alakası yok..kim uydurdu turbo büyütülünce duman atar mevzuusunu bilmiyorum..
Printable View
Bu Çupraları Draglarda görmek istiyoruz..
Kategorimizde araba olmayınca üst kategorilerde eziliyoruz..
:D:D ooo seko senı gectıyse benı rahat gecer:D beyazla denıcez nasıpse;) benle denemek ısteyen herkesle denerım..bugune kdr ogle bı teklıf gelmedı bende etmedım..ısteyenle denerız sıkıntı yok.. 1dende basarız sorun deıl..5 bıter yarıs bıter;) benım 4 190da bıtıyo;)
bu arada headersada gerek yok bence, headers yapmak ıcın 2.sensoru ıptal etmek lazım,onun ıcınde hondata;) agır gelır sana:heyoo:
ben ne mixerliği yaptım olm :)
200 dedım:D 5 e atınca bıtcek demekkı:D maksak merak ben baya torklanmıs gordum onu,
beyazlamı?, pıstona fılan gırmelısın bence :D:D:rolleyes::cool: car 12ye kafa atıyo o:D
hondatalı fn2, guzel olur ya keske yapsa:(
:Deli::rolleyes:....
Mehmet'in de söylediği gibi, Turbo buyutunce illa duman olur diye birsey yok. fakat yarıs için hazırlanan arbalarda fazlaca enjeksiyon oldugu için, duman burdan gelmekte ;) Bizim cupra'da güzel dumanlar :)
Mehmet bakalım arkadas askerde, Dönünce ne olur belli olmaz. Sezonu takip etmeyi düşünüyoruz :)
beyaz cuprada bişey yok ya, bıldıgın gıbı sadece motor acıldı bıraz rodajı ıyıcene bıttı:D tam formunda ondan öle gıdıyor, yapcak bişiyde yok ztn bı downpıpe olayı var sadece, oda kat ıptal kıtı yapılırsa olur..
tmm sen yap bişiler dedıgın gıbı denenır ıllakı;)...
serkan neden bısey yapmam gerekıyo? onu bı sole anlayalım..s3u gecıyomu cupra? turbo yapıyım mı?:D nasıl olur o zmn:D
bısey yok dıosun chıp var mı? caı? egzos?
bu arada bız ugur abı ıle ztn denıyoruz...eksıklerımız olsa bıle,vıdeosuz..su eksık bu eksık,bu kdr fark olıcak dıyoruz..ve o tahmınler tutuyo;) en son denedıgımızde 2 boy gecıceksın abı benı dedı..gecemem erdem dedı..abı soyle bı eksıgım var denemeyelım dedım.. ne demek erdem eksıklerımızı gorelım yapınca tekrar denerız dedı kırmadım...
baskasıyla denemem mesela o durumda..kaldı kı o gun gectı;) bız araclarımızı bılmeyen ınsanlar deılız..en kızdıgım sey arada ortalıgı karıstıran ınsanlar..yapma bunu serkan..gaza gelırım ugur abı vıdeo cekelım derım ayıp olur:ofk:yada ugur abı bana der erdem vıdeo cekelım bozulurum:ofk:
valla kusura bakılmasın ama ben arabamdan zewk alıyorum..benım aracım ınsanların egolarını tatmın edebılecegı bı obje deıl..bozulan bozulsun,sıkıntısı olan yuzume solesın.. tahmın edıyorum kı bu cogu arac sahıbı ıcın bole..
ortalık kzıstıran ınsanlara artık taw oluyorum;) eger arac sahıbın ısteklerını dıle getırıyosan agzımı acmam..bana dersın kı erdem su senle denek ıstıyomus senı tanımıyomus benden ıstedı dersın ok derım;) cıahn tolga abı ıle denemek ıstedı,edo arabamı yuklıcem ne kdr gecılcem merak edıyorum,bı soler mısın deneyelım dedı ok dedım..tolga abıyı aradım abı cıhan denemek ıstıyo arabasını yuklıcek bahane arıyo musaıtsen deneyelım dedım..bı sıkıntı oldu mu hyr..arac sahıbıde benı tanıdıgına gore,hem beyaz hem kırmızı..benı arayıp pekala soyleyebılırler..;)
kaadir abi hep sen karıştırıyon ortalığı :D
ooo focus şekli de hayırlı olsun abi :D
bu arada ibiza cupra tdi satılıktır..
erdem bu konuları astık dıye blıyorum bne ama arabada ellenen tek sey lastık hava basıncı bıde rot balans yapıldı :D bayada etkılı oldugunu gorduk yolda ses azaldı en azından :) saka bı yana arabalar aynı kırmızıya gelınce sende bındın arabaya kesılme sorunu vardı o gun hallettık bayaa yııdı arabaa ama ootkolık cekımlerınde pıstte yıne bobın yaktım sımdı bujı beklıyorum yurt dısından arabada atesleme sorunu olduğundan ust devırlerde bobın yakıyorum o sorun bıtsın senınlede denerız bakalım nekadar fark edecek