|
|
#1 | |||
![]() |
EH vtecde olanları aşağıda belirteyim diğer araç sahipleride kendileri yazsın eksik fazla bişe yazmayalım. Kimseye yanış bilgi vermeyelim.
Megane Racıng Headers Apex-i Cat Hack Simota Twın Charger Herkeze iyi seyirler. Edit: inşh bu konuda pert olmaz http://upload.streetfire.net/video/E...ght_559002.htm biraz uzun olmuş ![]() ![]() video
Son Düzenleyen melih; 02-02-2009 01:51. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Eline sağlık melih. Eh güzel gidiyor. Başka video varmı.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: stroked Del-sol
|
güzel video
dier araç sahiplerinin bişey yazacağını sanmıyorum maşallahtan başka
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Audi
|
gercekten cok guzel gıdıyor.offtopıc olcak ama vıdeodakı muzıklerın playlıst ı alabılırmıyım ?
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ZR Evo ;)
|
Üfffffffff onasıl bişey yaw Eh işde bilader fenaaa Maşallah fena gidio EH v-tec
Vtec king misin sen ??? ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.4
|
güzel gitmiş maşallah..
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
__________________________________ FaRkImIz TaRzImIz ![]() MOTORDA JÜBİLE TABUTTUR!!!
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: s2000
|
EH Vtec ile yanımda 70 kiloluk Uğur denen arkadaş otururken en az 5 defa denedik. Her denememizde en az 2 ila 3 boy ayırdığım videolar konmamış ama son 2 denememizde yanımda 90 kilo üzeri arkadaş vardı AB Sword Vtecin sahibi Murat. (Kendisi ile çok da iyi anlaştık.) Onun yanımda olduğu ve tabii ki ister istemez kilo farkının bariz ortaya çıktığı video konmuş
![]() Ben zaten 90 kiloyum. Murat da 90 üstü. Eder sana 180+ kg. EH Vtecteki arkadaşların kilolarını söylememe gerek yok kendileri zaten bir bakışta belli ediyorlar ne kadar hafif olduklarını ![]() Eh normaldir bunu bekliyordum açıkçası. Ama bu bana iyi bir ders oldu. Bundan sonra kamerayla gitmek farz oldu. Çünkü insanlar işlerine gelen videoları koyup sonra da umarım konu pert olmaz diye bir de utanmadan dip not düşüyorlar ![]() Ayrıca Melihçim neden tüm videolar normal de Clio RS videosu kırmızı olarak highlight edilmiş? Elin mi kaydı yoksa içten içe bir provokasyon mu hissediyorum? Açıklarsan sevinirim ![]() Tşk. Bora |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: MB,S2000,E46
|
EH güzel gidiyor maşaallah burak..
Son Düzenleyen y@sin; 02-02-2009 09:19. |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
ayrıca ben arkdşa butun vıdeoları koymasını söledim tüm videolarda konuldu biz 5 kere denemedin 4 kere denedik, ilk denemede sen geçtin 1 boy, 2. deneme yarım kaldı önümğzdeki araçlardan sebep, 3. deneme dönüşte yapılan onda ben geçtim, 4. denemede ben geçtim... ama kafada soru işareti varsa tekrar deneriz hiç problem deil ![]() ayrıca lütfen bahane sunmayalım, benim de sürüyle bahanem var ben söylemiyorum ![]() şimdi benim kilomun 75 olması yanımdakı arkadasın kilosunun 65 olması bizim suçumuz mu?? o zaman herkes rejim yapsın yani ben napım abi senle denicem diye kilomu alıyım?? sizin aracınız güzel giden bir rs, çok da memnun kaldım bi problemim yok ki seninle, bir daha olsa yine denerim seninle 10 boy yicemı bılsem bıle, keşke herkes senin gibi olsa__________________________________ FaRkImIz TaRzImIz ![]() MOTORDA JÜBİLE TABUTTUR!!!
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Burak doğru diyor o zayıf ise o ne yapsın.
O yüzden benimle denerken ben tek kişi olacağım.Tekrar tesisatımı taktığımdan Anfilerimle beraber Burak ve Uğur un kg sine geliyorum.
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
__________________________________ FaRkImIz TaRzImIz ![]() MOTORDA JÜBİLE TABUTTUR!!!
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
Clio RS bana 2 boy hatta daha fazla açıyor ama sonra ben 5 te tamponuna kadar geliyorum diyip sonra burada sen beni birkere geçtin diğerlerinde hep ben geçtim demen be gözüm. Eğer ben yalan söylüyorsam Sword Vtecin sahibi Murat da buraya üye gelsin söylesin ![]() Ayrıca bak o koyduğun videolarda FB plaka 106 ile kafa kafaya yürümüşsün. Sor bakalım ben o 106 ile kaç defa denedim ve kaç boy açtım ve bir defa bile olsa hiç geçildim mi? O akşam senin 3' ün sonuna kadar kafa kafaya yürüdüğün TypeR' a ben 4. vitese kadar 2 boy açıyordum hatta geldim sana bunun nedenini sorduğumda abi o typeR 'ın şöförü iyi değil ben de onunla kafa kafaya yürüyorum senin onu ayırman çok doğal demiştin ![]() E şimdi tüm bunlardan sonra böyle yapmanız beni sadece üzer güzel kardeşim. Yoksa benim hiçbirinizle bir sorunum yok. Sadece üzüldüğüm nokta aşırı hırs yapmışsınız ve bu hırs sizinle yüzyüze olduğumuz zaman bize gösterdiğiniz o "abicim" samimiyetini maalesef sorgulatıyor güzel kardeşim. Neyse hata bende dediğim gibi bir dahaki sefere kamerayla gelmek şart değil farz oldu ![]() Sevgiler, Bora |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
ama bi yanlışımız olduysa kusura bakma abi sen bizi yanlış anladın sanırım biz öle insanlar deiliz sen geçtim diyosan geçmişsindir__________________________________ FaRkImIz TaRzImIz ![]() MOTORDA JÜBİLE TABUTTUR!!!
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
Bora akşam tanışamadık seninlede deneyecektik 406 nın peşine takılınca sizi gişe çıkışında gördüm anca. Dönüşte opete girdiniz bekledim biraz ama ön grup çok koptu.
bu arada döüşte EH vtec ile bastınız net net her vtesinizi isledim sen 5 sonuna doğru orta şeritte 2 3 boy öndeydin.
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Evet niyetlendik ama olmadı kısmet değilmiş. Birdahakine deneriz dostum. Maksat gönüller bir olsun herkes doğruyu konuşsun.
O akşam benim turbolu araçlar dışında denediğim araçlar FB 106, TC 106, TypeR, EH Vtec' ti ve 4. vitesin sonuna kadar geçildiğim araba yoktu. Hepsinin önündeydim. Hatta kaç defa durduk ve mola verdik. Verdiğimiz molalarda da nekadar güzel sohbet edip birbirimizin araçlarını seve seve övdük İşte beni mutlu eden olay bu iken farklı bir hava yaratıldımı ben üzülürüm. Hatta meşhur 306 nın sahibi Emre ile de tanıştık. Konuşması hitap şekli ile çok efendi bir çocuk. İnşallah havalar iyi gider de tekrar kısmet olur biraraya gelmek. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: LandRover-Little Monster
|
bence bu arabaları halis karataşla Fuat çakar felan kullansın (atçılar bilirler) ozaman herkesin kafası rahat olur..
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |