1 bilemedin 2 oynar benceama denemeden göremeyiz dimi
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
tb yi geçersem 1 depo eds yi geçersem 2 depo benzin sözü veren bir abimiz var burdan sözünü tescilleyeyim(mustafa)
bu arada muratcım o gecede dediğim gibi benzın paranı ben vericem 50lira geçersende deponu fullicem demiştim yüzüne cvp vermemiştin. hala geçerli burdan cvp verirsin belki![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
mustafa yıl oldu hala aynısın kardesım. bana msnde en hızlınızı gectım dedıgınden sonra AB nın sana attıgı farkı gorduk deılmı? bı kere ıddalı konusma yapılan bı denemeye sessız sedasız cık araban dedıgın gıbı ıyıyse gecersın rakıplerını bızde tebrık ederız zaten senı. sana kac kez aynı seyı soyledım ama su huyundan bı vazgecmedın be guzel kardesım. 10 numara cocuksun efendısın ama su araba konusundakı gazını bı kenara koy ole hareket et mustacım be. herkes arabasına emek harcıyo. sende bende oda suda. hepımızınkı yurusun kımın ımkanı daha fazla elverıyosa onunkı en ıyı yuruyecektır buna kımse gocunamaz.ınsallah dedıgın gıbı ıddalı bı hale gelmıstır CFG kendı arabam gıbı sevınmezdem adam deılım
![]()
Selçuk kanka Eds gelicekse biz k-prolu Ctr ile denemek istiyoruz Hfa veya Eds ikiside aynı spec sanırım ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)