|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Dün geceki Rolling org. dan, Recording by Sword.
406 2 kişi t40 3 kişi Dönüşte 2 kişi olarak eşitlenmiş denemelerde oldu. Onlar çok güzel dimi Eray. 406 nın jantları basıklığı 10 numara olmuş. Evet diğer tüm videoları bekliyoruz. http://upload.streetfire.net/video/V...-30_558941.htm http://upload.streetfire.net/video/V...-30_558943.htm |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ZZE121 / EE111
|
bızde beklıyoz cagıracan dıe
__________________________________ 1999-2004 Toyota Pro.Technician 2005-2009 Honda Silver Technician 2009 - LandRover & RangeRover Diagnosis Technician |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Yarışmaya gideceğiz diye kimseye almadık metin doğru diyorsun ama bizimki illa arabamı göreyim dedi mecburen öyle gittik. Gerçi shell dede muratı aldık gebzede clio rs e geçti.
Seyretmek yalan oldu hatta 200 le giderken 30 km ye sol şeritte nasıl düşülüruygulamasını yaptık aklım çıktı arabayı durdurana kadar. Sağolsun gebzeli arkadaşlarmış sanırım videolarda vardır herhalde erayda. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Fiesta ST / Mondeo 2.0
|
406 yı açıkçası çok beğendim. Fotoğrafları varsa paylaşabilirmisiniz.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
güzel güzel maşallah volvo fena gidiyo maymimm.
30km olsa ii adamlar durdu 220 yi geçmiştik moruk ben 2 makas haraketi sıyrıldım da sen fren testi yapmıs oldun harbi
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
ömercım rutuşları var gece diye belli olmuyo
bitsin öle bi fotoraf çekip koycam saol kardeşim
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Ben yine 200 yazdım kadrana tam bakmıyordum çünki. Orda ben makas atamazdım yay yok bişey yok arabada o süratte ne olacak bilinmez. Ama iyi durdu orası ayrı.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
iki aracada maşallah , bide çekimler anlaşılsaydı tam süper olurdu
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
bu arada bende sadece hot air intake var
ona göre egzostumda 60 lıkla baslıyo 45likle bitiyo orj değil oda acayip sıkıyo bakalım egzosttan sonra güzel performans alcagımı düşünüyorum.
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Eke tam ne olacaktı biliyormusun Allah korudu duramasaydım bagajdan girip kaputtan çıkar lafı gerçek olacaktı.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Focus 1.6Tİ-vct, BMW e90
|
cok guzel denemeler olmus ya
![]() 406 190 lıkmı 210lukmu, her halukarda t4 ondan ustun bı araba performans olarak hele 190 lıksa uzatır dırek, onun ıcın 406 yı ve erayı burdan tebrıklerımı belırtıyorum gercekten gıdıyor arac hele 2. vıdeoda uzunda guzel acılmıs egsoz yapılınca dahada ıyı olucaktır..rollerde ıs yapıcak bı makıne cıktımı acaba ??
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for handling cars Best handling FWD car replica Focus St
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
t4 190 lık şu güzel çekim videolar gelsede görsek eray efendi.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: EVO IX,LAND CRUİSER VX 80, FOCUS TDCİ
|
406 çok güzel yürümüş tebrik ederim 300 nm torka sahip turbo bir araca karşı çok güzel başarı kazasız belasız.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Misafir
|
406 tam taxi 'yi hatırlattı bana harika yaw ,
atmosferik güsel yüklemeler bekliorus 406 da maşallah videO'larda güsel.... |
|
|
|
#18 |
![]() |
Taksici eray fransa modeli
maşallah araçlar güzeldi boş yolda ikiniz iyi denediz. bendekileride hazırlıyorum şimdi 10 dk. geçen bi videoyu oldu EH artık idare edilsinn
Son Düzenleyen melih; 01-02-2009 23:53. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
O eh yokmu eh ne ciğerdir be type r rs le yürüyor.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |