cidden cok yuksek hız 340 ı geciyo sanırım ama ekran takılıyo. cidden ben m5 e inanamıyorum cok guclu masallah almak lazım bi m5.
Printable View
cidden cok yuksek hız 340 ı geciyo sanırım ama ekran takılıyo. cidden ben m5 e inanamıyorum cok guclu masallah almak lazım bi m5.
uçak gibi mübarek, ivmelenme acaip randımanlı ve keyifli olmuş.. Allah kaza bela vermesin.. :icon_tup:
harbi gidiyor aletler fakat o karanlikta kullanan arkadasta hakkaten iyi gidiyor ya cok kolay degil oyle 300 lu suratler.
son soz
"yeni m5 aldiydik bir bakalim kac yapiyor dedik azrail abi"
Azrail
"olum kim topladi bunun vudununu kafa yerine ayak takmis ne bicim topluyorsunuz pertten adami siz ya"
allah korusun
///mpower...
maşallah ya 340 kadar hızlanması gerçekten çok iyi ...
İbre göstermiyor heralde 340 dan sonrasını.
maşalah yanımdan geçmesini istemezdım:)
maşallah :)
e60 m5 +340 km...bu arada yanlıs anlamayın 310lu km lerde adam vıraj donuyor sonra duz tam gaz kapatıyor
vallahı hıcbır soze gerek yok vıdeo herseyı acıkca anlatmıs heralde (+340 km )34 mur 29 cıgerıne saglık bu arada gecen ay koyulan f430 vs e60 m5 vıdeosunun yorumlarında bır arkadasımız 310 km den sonra f430 zun gececegını ıdea etmıstı sıze seslenıyorum eger f430 un top speed vıdeosu var ıse lutfen bızımle paylasın bızlerde gorelım :) :):)
Maşallah..Ne gitmiş be..
Bende 340'tan sonra daha da gittiğini düşünüyorum..Yani rahat bi 355 falan olmuştur..Allah kaza bela vermesin..
Maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim.
maaşallah maaşallah tek kelimeyle muhteşem :)
bizimkilerede araba deniliyor dimi şimdi... helal valla
bu arada o dikkat uyarısı Allah a yaklaşıyorsun uyarısı. ve adam 250 den sonra sağ şeride geçiyor ya ona koptum yavaşladığını sandı sanırım :)
maaşallah kazasız belasız.top speed çok ii.banada 340 dan sonra biras daha gidiyomuş gibi geldi:) bu arada G Power'ın yaptığı m5 brabus rocket'in hız rekorunu kırdı:icon_tup:
http://www.g-power.de/275.html?L=1
kontrolsüz güç güç değildir :D adamlar ondan bu reklamı yapmış
eeeeh masallaaaah
340 az daha geçmiş gibi geldi aban araba çünkü 340 dan sonrasında ikaz lambasını yakkıyor belkide geçmiştir. Maşallah çok güzel gidiyor
Maşallah.Nazar deymesin.