti bende düşürecem şart oldu.
S vtecte güzel o araçta neler var ne zaman katıldı gruba daha önce gördüğümü hatırlamıyorum.
abi daha öncede dediğim gibi motor yapılmayı bıraktım üst kapak dahi açılmamış alırken göstermediğim yer kalmadı, izmirde sigorta şirketinin sahibi 63 yaşındaki bir adam sürmüş hep, sürekli uzun yol yapmış istanbul, bodrum, izmir arası ama şunu biliyorum adam hızı sevıyormus vtec felan açmıs yanı 160 180 gıdıyomus sureklı5. vites ondan ıyı sanırım benım
s vtecde cok ıyı bır arac kesınlıkle pıyasadaydı zaten daha oncede bıze takılalı felan 2 ay oldu cok ıyı bı kardesımız oda arabasıda zaten gordunuz soz soylemeye bıle gerek yok ortada çunku![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)