masallah gerçekten çok güzel gidiyo. kazasız, sorunsuz binersin inş..
Printable View
masallah gerçekten çok güzel gidiyo. kazasız, sorunsuz binersin inş..
selam
halil:1000 kere soledim pasta polish den sonra resim cekin diye cektinizmi yok..bunlar eldekiler napalim artik yaparsin :))))
wideband: bozuldu niye anliyamadik da ,ayarlari bitmisti ..zaten ilk ayari oldugu icin
guvenlik on planda. kismet olursa ilerde daha agresif tune ile yeni vidyolar :))
saygilar
sami
masallah masallah guzel yuruyor :D
durancim super olmus..gule gule kullan..emegi gecenlerin ellerine saglik :)
Maşallah çok iyi gidiyor. Emeğinize sağlık.
Maşallah bence gayet iyi. Lag vs yok, devir kesiciye girmeyince de daha bir hoş olmuş sanki. Kaazasız belasız.
Benim bir sorum var. Bu s2000 atmosferikken bile yolda düz gitmiyor, kıçı sağa sola atıyor diyorlar. Peki bu güçlerde kontrol, stabilite nasıl?
41 kere masallah:icon_tup:
Maşallah Turbo s2k da ayrı güzel oluyomuş.
ya sinanın dediği gibi ama ara sıra kaldırımla akraba oluyosun böle silme geciyo felan o kadar korkulacak bişey yok yani.....yorumllar için teşekkürler ...saygılar
maaşallah çok güzel yürüyo aracınız:)verilen emeklere değmiş:icon_tup:
maşallah kazasız belasız kullanmanız dileğiyle,
camdaki süre olçen cihaz shift light ozelliği felanda wardı sanırım
yanlış hatırlıyorda olabilirim? markası neydi acaba öğrenebilirmiyim ve memnun musunuz?
selam
coolvtec :alt takim icin kullnadigimiz parcalar inanilmaz olumlu yonde etgiledi ,,1 kac parca eksik kaldi onlar ile sanirm cok daha basarili olacak yol tutusu...
nightkids_han :aem de zaten shit ozelligi var kullnadigimiz alet performance box
qency : sende gectin bu tezgahdan biliyorsun siralamayi :))))
Yuregi-R:halililililime laf yokkkkk .. ah o gulus :)))
saygilar
sami
selam
sinan:evc6 nin ustunde 1.15 bara ayarli,full ayar esnasinda 6 da dahil 1.25 gordu..
atesleme 8700rpm de boost cut da 20psi
arkadaslar s2k da yasadigimiz en zorlandimiz yerden bahsedim...
boost creep (http://www.techturkey.com/forum/asiri_besleme/12598-boost_creep_boost_spike_nedir_.html)
evc6 gelmemisti proje bittiginde ,7500-8700 arasinda boost cikmaya devam ediyordu
ve ozamn boost cut emniyet acisindan 17psi koymustuk..hakikaten beni
cildirtmisti,uzun lafin kisasi evc ile basinc cok stabil oldu..
hatta fullrace ile konusmalarda ,s2k yuksek hava akisi sebebiyle creep yapar diye yorum yapti,bizdeki 1az coktu ama evc ile sorun ortadan kalkti..
1 dip not olarak dursun
saygilar
sami
adanada 100 oktan yok dıe bılıyorum,ayar 97 ıle mı yapıldı?