sen ne kadar gaz adam oldun :)gangam
Printable View
bende duydum bısıler ama ınanmak ıstemedım. sonradan gosterdıler hass....r dedım :):):)
sen bı yazdıklarınıı bastan okusana sselcuk kımlerele takısmıssın neden bukadar ınsan senınlee tartısmak ıstemıyor bı bastan bakk bakalım ayrıca abl olsun s3 olsun bızde emek verıyoruz 2arabada bızım sonucta bu arada cozumleme yaparken suda aklında olsun ısoo suan sanayıde debrıyaj degısıyoo ve ıntercolde 10 cm yakın catlak vardı ızmıre donduğumuzde araba yolda kaldı debrıyaj bttı cozumlemenı bıde bole yap bakalım merak edıyorumm yorumunu bıkerede bı konuya saldırı modunda gırmee soledığın gıbı geldık oturduk sağolasın yuzyuzyken bole kalvyedekı gıbı değilsi n bunuda gorduk ama ogun gorduğumuzz ınsan olsan konuu bolee olmazzdı dımıı
abl ıle ısım yok benım o yuzden bana yazma o konuda ;)
STP ne yazdığını pek anlamadım açıkcası!!Senin kullandığın arabayla yani es ile ilgili kötü birşey yazmadım.Beni hiç bir atmosferik araç geçemez diicek kadar bu işlerden anlamayan biri değilim.Ama siz hondacılar geçince herşey harika,ama bir turbo çıkıp büyüyü bozunca hemen aşırı besleme muhabbeti yapılıyor.Ben o gece kendi arabamdan çok tayyarların fotolarını çektim hatırlarsan.Ama bana agresif olma diyen sensin oda enteresan:))Buiş kilo ve hp ye bakar 1200kg 250 hp olursan benim turbo olmam ne işe yarar bi açıklada bilgilenelim.Hulk 1140 kg 254 hp hala turbo muhabbeti yapıyor.Keniizi kandırıyor yada avutuyorsunuz.Ben tabiki arabaa güveniyorum ama bu beni kimsegeçemez anlamına gelmez.70 bin lafını neden böle abuk yerlere çekiyorsunuz oda ayrı.Eğer maksat bir birini geçmekse ne gerek var 70 binlik araba almaya dedim bunun neresi yanlış.K pro ve contasız tayyarın beni geçmesi zor dedim bununda neresi yanlış,inanmayanlar eds videsu nu seyretsin dedim bununda neresi yanlış.Fanatiklik modundan çıkın bence siz.Modaratör arkadaşlar ne yazılıyr görüyor sen tasalanma.
elinde o gece gelen arkadaslarda baska vıdeo varmı
aynen megane rs
:D
sanırım bektaşın megane rs:)
o mudur arkadaşlar?
Arkadas baya baya gitmis peslerinden :)
serdar ın arabası. ama bu vıdeo ya gore aldanmayın. o arac s2k nın 2-3 boy arkasında kalıyo 220 kmh gıbı suratlerde. daha ustlerde fark dahada acılıyor. ama s2k da ıyı gıden s2k
konu baska yerlerde ama bn yinede bi yorum yapiim
e30 la hulku izlemek gercekden keyifli
heleki hulk sesiyle bi başka maşallah
saolsın Allah razı olsun. e30 da bızım hulkta bızım valla sıkıntı yok. zaten ne zmn denemeye cıksak bızden baskası ıle deneyemıyoz :) artık hulk turbo ınsalah havalar duzelsın bırde oyle gazlayalım.