merak etme sen dostum araba gayet sağlıklı 205 hp gidiyor..bi sıkıntı yok..videolar saçma sapan zamanlarda çekildiği için böyle görünüyor.ilk 3 denemenin videosu olsaydı neyin ne olduğu anlaşılırdı o zaman...
Printable View
ilk denemede viraj vardı fazla uzatamadık 4.vitese attık bitti.sen ondeydın.
2.denemede vites kaçırdım.arkadaşın yanımdaydı oda dogruladı.onda da gectın benı bunlara bı lafım yok.geçtin helal olsun.
ama newzat su soruma erkek gibi cevap ver başka bişey istemiyorum.
3.denemede kafa kafaya gıttık 5 te ben geçerken neden bıraktın?
4.denemede kafa kafaya gıttık 5 te ben gecerken nıye bıraktın?
bu vıdeo cekılmeden once kac deneme yaptık?
neden 7-8 dıyıp goz gore gore yalan soyluyosun. 3. denemede arabam sıstı dedın.
tamam onada bısı demıyorum.olabılır.ama deme bana 7-8 denemden sonra arabam sıstı dıye.2 kere denedık 3 de gaz kestın.sonra 15-20 dakıka durduk konustuk 4. denemeyı yaptık onda da gaz kestın.
Daha yola cıkmadan sıze dedım demi benım araba boş ben adam alıyım gorelım arabaları.kendim istedim 1 kişi fazla olmayı.halen sen hafıfsın muhabbetlerı yakısmıyor.
gecme gecılme derdım olsaydı almazdım o adamı yanıma.ama gordumkı sızde bu dert var.
ama hata bende ne dıye erkeklık yaparsın.bas boş arabayla çek videonu.
aslında DoDo_hamann uyarmıştı aynı post için 2 mcs var diye keşke onuda okusaydın yanlış olduğunuda belirttim... :) neyse benim meraklanıcam pek bişey yok aracın dahada güçlü sağlıklı olsun ;) dediğim gibi sadece verilen videodan nerde başladığı belli değil nerde bittiği belli değil ben gördüğümü söyledim ilk deneme videolarıda olsaydı daha güzel yorum yapılabilirdi... ;)
ibo her zaman yüzyüze gelen insanlarız,saçma sapan erkeklik muabbeti ne şimdi anlamadım?Yüzyüzeyken şen şakrak gülüyoruz kaynatıyoruz,buraya gelince niye böyle oluyor anlamadım..Bir çok denemeye geldim arabamıda denedim ama hiçbir zaman buraya gelip tatsızlık çıkarmadım,çok gereksiz muabbetler,bugün sen geçersin yarın o geçer,arabalarınız hemen hemen eşit.yazında bir çok kez denedik,olay hafiflikse clio zaten dolu haliylede Mini'den çok hafif,Mini'nin cam tavanı 60 kg gelir zaten.Hırs yapmak araba boşaltmak falan çok gereksiz arabanın sökülen her civatasına yazık bu benim şahsi düşüncem.Lütfen daha fazla boş muabbetler dönmesin,daha önce çektiğimiz videolarıda ekliyorum arabaların denkliğinin görülmesi açısından..
Yazın yaptığımız denemelerden;
http://videos.streetfire.net/video/c...per_169667.htm
http://videos.streetfire.net/video/m...-rs_169659.htm
Gereksiz muhabbetler yapmayın beyler,yüzyüze bakıyoruz..
3. bi deneme vardı yazın yaptıgımız onu neden sıldın sımdı.daha sabah ızledım.
hanı gene ben gecerken nevzatın gaz kestıgı. ama bende var o vıdeo merak etme.bosuna sılmıssın.
senın nevzata gazdanmı cektın dedıgın
newzatında biraz gazdan cektım dedıgı.
yan yana gıderken neden bıraz gazdan cekılıyosa.
guluyorum ya sıze.
hırs yapmısım arabayı sokmusum olemı. ondan adam aldım yanıma fazladan.
bravo arkadaslar.
arabamı neden soktum?
http://www.techturkey.com/forum/detailing_car_care/24980-yalitim_clio_rs_.html
konu gecme gecılme degıl.
konu olayların yanlıs anlatılması.
arabam stocktan hafıf olabılır.buna kımse bısı dıyemez.
arabam bos oldugu ıcın adam aldım hala araban bos dıyosunuz.
7-8 denemden sonra sıstı dıyosunuz.7-8 deneme olmadı ne gerek var boyle cumleler uretmeye.
3. denemede gaz kesıldı şişti dıye. varmı bu cumleyı yalanlıyacak biri?
Neyse beyler valla dogukan'ın dediği gibi sürekli yüzyüze bakan insanlarız. Boşverin bu geçtim geçildim muhabbetlerini. İyiki bi arabamı getirmedim, gelsem hepinizi geçerdim böle tartışmalara da gerek kalmazdı :):)
7-8 denemeden sonramı bu vıdeo cekıldı ona bı cevap alıyım
Allah ibonun eline düşürmesin walla:D biras sonra benim videolar da çıkar ortaya:D:D
şaka bi yana;
rs eğer oyle sokuk haliyle geldiyse o kdr yurumesi nomal ama bunu kabullenmek lazım. ama msclerin şişme sorunu ortada eğer o yüzden geride kaldılarsa o videoyuyu da baz almamak lazım...
