:) ewo9 çabuk bozulur yahu 1100 leri dralarda görüyor ewo8 sanzımanları
Printable View
korhanın dediği gibi evo ve sti sanzumanları aynı güçlere dayanıyor ben 600 hp lere kadar dayanacağını tahmin ediyorum fakat evo da farklı bir durum var tranfer case bu parça aslında shapedtrans adında amerikada bir firma tarfından upgrade ediliyor yada sıfır upgrade edilmiş bir transfer kutusu alıyorsunuz.açıkcası evo ların 5 ileri şanzumanları daha güçlü ve dişliler tek tek özel oranlarda istenebiliyor fakat 6 ilerilerde grup dişli oluyor ve tek tek özel oran isteyemiyorsunuz fakat Türkiyeye evo 9 lar gsr en üst donanımda geldiği için 6 ileri şanzuman geldi.Evo 10 da ise anlaşılacağı üzere 6 leri manuel şanzuman kaldırılmıştır.ya sst otomatik yada 5 ileri manuel isteyebiliyorusuz.Yorumlar içinde teşekkür ederim daha iyisi daha güzeli sizlere olsun.
Tolga hocamın maşallahı var. eskiden beri takip ederiz kendisini. severek izliyoruz onu.
maşalah çok iyi. s2000le bakmak lazım durumlara:)
cevaplar için teşkkür ederim korhanım ozum ve tolga kardeşim. benimde merat ettiğim sti kadar sağlam olup olmadığıydı. ;)
maşallah Tolga guzel olmus arac..
teşekkür ederim yorumlarınız için
evo 9, gt35r daha ne olsun? maşallah, daha yüksek basınçlara da çıkılacaktır diye düşünüyorum...
cıkıcak tabiki 1-2 eksiğimiz kaldı, gelir yakında parcalar rahatca yuksek basınclara cıkabiliriz
elinize sağlık çok keyifli olmuş.
Maşallah çok güzel olmuş kazasız belasız :)