TS Vtec VTİ & E S40 T4 Dyno

Thread: TS Vtec VTİ & E S40 T4 Dyno

1. MiaMi's Avatar

MiaMi said:
    Passat gelmedi, Volvo bobin veya buji kablosu sorunu ile yarıda kesti.

406 v6 vtecleri geçmeya başlamış, şuan sonuç bu. Dün gece için pek söylenecek bişey yok. Avrupada aşırı ekip vardı.

2. VTEC®'s Avatar

VTEC® said:
    Avrupa açar konu zaten. ama passat niye gelmedi??? onu merak ettim açıkçası

3. Eray Yümsel's Avatar

Eray Yümsel said:
    passatın ayarı bozulduğu için getirmedik. başka bişey yok nasip bi dahaki sefere inş.
    2. konu karşıda her nekadar gezmediğimiz yer kalmasada güzel geceydi
    dönüşteki denemelerde on numaraydı vtec geçen bi clio rs göremedim aynı şekilde benide geçen bi rs olmadı çünkü boraRS 4 bitmeden ayağını gazdan çekti hep 10 kere söledik 5 ede bi at yürü diye ama 4e kadar kafa kafaya gittiği bi vtec ztn 5inin iyi olduğunu biliyo gaz çekmeyi tercih etti sağlık olsun dün yaptığın haraketler burda erdemli bi şekilde konuşmalarını tamamen öldürdü bilesin. şu dk dan sonrada ne ben ne burak nede arkadaslarımız senle deneme yapmayız. burda esip gürleyip orda o haraketler hiç yakısmadı 180de gaz çekmeler sonra banane abi benden bukadar demeler sağlık olsun. bu arada ben bu lafları yüzünede söyledim o yüzden bana forumda yazıp çiziyosun demesin kimse sadece bilin diye yazdım. aynı şekilde DF typer da rs i 2. vitesten itibaren 1 boy önünde gitmiştir ve 180lerde gene rs gaz çekti typer kopmaya baslarken buda 2 olsun yani tamamiyle fiyasko

benim daha yeni geldiğimde tam mahmutbey gişelerden sonra golf gt ile denerken aks körüüğüm patladı ama o şekilde devam ettim kafa bi sağa bi sola sallanıyodu gidişini etkiledi ama genede typer yektanın cooper ve crm nin cooper hariç kimseye geçilmedim.

gece için tekrardan teşekkürler. eser bide vites atmayı öğren morukcum
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

4. M3CSL said:
    oy oy makıne olmus sanırsam Eraycım maşallah kocaman v6 powerın İstanbul subesi, agırlık hıkaye , hacim şahane

vıdeolarıda beklıyoruz mutlaka..
    typerla denedınmı bıde?
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

5. Eray Yümsel's Avatar

Eray Yümsel said:
    denedım morukcum ama ağırdım onla denerken stepnem falan zartım zurtum hafifletirsem bi typer killer durumu söz konusu daha çip yapmadım çipi yapınca düşünemiyorum bu zımbırtıyı fazla fark olmadı bu arada
    Dr. Ecu

6. MiaMi's Avatar

MiaMi said:
    406 4 vitese kadar TS nin yanında gidiyor 5 de maximum 2 boy açtı sonrasında zaten.

Ama bişi diyimmi kanka Volvo yalan eder bu hali ile.

7. Eray Yümsel's Avatar

Eray Yümsel said:
    arkadaşım aks körüğüm patladı + ağardım ağarrrrrrr araba 220 yi geçmedi aks körüğü nedeniyle o denemelerde kuran carpsın 5 te sana 55 boy gider ben direk 250 indiren adam 220 de takıldım
    Dr. Ecu

8. Eray Yümsel's Avatar

Eray Yümsel said:
    he bi ayrı konuda ben senle ilk denediğimde aks körüğüm daha tam gitmemişti direk koptum gittim videosu mevcut zuahhaha
    Dr. Ecu

9. iynn-RS's Avatar

iynn-RS said:
    ekeeeeee ankaraya v6 ıle gel

10. BLuEBoY's Avatar

BLuEBoY said:
    406 FDM spec videolarıda görsek iyi olcak 406dan böle bi performans beklemezdim walla
    Quote Originally Posted by AhmetYılmaz View Post
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

11. Eray Yümsel's Avatar

Eray Yümsel said:
    cmax le deneriz ibocum aksım sizlere ömür
    Dr. Ecu

12. SONE-R said:
    182 lik RS var mıydı denemelerde?

13. iynn-RS's Avatar

iynn-RS said:
    Quote Originally Posted by EKEray View Post
    cmax le deneriz ibocum aksım sizlere ömür
    yav ıkı gun var yaptır gelde bakalım ıstanbulla aradakı farka

14. XoR's Avatar

XoR said:
    diğer konu devamını okuyamadan videoları izleyemeden silindi sanırım elinde video linki olan ?

15. MiaMi's Avatar

MiaMi said:
    arkadaşım aks körüğüm patladı + ağardım ağarrrrrrr araba 220 yi geçmedi aks körüğü nedeniyle o denemelerde kuran carpsın 5 te sana 55 boy gider ben direk 250 indiren adam 220 de takıldım
    he bi ayrı konuda ben senle ilk denediğimde aks körüğüm daha tam gitmemişti direk koptum gittim videosu mevcut zuahhaha
    Hadi lenn,

Bu arada bayrampaşa çıkışının ordaki viraja tüm araçlar aynı anda girdi yanlayan yanlayana güzeldi.

16. MiaMi's Avatar

MiaMi said:
    Quote Originally Posted by XoR View Post
    diğer konu devamını okuyamadan videoları izleyemeden silindi sanırım elinde video linki olan ?
    Evet silindi sanırım bende bulamadım.

17. Eray Yümsel's Avatar

Eray Yümsel said:
    abov konumu acıldı benım haberım yok anlatın bakem
    Dr. Ecu

18. XoR's Avatar

XoR said:
    abov konumu acıldı benım haberım yok anlatın bakem
    Okan (RS) konu açtı baya bi mevzu oldu sen eve gidene kadar silindiğine göre çok bişey kaçırmadım

19. MiaMi's Avatar

MiaMi said:
    Kanka konu çığ gibi büyüdü bi anda hız,arada ıslak hamburger,kavga,gürültü,ihtiras,dizi seyreder gibiydi.