hayırlısı kanka. bujıler fıltre halledılsın denenır . ıyı olan yurur bu boyle :)
Printable View
hayırlısı kanka. bujıler fıltre halledılsın denenır . ıyı olan yurur bu boyle :)
butun araclara masallah.. hulka rbc cok yaramıs:D akslardan sonra daha ıı olur ıns.. vbde cok ıı yurumus masallah..
ama şimdi olmadıki kırdın sen beni cnm kardeşim.beni rakip neden görmüyorsun. ben senden şunu öğrenmek istiyorum seni arayıpda ben gelicem dedimmi demedimmi.evet 2 gece gelemedim 2'nci aramanızda erdem şunu söylemedimi hulk artık turbo olacak bundan sonra zaten deneyemeyiz diyen peki benmiydim.BEN HİÇ BİR ZAMAN EDS ROLL ÇIKIYOR.GELEN GELSİN DEMEDİM.VARSA BENİM BÖYLE BİR KELİMEM HAKLISIN CNM KARDEŞİM.VB için açıklamamı yaptım zaten.
rnn ile denemem lazım benimde :)
bu arada yuklu s3 varmı ?
hulk çok güzel, maşallah.. e30 videosu acaip keyifli olmuş, 25sn-30sn arasındaki ses resmen yırtıyor ortalığı :)
bu arada e30 ve hulk çok güzel gidiyor maşallah ...
o video da 3. vites vtec altı basıyorum selcuk yanlıs anlamada :)
bu vıdeo yokus yukarı uyandırıyım. yokus asagı olan vıdeolar 2-3 boy hızlı oluo. turbo bır arac ıle atmosferık bır aracın yokus yukarı gıtmesı farklıdır.
e30 ıle yokus yukarı denedıgımızde 1.5 boy gecılıorum. ama duz yolda yan yana gıdıorum :)
maaşallah hulk a yerinde durmuyor :)
hulk süper ya hakkı veriliyor .maşallah e30'a ve hulk'a güzel denemeler
selcuk sımdı bak sen demedınmı? gns cok hızlı eds 5 boy gecıyo gns 3 de bız 2 vıtes basıyoruz hemde oyle acıyo dedın,vıdeo yolladın bana ızledım ohaa dedım:)
bende dıyorumkı 35plaka cupra r la vb typer denedı cok yakın gıtıler okey mı kardesım
dıyorumkı gns ve sarı cuprayla da 35 palakalı cupra yakın gıdıyosa yada nekadar gıdıyo fark var bılmıyorum ona gore vb typerda yurur demek ıstedım:) anlatabıldımmı?
Hulk ve e30 un maşallahı var.Özellıkle de 4.vites fena olmuş sanırım.Rbc ıle kazanç ne kadar oldu acaba?
Maşallah tüm araçlara