Herkese Merhabalar,
Bu videoda arkadaşım Gökhan ile uzun sürelerdir üzerinde çalıştığı Corsa B Gsi projesini çektik.
Umarım hoşunuza gider, araç hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. Teşekkürler
Herkese Merhabalar,
Bu videoda arkadaşım Gökhan ile uzun sürelerdir üzerinde çalıştığı Corsa B Gsi projesini çektik.
Umarım hoşunuza gider, araç hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. Teşekkürler
Aracın sesi çok kötü. Çevreye rahatsızlık vermediği sürece zevkler ve renkler diyorum. Ama bana göre hakkı supersprint.
Warex makinenin kendine has sesini öldürüyor, takıldığı her araçtan neredeyse aynı sesi çıkarıyor. C20xe’nin hakkı kalın, böğüren bir boğa gibi tok ses. Devir sesi değil, tork sesi. Uzaktan duyduğun zaman torklu bir makine geliyor dersin.
[QUOTE=.::EmrE::.;8791734]Ses cidden kötü. Ayrıca aracın logoları neden kapatılmış, Opel olmasından utanılıyormu anlamadım
Coğu Corsa B lerde logo iptali tercih edilen bir modifiye zaten Opele binmekten niye utansın, ilk opel’i değil zaten.
[QUOTE=.::EmrE::.;8791848]12-13 yıl önce sende Corsa D OPC, bende de Vectra B GT varken irmscher logosuz panjur takmıştım hatırlarsın. böyle olursa güzel oluyor evet
Araç güzel, C20XE çok daha güzel. Şahsi fikrim egsoz SS veya daha sessiz spor tiple değişip ITB sesi alırdım ben olsam.
Pardon Emre'ye alıntı yapacaktım yanlış oldu @.::EmrE::.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)