Arabaları siz denemedinizmi,siz biliyorsunuz kaç kere denediğinizi biz o ara rcler olarak yürüyorduk.Ben burda kimseyi savunmuyorum İbo,ne gördüysek ne konuştuysak onları yazdım,ama buraya gelince nedense herkes bi garip.
ben mesajlarımda sürekli ne yazıyorum,yüzyüze bakıyoruz ayıp diyorum profilimde bütün videolar var aç izle sendekileride yükle,ben senin araban şöyle böylemi dedim,arabanı sökük görünce o gecede oraya öyle gelince ne düşünebilirim zevkine sökücek halin yok heralde.
Ayıp ediyosun artık gülüyorum size falan filan garip garip konuşma yada yan yana gelmeyelim bundan sonra,ben alttan aldıkça sen bişeyler söylüyosun.Orda konuştuğumuzdada nevzatta sende,herkeste nevzat geçiyor dedi,önemli değil bunlarda benim için ben sadece daha önceki videoları koydum,ya 1 boy sen geçiosun ya 2 boy nevzat geçio falan filan,hoşuma gitmiyor bu muhabbetler beni katmadan ne yaparsanız yapın ozaman böyle devam edicekse kusura bakmayın,araba için muhabbetimizi selamımızı bozucak düzeyde değilim,iyi forumlar.
vites mites bahane yaratmıyorum geçti ilk 2 denemede bişey demıyorum.
3 ve 4. denemde kafa kafaya gıttık 5 te ben one cıkıyodum.onda da ben gecerdım yada nevzat gerı yakalar gecerdı oda sorun degıl.
ama 7-8 denem olsu sıstı olayı yok.
sırf yazın denedık nası gıttıgımızı bılıyoruz dıye adam aldım yanıma arabaları gorelım dıye daha ne yapıyım.gecme derdım olsa almazdım.
hatta senın koydugun yaz denemelerınden sonra bız nevzatla gene denedık o zamanda gectı benı.bısey dedımmı?
amac arabaları gormektı.ben aracımın gıdısınden memnunum.
Diğer araçlarada maaşallah guzel gıdıyolar.
ibrahim tamam biz kafa kafa gittik.benim için hiç önemli bişey değil,istersen sen beni 10 boy geç bu bana koymaz:)ben hırs yapmıyorum benim için önemli olan,hız değildir görüntüdür...zaten denemelere 40 yılda bir geliyorum herkesinde bildiği gibi,zaten o akşamında yapılma sebebi RC leri görmekti,ben kimseyle denemicektim bile..yola çıktık 2dk sonra can durduru konvoyu,ibrahimde gelcek diye..geldin denedik, herkes gördü neyin ne olduğunu,sende bende orda güldük geçtik..ama bu sanal ortamda yapılan muhabbetler hiç hoş olmuyor,yakışmıyor..
yazılan yazılmış çizilen çizilmiş...Doğukanın bi cümlesine alıntı yapmadan duramıcam:)
aynı çevrenin gençleriyiz sonuçta ben kimsenin bi araba,geçme geçilme meselesi yüzünden birbirini kıracağını zannetmiyorum...sanalda oluyor böyle cümleler yanlış anlaşılıyor vs ama yüz yüze gelince herşey unutuluyor normalide bu sokmuşum arabasına geçmesine geçilmesine...mesele geçmekse benle deneyin boy boy moraliniz yerine gelsin:D
Ne görüşecez olm ankaranın yolunu bulamıyon :D
Ankaraya geliyom diye Sivrihisara giden adamla ne gezilir ne muhabbet edilir :D
Neyseki saatler sonra Başkente intikal eden Eke gelir gelmez dizleri titredi ve yemek yemeden bişey yapmam dedi :) Çılgın m3 cü Denizle önce bu yavrucuğun karnını doyurduk:) Sonrada gözü araba görsün diye swap centera gittik sağolsun ismail bizi anıları ile güldürdü baya :D
http://img27.imageshack.us/img27/555...0091168ez4.jpg
http://img27.imageshack.us/img27/070...pg/1/w2592.png
Gece tekrar çıktık tabi Evo,Gc8 ve İbonun Rs ile 406v6 yı denedik yardı herkesi Eke:D
haberlerını bende aldım eray abıdende:D:D bu resımde eray abı bembeyz olmus aclıktan:D
erayı patsoya götürseydiniz ahahaha
ne işin var olm ankarada mühim iş diyip duruyosun sen
gece gece beytılerı gorunce karınım acıktı:D
Beytinin merkezi istanbul ama burdada yaparlar yani ,Gel ısmarlıyalım sanada :)