User Tag List

2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: The engine check | kia proceed 70mai a800s kamera montaji + f1 fren modülü

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

The engine check | kia proceed 70mai a800s kamera montaji + f1 fren modülü

Herkese merhabalar,

Kendi işini kendin gör konusunda elim anahtar tuttuğundan beri yapmaya çalıştığım şeyleri bir süre forumda paylaştım (konu linki: https://www.techturkey.com/forum/oto...b13_sunny.html ) sonrasında hayatımıza yeni giren kanallar ve hayatımızdaki sorumlulukların artması sebebiyle daha pratik olan instagram da hikaye olarak paylaşıyordum. Fakat bu işi ticari getiriye döken insanlardan daha çok kitabına uygun yaptığımı fark edince neden kılavuz niteliğindeki videoları bende çekmeyeyim. Hem yaptığım işleri paylaşma açlığımı gideririm hem de akmasa da damlayabilir olarak düşündüğümden bu düşüncemi youtube platformuna aktarmış bulunuyorum. Lafı çok fazla uzatmadan sizleri ilk videomla baş başa bırakıyorum. Sağlıcakla kalın..

TR - B13

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

The engine check | KIA PROCEED CRDI LOGO UYGULAMASI VE BAGAJ BUTONU DEĞİŞİMİ

Herkese merhabalar,

Kanalımın 2. videosunu yayınladım, sizlerle de paylaşıyorum. Bu videomuzda Proceed/ceed jd kasa aracımın bagaj butonu değişimini birlikte gerçekleştiriyoruz Akabinde bagaj butonunun müthiş tamirini görüyor yağmur duasına çıkarcasına az yakma duası olarak crdi montaj ayinimizi icra ediyoruz. Uymayan stoper gerçeğiyle de yüzleşiyor, değişmesi gereken amblemlerin ölçülerini alıyoruz.

Şimdiden iyi seyirler.

TR - B13

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler