User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: The engine check | kia proceed 70mai a800s kamera montaji + f1 fren modülü

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

The engine check | kia proceed 70mai a800s kamera montaji + f1 fren modülü

Herkese merhabalar,

Kendi işini kendin gör konusunda elim anahtar tuttuğundan beri yapmaya çalıştığım şeyleri bir süre forumda paylaştım (konu linki: https://www.techturkey.com/forum/oto...b13_sunny.html ) sonrasında hayatımıza yeni giren kanallar ve hayatımızdaki sorumlulukların artması sebebiyle daha pratik olan instagram da hikaye olarak paylaşıyordum. Fakat bu işi ticari getiriye döken insanlardan daha çok kitabına uygun yaptığımı fark edince neden kılavuz niteliğindeki videoları bende çekmeyeyim. Hem yaptığım işleri paylaşma açlığımı gideririm hem de akmasa da damlayabilir olarak düşündüğümden bu düşüncemi youtube platformuna aktarmış bulunuyorum. Lafı çok fazla uzatmadan sizleri ilk videomla baş başa bırakıyorum. Sağlıcakla kalın..

TR - B13

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

The engine check | KIA PROCEED CRDI LOGO UYGULAMASI VE BAGAJ BUTONU DEĞİŞİMİ

Herkese merhabalar,

Kanalımın 2. videosunu yayınladım, sizlerle de paylaşıyorum. Bu videomuzda Proceed/ceed jd kasa aracımın bagaj butonu değişimini birlikte gerçekleştiriyoruz Akabinde bagaj butonunun müthiş tamirini görüyor yağmur duasına çıkarcasına az yakma duası olarak crdi montaj ayinimizi icra ediyoruz. Uymayan stoper gerçeğiyle de yüzleşiyor, değişmesi gereken amblemlerin ölçülerini alıyoruz.

Şimdiden iyi seyirler.

TR - B13

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

The Engine Check | KIA PROCEED KAPI SWITCH VE SOKET DEĞİŞİMİ

Herkese merhabalar,
    Araçlarıma yaptığım tamir,yenileme ve restorasyon süreçlerini paylaşmayı amaçlayarak açtığım kanalımın 3. videosunda, Kia jd proceed'in kapı switchini ve pini kırılan soketini değiştiriyoruz.
    İyi seyirler,

Gelecek haftalarda yağ değişimini yapıp, airtech intercooler kitini, arka bagaj kilit antenini, tüm iç aydınlatmaları led olacak şekilde değiştireceğiz.

TR - B13

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

The Engine Check |KIA PROCEED(G4FJ/JD) PERİYODİK BAKIM GÖRÜNÜMLÜ GENEL BAKIM

Herkese merhabalar,

Araçlarıma yaptığım tamir, yenileme ve restorasyon süreçlerini paylaşmayı amaçlayarak açtığım kanalımın 4. videosunda, Kia jd proceed'in periyodik bakım olarak niyet edip başladığım bakımının genel bakıma dönüşerek periyodik bakıma ek olarak salıncak, z rotlar, aks körüğü ve diğer yıpranan parçaları değiştiriyoruz.

İyi seyirler,

TR - B13

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese merhabalar,

Kanalımın 5. videosunda Proceed/ceed jd kasa, G4FJ motor kodlu aracıma Airtech intercooler ve ara boruların montajını yapıyoruz, bununla birlikte bazı sensörleri sıfırlıyoruz. Montaj aşamasında soğutma sistemindeki kaçağı fark edip sıvı değişimini yapıyoruz. Sonrasında uzun zamandır rafta bekleyen bekleyen ön K logomuzu takıp, GT kışlık paspaslarımızı yerine koyuyoruz.

Şimdiden iyi seyirler.

TR - B13

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    130 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Airtec in montaj talimatı çok iyiymiş.

Taşırma kabının temizliği daha doğrusu beyazlaması için ne uyguladık ? Gayet iyi olmuş.

Motul un coolant'ı muhakkak iyidir. Basınç test cihazını online nerden aldık ? Benim de ihtiyacım var link varsa paylaşır mısın ?

Güzel temiz işçilik olmuş eline sağlık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KÖROĞLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Airtec in montaj talimatı çok iyiymiş.

Taşırma kabının temizliği daha doğrusu beyazlaması için ne uyguladık ? Gayet iyi olmuş.

Motul un coolant'ı muhakkak iyidir. Basınç test cihazını online nerden aldık ? Benim de ihtiyacım var link varsa paylaşır mısın ?

Güzel temiz işçilik olmuş eline sağlık.
    Merhabalar,

radyatör basınç kiti : 28 PARCA RADYATOR KACAK TEST CİHAZI , genel olarak markaların hepsi aynı ben başlık sayısı ve ucuz olmasına göre bunu almışım o dönemde.

genleşme kabında ilk önce antifreeze yağlı bir sıvı olduğundan asperox ve bulaşık deterjanını karıştırdım, bana mısın demedi. Sonra dedim yattı balık yan gider en kötü yenisini alırız bastım benzini. O da abi burası çok güzel gelsenize edasıyla kaptakilerle arkadaş oldu bi halta yaramadı. Şükür kabı da bozmadı. Son bir kozumuz var o da kabı yerine takmamak demedim tabi ki porçöz (yarım kapak kadar), bulaşık deterjanı ve asperox ile bastım kaynar suyu 2-3. turda bu şekli aldı.

Aslında bu anlattıklarımı videoda anlatmam gerekiyordu ama benim videolar genelde ; Instagram böyle oluyor.

Çok teşekkürler.
    TR - B13

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler