|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
şimdi GNS mustafa ile görüştüm kusura bakmayın yanlış anlaşılma olmuş sadece videolara yorum yapalım lütfen
http://videos.streetfire.net/video/G...0-9acd003a4afc bu videolarda çok bazı larının çok merak ettigi E30 ve HULK kapışması ilk deneme de yokuş yukarı her iki aracta 3 ncü viteste hulk vtec altı son iki denemede her iki aracta 2nci viteste 230 a kadar denemeler ikiside iyi seyirler http://videos.streetfire.net/video/E...0-9acd003a4afc B.ŞEHİR MAHMUTBEY GNS CUPRA R&ABL CUPRA R http://videos.streetfire.net/video/G...A-R_635056.htm http://videos.streetfire.net/video/G...A-R_635055.htm __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür Son Düzenleyen miniks; 09-02-2009 20:50. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
neden insanlar böyle anlamıyrm.. geçsen ne olur geçilsen ne olur amaç eğlence.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: MINI
|
Çok başa baş olmuş maşallah üstad...
__________________________________ Benzin 10TL olsun, Zengin-Fakir belli olsun.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: T-vTEG
|
e30 ciddi ciddi fena yürüyo maşallah 3 aracada
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Hulk a maş. severek izlıyoruz
__________________________________ AŞK'lar Hep 3 Harflidir... GTI-VTI-STI ![]() Murat Ç. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
maşallah fenalarda gene hulk
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: White Megi III
|
Maşallah hulk yine çok iyi yürümüş..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: cliooo
|
masallah hulk a
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: SPOON CIVIC
|
mşlh hulk ve m3 cok ii
ilk video da enteresan
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: New Polo Gti
|
İlk yazan ben olim
ben kumburgaz gişlerine yakın yetiştim gruba,e 30 la bastığınız yerde bende arkanızdan sıktım sanki denk gidiyoruz gibi geldi,ben 5. viteste bıraktım.Gns tek kişi olsa sanki kafa kafaya gidersiniz gibi geliyor bana.Denemeden bilinmez tabi.Ama bazı arkadaşlar ben iki kişiyim sen tek kişisin modundalardı,bu işi bukadar hırs yapacak ne var,tamamen zevkine yapılan bi olay,eğer ben tek kişiysen ve iki kişilik aracı 2-3 boy geçiyorsam denk gidiyoruz demektir Bunda anlamıcak bişii yok.Ben üç kişiykende bastım çoookkk 35 plakalı cupra r baya iyi olmuş 2. köprüde denedik bir kaç kere,gerçi ben tam depo ve istepne ileydim Böle şeyleri bahane yapmayalım keyif için.Çok hoş olacak bir geceydi ama sonu gelmedi |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Otomobil: k20a2... UD corsa...
|
GNS yı gectımde sen hala EDS yı rakıpmı goruyosun kendınede onu muhatap alırcasına yazı yazıyosun kanka hıc anlamıyorum senı. torpıdonu bıle kesmıssın hafıfletmek adına ies koltugu arıyosun dahada hafıflemek ıcın. GNS ıle arandada nerdeyse arac kılo farkı 500 kılo var. el ınsaf bence. GNS 2 kısı demıssın vıdeoda 1 kısı 3 boy net farkettırıyo bunu sen ben herkes bılır.bosuna polemık yapılıo burda hıc ama hıc anlamıyorum. hıc bızaman GNS mustafa ben sunu gecerım bunla gıderım vs dıye konusmadıkı bu kadar ustune oynanıyor. arabana masallah guzel yuruyor nazar degmesın
not... haber vermeyen sevgılı dostlarıma en ıcten sevgılerımı sunmayı bır borc bılırım... |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: fd6...
|
maşallah hulk geriden gelip geçmişte yolda boş keşke devam edilseydi...
e30la yanyana olmuş vtec üstü yanlız e30un vites geçişleri deb.sıyırıyomuş gibi ses... güzel videolar eline sağlık...
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Mevcut
|
hulkta e30 da güzel yürüyor maşallah.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Fiesta ST / Mondeo 2.0
|
e30 un debriyajında bir problem mi var. pek sağlıklı gibi durmuyor sesi.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: MK3 Astra GSi & W124 Mercedes-Benz
|
e30un debriyaj bitik sanırım. maşallah tüm araçlara
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
e30 çok sağlam yürümüş... bu arada gns kaç kg hulk kaç kg ?
__________________________________ '06 Mini Cooper S |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Otomobil: k20a2... UD corsa...
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
kanka GNS su anda hızlı diyen sendin ama ben degilim ki ![]() bende diorum ki tek kişi bile beni gecemez gecerim diorsa kuru olan ilk gün deniyelim bu kadar basit ayrıca mustafa da benimle denemek istiyordu ben anlamadıgım şeyi sordum onlardan cevab bekliyorum hayır yüzümüze bakılmıcak bizden kaçmaları için ne yaptık onu anlamadım VB ile niye denemedi EDS bide bunu merak ediyorum __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 11:20 ::::

sanki denk gidiyoruz gibi geldi,ben 5. viteste bıraktım.Gns tek kişi olsa sanki kafa kafaya gidersiniz gibi geliyor bana.Denemeden bilinmez tabi.Ama bazı arkadaşlar ben iki kişiyim sen tek kişisin modundalardı,bu işi bukadar hırs yapacak ne var,tamamen zevkine yapılan bi olay,eğer ben tek kişiysen ve iki kişilik aracı 2-3 boy geçiyorsam denk gidiyoruz demektir