evet denk syaılırız ama önüne atlayamadım hiç :) tutunuyoruz birbirmize 5 de geçiyor zaten eski 106 m daha iyi yürüyordu yok usta bu sarıya ne yapsam egzantrikmi taksam anlamadım :D
Printable View
emre konuşsana kardesım madem hak verıyorsun musatafaya konus o zaman baba sonucları gordun sende canlı canlı baksana herkes geçmiş bizi maş, ayrıca clıo rs le tekrar deneyelim müsait bir zamanda sonuç netçe çıksın ortaya:icon_tup:
kısalı vtec lede deneyelim bir gece müsait bir zamanda;)
Burak uçma sende çok iyi biliyorsun kısa vtecte nedemek :D
Maaşaallah EH Vtec'e gerçekten güzel gidiyor. Bu arada FTH vtec ilede denemişsin boynuz kulağı geçtimi dicez şimdi :D:D:D
video yeniden izledimde eray gözüme çarpmamıştı atlamışım ahahah eray kendin gibi araban var olm yolda yürüyemiyosun senin neyine roll yapmak ahahaha
ahhaa burak videoyu bidaha seyrettimde 3:00 ile 3:10 arasına ii bak benzin ibresi nasıl düşüyo :D
cok guzel vıdeolardııı tesekkurler herkese FB erdem arkadsımızın zaten eskıden berı yanı aldıgından berı 106cılar hem saskına ugramıstır chıp ı yokken chıplı arabaları egale etmıstır kıme sorarsanız sorun hep boyle dedılerrr dogustan cıgerlıı ve halen daha cıgerlı eee bıde surucusu erdem oluncaa:)
Coming soon TS VTI & EH VTI
eh vtı ab ıle yakın kalacakları dusuncesındeyım:D
Denklem şöyle
Ab nin devrinde iken şans yok.
Ab rev 'e yaklaştığında basılırsa 1 boy arkasında veya arka kapısında gidilir.
Ab ile K denedi ab rev e yakınken beraber gittiler
Ben K yı geçtim son denemede
Ab vtec üstü normalken benle denedi kayboldu gitti.
Yani herşey devirde bitiyor.
bu arada sword un çektiği videolar vardı rs in içinden onlarıda izleyebilirsek güzel olucak:)
video güzelde bu videolara müzik koymasan daha güzel olacak melih