evet koruda ki ozadvanli:)
Printable View
evet koruda ki ozadvanli:)
güzel ve akıcı yürüyor gerçekten iyi bir seçim fp green acaba red olsa nasıl olur daha da güzel olacağına inanıyorum korhancım.
Maşallah çok güzel hızlanıyor
maşALLAH cidden:)
tolga red le belki biraz daha hizli olabilir ama kullanilabilirlik baya dusuyor 2.0L de, eger 2.5 bloklu olsa red takardim zaten:) gunluk arac oldugu icin kullanilabilirlik de bir kistas.
bu araçda headers twin scrollmu?
single tolga.
maaşallah kazasız belasız
Maşallah Maşallah.... Dayı güzel günlerde kullanır inşallah:icon_tup:
Levent abininde aklını çelmişiniz zaten:D bi geldi, egsantrik dedi başka bişi demedi:p
maşallah. çok güzel hızlanıo .. çok sewdim Allah nazardan saklasn
cok guzel masallah. bızım erdem ın setup bu olmalı ıste yaw. gunluk en guzel secım 400-450hp. ellerınıze saglık
eyvallah biraderlerim, sizin begenmenizin benim icin onemi ayri:)
hakkatten cok gusel hizlanmasi var. yani green li sti gordumde bole gitmiodu dogruya dogru . cok gusel olmus hem ici hem disi . masallah
eyvallah musti senin yorumunda kiymetli benim icin ;)
dayı STI kasa olarak hosuma gidiyor, kanatless iyidir :D
eyvallah:) bundan sonra biraz daha gorsel olaylara ozen gostericez, usengeclikten video cekmiyordum artik cekicem cunku dedigin gibi bir suru arabalar geldi gecti onlarla ilgili hic dokuman yok, ne video ne resim:)
gecen nasiocta yunanli bi adamin konuya bakarken aklima geldi . araba toplamislar det ydetya foto foto , guselde bi anlatim . elinde okadar malzeme var onu gec kendi araban var bence yakisir ole bi konu acman . hem millet olarakta bizim de bir reklamimiz olur hem gusel arsiv olur koca foruma . benimkisi bi fikir sadece :)
masallah yaa cok gzel hizlaniyo :)
kazasiz belasiz insallah :)
musti benim arabanin baya bir resmini cekiyoruz, yakin zamanda konu acicam zaten oralara buralara. ;)
maşallah :) içim kıpır kıpır oldu :)
Buharlı tren gibi maşallah. Tam bir hız makinesi.
masallah masallahh allah kaza bela vermesın cok guzel hızlanıyor makına
maşallah süper:)
Maşallah, çok güzel. Kazasız belasız...
Maşallah Korhan abi & Dayı
Fabrikasyon shift light çok şık :)
maşşallah gerçekten çok güzel hızlanıyor
çok güzel maşallah kazasız belasız...
maşallah,çok iyimiş...
maşallah harika:)
korhan abi elinize ve emeğinize sağlık çok çok güzel ve iyi yürüyen bi araba maaşallah
su dayının imprezaya bi photoshoot yapan yok yaa:D anlamıyoruum neden yapmıyosunuz :D
Ya ben bişi sordum ama sanırım arada kaynadı :)
Bu araba komple siyah spoiler vs. yok sarı advanları mı var ?
Korhan Abi cevap verdi ama senin gözeünden kaçmış,
Araç budur:
http://i325.photobucket.com/albums/k...isti448ia5.jpg
http://i325.photobucket.com/albums/k...itdrag1mb1.jpg
anam araba cıdden gıdıyo masllh maslh:D
ovlll
ben bu arabayı gecen gün şaşmazın girişinde, yandan ve arkadan gördüm bu 1.5 ne iş diyordum kendi kendime:D:D
coook saglıklı bi hızlanması var.. hiç problem cıakrcak gibi hızlanmıyo hehehe :)
Elinize saglık korhan :)
gerçekten inanılmaz keyifli bi hızlanması var çok güzel gidiyo maaşallah diyelim nazar değmesin...........