kanka ozaman masraf etmek lazım kanatlara falan gerenk :D
Printable View
kanka ozaman masraf etmek lazım kanatlara falan gerenk :D
çok güzel yürümüş maşallah ama daha net bir çekim olsaymış süper olurmuş . ;)
evet abi dün gece siz bi ara kayboldunuz biz denedik s2k ile.4 kere falan denedik her seferinde kafa kafaya gidiyoruz...zaten s2k da kısa oldugu icin topspeede kadar denemedik 220-230 civari (yanlis hatirlamiosam) kesiyor bende bırakıyorum zaten.gerci gene trafik vardi baya ,ama adam akıllı 4 kere falan denedik , cekismeli ve keyifli bir deneme oldu :icon_tup: sonra kenarda durduk muhabbet ederken polis geldi sandık tapa gaz kactik sonra fark ettikti sadece cekici gelmis ama neden siren caldi onu anlayamadik :p
masallah hacı..:D
maaşallah :)
of of of maşallah diyorum moruk ;)
Maşallah :)
Maşallah yaw 100-200 o kiloya rağmen 10.saniye çok iyi ..
miniks biraderlerim cidden guzel degerler ama soyle kadrandan az daha iyi videolar cekinde izleyelim. valla izleyecem diye sasi oldum, basim dindu:D
ya dün geceki typeR denemelerinin videosu bizde dooru dürüst yokmuş kimsede, yanyana 3 araba mümkün diildi bence o trafikte :)
RNN ile de denerken 2mizde en geride kalıp denedigimiz için kimse yoktu kameraya çekicek etrafımızda :( bi tek bizim yanımızda beyaz bi golf GT vardı, onlar çekmişlerse onlarda vardır, ama ben onları tanımıyorum :(
ama hulkla olan denemelerde 2tane var, 1tanesi çok saglıklı diil frenlemeden sora çekilmiş, ama digeri nispeten iyi, onları ayarlar yarın gündüz koyarım nete.
gerçekten çok keyifliydi denemeler, çekiciyi polis zanettik öle eywallah diyemeden topukladık kusura bakma, bende simdi öğrendim çekici oldugunu, sireni duyduktan sora, arabaya binip aynama bile bakmamışım demek ki :) bu aralar ceza yiyenler çok olunca oralarda, çok gerilmişiz :)
bu arada topspeedimi bende bilmiorum 6da kesiciye girince 266 gösteriyor ekran, ama final gear için yellowboxla düseltme yapmadıgım için o anda gerçek hızımı bilmiyorum, en kısa zamanda taktırıp kontrol edicem ama!
golf gt li arkadasa o kadar sölemistim video cek die ama cekmemis :( önden gidip cekselerdi cekerlerdi ama arkada kaldiklari icin yetisememisler , neyse...tekrardan masallah araban cok güzel yürüyor, kazasiz belasiz :)
Maşallah :)
Maşallah hulk a ..
Maaşallah cok guzel deger