MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Kanka cumarteside olur ancak eray kardeşimiz yok ankarada işi var. Çengisiz düğün olmaz
STP Nickli Üyeden Alıntı akıfın aracta ne var? ne basıyo? Stock Turbo vf22 Komple egsoz d/p 60mm Hks son Evc6 Safc Ivır zıvır 1.2 cont kanka
iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı angaraya ne zaman gelıyosun 21 yada 22 şubatta
diyadin Nickli Üyeden Alıntı kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti
XoR Nickli Üyeden Alıntı Stock Turbo vf22 Komple egsoz d/p 60mm Hks son Evc6 Safc Ivır zıvır 1.2 cont kanka gecer bızı kanka
iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı puhahahahah RS lemı denıcez ben sana s320 ayarladım hacı onla denerız dıye dusunmustum v6 3.0 vs v6 3.2 hmmm olm o tatlı niyetine yer beni
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M Dr. Ecu
eser Nickli Üyeden Alıntı 21 yada 22 şubatta bı ıkıde vti getırın bos gelmeyın
XoR Nickli Üyeden Alıntı Çengisiz düğün olmaz perşembe de fitleşelim ozaman
EKEray Nickli Üyeden Alıntı hmmm olm o tatlı niyetine yer beni kaç kılo peco. s320 98 model 1900kg flan
STP Nickli Üyeden Alıntı gecer bızı kanka Ondan dedim kankum k-pro'lu denemek istiyoruz diye geçmek geçilmek diye kaygımız yok biliyosun bizi Fwd o spec bi araç ile farkı görmek için dedim.Sıkıntı yok Eds müsait olduğunda deneriz kankam
ne olmus vaLLa ben anlamadım he...
ruhsatta 1450kg yazıyo morukcum
EKEray Nickli Üyeden Alıntı perşembe de fitleşelim ozaman bize hergün uyar perşembe gece 11'de çıkıyorum işten
sulhi Nickli Üyeden Alıntı ne olmus vaLLa ben anlamadım he... sende gel kocadın artık evde dermişim
çarşamba akşamı yapalım bomba olsun
XoR Nickli Üyeden Alıntı bize hergün uyar perşembe gece 11'de çıkıyorum işten süper bende 12 de cıkcam 12:15 de mahmutbeyde görüşürüz
EKEray Nickli Üyeden Alıntı süper bende 12 de cıkcam 12:15 de mahmutbeyde görüşürüz Perşembe akşamüstü tekrar alo melo yapalım kanka Passatla denersek daha güzel olur devir vs bakımından ama N/A'da olur alt üst hertürlü gidiyo bizimki
iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı bı ıkıde vti getırın bos gelmeyın gelıyorum bekle zem zem suyumu aldım
egzostun sesi harika. bu ara aracın maşallahı var
Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla
inş bi aksilik olmazsa tamamdır. perşembe fitiz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları