|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
http://www.youtube.com/watch?v=gKr8cpBlVms GSX R top speed
http://www.youtube.com/watch?v=slsqsskBrZ4 GSX R & CBR 1000 RR http://www.youtube.com/watch?v=u4kxMjUJFvY CBR 1000 RR Erzurum gibi yüksek rakımlı bir yerde iyi basmış. Tebrikler... __________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 11 polo bm
|
Şu motorun verdiği tat apayrı ancak kullanan bilir birde tehlikesi olmasa
![]() hatırladığım kadarıyla 299km yasa gereği kadranlarda daha yukarısı gösterilmiyo normalde 1000 likler 300km'yi geçiyo zaten |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
|
bu 1000rr biraz eski herhalde 13 bin devir var ama
|
|
|
|
#4 |
![]() |
gsxR k5 hondada 2005 yada 2004 model olabilir yani eski sayılmaz sadece kasası eski kasa 2008 e göre
__________________________________ KÜÇÜKKEN; KIZLAR BARBİE bebeklerden,ERKEKLER ARABALARDAN HOŞLANIRDI!..
BÜYÜDÜK; Şimdi KIZLAR ARABALARDAN, ERKEKLER BARBİE'lerden HOŞLANIR OLDU...! ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
motorun da apaçisi bu oluyor heralde (debriyaj cekme vs vs)
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: jazz
|
gzl zevk..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
katılıyorum tamamen abi
kullanıyosan tam kullan sacma sapan seyler yapma =))
__________________________________ KÜÇÜKKEN; KIZLAR BARBİE bebeklerden,ERKEKLER ARABALARDAN HOŞLANIRDI!..
BÜYÜDÜK; Şimdi KIZLAR ARABALARDAN, ERKEKLER BARBİE'lerden HOŞLANIR OLDU...! ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
299
1.vites çok uzunken 6.vites çok kısa geldi bana 1de 155 6da ise 9 mu ne yapıyo yani 6ya attığında 291 idi 299a kadar gitti
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: ZZE121 / EE111
|
motor olayından fena tırstım ben son kazadan dolayı.. ama tarıfsız bı zevk bende bmw k1200r arkasında 298 gordum fena bı duyguydu
__________________________________ 1999-2004 Toyota Pro.Technician 2005-2009 Honda Silver Technician 2009 - LandRover & RangeRover Diagnosis Technician |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
benim gsx icin aynı seyler gecerli degil =) 5. vites 299 görüyo sonra devir 12k civarına düşüyo sonra 6 vites baslıyo =) 14750 rpm de kesiciye giriyo tahmini 320-330 civarına cıkıyordur
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Misafir
|
her zaman derim sakat iş
![]() bize ters
|
|
|
|
#13 |
![]() |
valla adrenalini heyecanı seviyosan bin derim =) ama daha önce tecrüben yoksa hic tavsiye etmem ister istemez bagırıyosun ALLAHIM SANA GELİYORUMMMM diye =)
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
mükemmel en son 274km te kaldım ondan yukarısı yok çıkmadı benim makina ama emin olun mükemmel hızlar hiç bişey onun verdiği zavki veremez
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
dostum sen koysana bir iki video
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 11:14 ::::

kullanıyosan tam kullan sacma sapan seyler yapma =))