hulk ın vites geçişleri çok ii ya aahahah :D
Printable View
hulk ın vites geçişleri çok ii ya aahahah :D
sağolsun ahmette hilmide her denemeye her rollinge çağırıyorlar haber veriyorlar, bazı eksiklerden dolayı gidemedim. karbüratörlü araç almamın gazabına uğradım keşke si alsaymışım:D neyse problemler yavaş yavaş çözüldü artık sıkıntım kalmadı tek sorun şu an için güzel bir beyin almak onu bekliyorum;) bende aracımı merak ediyorum açıkçası.
Gariban lakabını degiştirtebilecekmi?
son yılların en merak edilen sorusu çok yakıdna cevab bulacak :D:D:D
hehe:) eğer biraz istikrar gösterip fikir değiştirmezse şimdilik güzel ilerliyor,güzel parçalar ile doğru yoldan devam ediyor inşallah devamını getirir:D
inşallah tek hayali Hulku gecmek :D:D:D
bu vıdeolardan ABL cupranın ne kadar gıttıgını gorebılıyoruz. buda bızım EDS 2 kısı GNS 1 kısı vıdeomuz. http://videos.streetfire.net/video/E...a-R_190812.htm
resıt aga yorumlarını alalım :)
valla gariban senin kalbin böle oynaştığı sürece sen garibandan beter olursun emin ol körler sağırlar birbirini ağırlar bana o sen sensorun parası koymazda sen otrup düşünüomusun hiç ellinci arabam niye yürümüyo diye oturda bir düşün her kesi kandırın beni kandırmayın kafanız basmaz kandırmaya zaten stp ye şöle böle diyodun ne oldu aynısını sen yaptın bizimki kargoda bozuluyo senin bobinin kargoda bozulmuyomu neyse gariban bize bir şey olmaz ama siz böle sürünürsünüz işte..
allahtan bi hondam yok.
kımısı dunya para harcar bı tane arabası yurumez. kımısı 1.5mm conta takar cr dusurmek ıcın ,avansı sıfırdan beter olur yıne cılgın gıbı yurur. tamamen kalple alakalı yazdıgın gıbı. bıde copler var hurdalar var... hurdaları yapıp gıder yapanlar var bıde onlarla denemek ısteyıpte,sonradan proje degıstırenler var... kımın ıcı temız bız bılıyoruz...
son 2 video için kötü istek diyip duruyor.. istemenin bir adabı var gibi :D
YA SELÇUK SEN KONUŞMA İSTERSEN .sölencek çok şey çıkar senle ilgili.
valla ben binlerce dolar harcayıp arabalar yaptım asla bi malın 3ü 5 ine bakmadım asla bozuk mal satmam başkalarıylada karıştırmayın beni heleki kıçıkırık map sensörünü 100 dolar a satmışım benim umrumda olmaz 100 dolar herkes bilir o yüzden buraya böle komik şeyler yazmayın o map sensörü size yollandığında saat gibi çalışıyodu ..