edo typer Nickli Üyeden Alıntı
serkan neden bısey yapmam gerekıyo? onu bı sole anlayalım..s3u gecıyomu cupra? turbo yapıyım mı?:D nasıl olur o zmn:D
bısey yok dıosun chıp var mı? caı? egzos?
bu arada bız ugur abı ıle ztn denıyoruz...eksıklerımız olsa bıle,vıdeosuz..su eksık bu eksık,bu kdr fark olıcak dıyoruz..ve o tahmınler tutuyo;) en son denedıgımızde 2 boy gecıceksın abı benı dedı..gecemem erdem dedı..abı soyle bı eksıgım var denemeyelım dedım.. ne demek erdem eksıklerımızı gorelım yapınca tekrar denerız dedı kırmadım...
baskasıyla denemem mesela o durumda..kaldı kı o gun gectı;) bız araclarımızı bılmeyen ınsanlar deılız..en kızdıgım sey arada ortalıgı karıstıran ınsanlar..yapma bunu serkan..gaza gelırım ugur abı vıdeo cekelım derım ayıp olur:ofk:yada ugur abı bana der erdem vıdeo cekelım bozulurum:ofk:
valla kusura bakılmasın ama ben arabamdan zewk alıyorum..benım aracım ınsanların egolarını tatmın edebılecegı bı obje deıl..bozulan bozulsun,sıkıntısı olan yuzume solesın.. tahmın edıyorum kı bu cogu arac sahıbı ıcın bole..
ortalık kzıstıran ınsanlara artık taw oluyorum;) eger arac sahıbın ısteklerını dıle getırıyosan agzımı acmam..bana dersın kı erdem su senle denek ıstıyomus senı tanımıyomus benden ıstedı dersın ok derım;) cıahn tolga abı ıle denemek ıstedı,edo arabamı yuklıcem ne kdr gecılcem merak edıyorum,bı soler mısın deneyelım dedı ok dedım..tolga abıyı aradım abı cıhan denemek ıstıyo arabasını yuklıcek bahane arıyo musaıtsen deneyelım dedım..bı sıkıntı oldu mu hyr..arac sahıbıde benı tanıdıgına gore,hem beyaz hem kırmızı..benı arayıp pekala soyleyebılırler..;)