160 lada deneyebiliriz bir dahaki sefere armağan
benim devir daha mantıklı bi yerde oluo en azından ama gündüz deneyelim :)
Printable View
160 lada deneyebiliriz bir dahaki sefere armağan
benim devir daha mantıklı bi yerde oluo en azından ama gündüz deneyelim :)
mertcan senide görelim buralarda :)
Evet araç benim :) Ataklığı başlarda çok iyi değil gerçekten de benim asıl dikkatimi çeken wheel hop olayı. 1. viteste tamgazda wheel hop oluyor. Arkada 285/30/18 lastik var acaba o yüzden mi yapıyor emin olamadım. Dediğin gibi 100km/sden sonra araç güzel hızlanıyor :) Sizdeki de çok güzelmiş gerçekten, fümesi çok güzel duruyor. Bendeki de gümüş, içi sizinkiyle aynı. Benzin sarfiyatı konusunda önümde consumption açık dolanıyorum hep ve 13-14l/100km civarında tutuyorum. Hem arabayı yormuyorum bu sayede hem de olabildiğince az yakıyor :) Araba stock. Hava filtresi ve katalitik konvertörüne kadar orjinal. Modifiye etmeyi düşünmüyorum aslında da supersprinti çok öneriyorlar, orjinal hava filtreleri de çok pahalı, gidip 2 KN almak daha mantıklı, e bunları yapınca da chiplemek fena olmaz :D Siz peki diğer M5lerle denediniz mi hiç?? Stok M5le KNli egzozlu chipli M5in gidişi ne kadar farklı??
Sinan, 160la denesek de geçip gitceksin kardeşim yaw benzin yakmaya gerek yok, 1 boy farketse nolur, farketmese nolur zaten :D
hey maşallah :D
ben yolda 1 kere sanırm 99 2000 bi m5 e denk geldim 1 boydan fazla fark oldu ben sonra ilgilenmeyip bastım gittim çünkü anladığım kadarı ile o m5 pek sağlıklı diildi :)
onun harici pek denemedim açıkcası gece çıkıp kendi kendime basıyordum ben arkadaki beyaz benimde füme ortağımın onunkini pek kullanmıyorum..araba hala onda ama ben ayrıldım ondan bu yüzden binemiyorum..
lastik bizde 18 di ama ölçülerini inan bilmiyorum ama ondan da olabilir..çokmu sarıyor?
ama ne olursa olsun özledim :) ki şehir içinde cidden düz vites bir araba olmasına rağmen hiç yormayan bir alet..çok güzel günlerde kullan :)
Teşekkür ederim :) Gerçekten hem çok zevkli bir araç hem de çok sakin sessiz olabiliyor, ayrıca debriyajı da çok hafif, vites değişimi kolay. Bu kadar normal beklemiyordum açıkcası :) Çok sarmıyor aslında da başlarda biraz hopluyor arkası. Orjinal ölçüsü 275, bende Camaro'dan kalan 285ler vardı onları taktım. Neyse önemli değil 1. viteste zaten basmıyorum bile :)
sınan kazasız belasız surusler cok ii olmus
Yeni M5 ile tam tersi olur sanırım F430 ile yürüşünü gördükten sonra :)
Eski M5 benimde kafama yatan güzel bir araç maşallah, Allah kaza bela vermesin
100-200ü f430dan iyi olduğu soylenmişti sanırım bu s2k için ondan ole olacagını sanmıorum.
masallah :)
f430-m5-m6 olsada denesem ahh ahh :D
Bekle kardeşim Camaro'yla deneriz :) Savaş önümüzdeki haftaya motor çıkar diyor...