Er ıle Hulk arasında en fazla yarım 1 boy olur gıbı gelıyor ama kım geçer kestıremıyorum :D
Printable View
Er ıle Hulk arasında en fazla yarım 1 boy olur gıbı gelıyor ama kım geçer kestıremıyorum :D
kendisi konuda cevap ver edo :D biz çok konustuk bu konuyu gerçi ama :)
Hulk kagıt ustunde cok daha iyi gitmesi lazım ama 258 beygir ve 980 kg gibi gitmiyor bana bir garip geldi ?
Bu arada hulk ta ciddi emek var takdir etmek lazım ..
yeni kasa cupra da yazılım varsa daha iyi gitmesi gerekir diye dusunuyorum ama ondanda birsey anlamadım hadi hayırlısı :)
2nızın de mütevaziliğini seviyorum ;)
Iyide yazıda ER type r ile Hulk u karsılastırıyorsunuz degilmi benmi yanlıs anlamdım ?
arac artı sahibi dersen olay farklı bir yere gelir fakat ikisinde 80 kg lık birer kişi kullanırken hulk un mantık olarak ER veya herhangi bir 2 lt NA araca gecilmesine imkan yok ben onu demek istiyorum ..
erdem senin tayfa 2 oldu buraya gelmesi ama bi sen gelmedin göle su gelene kadar kurbağanın gözü patlarmış :)
Iyide ben surucuyu dikkate almadım sonrada 100 kg 3 boy eder deyince olay cozuldu :)
Benim teşhisim 100kg. 3boydan fazla eder..
Not: Aracın max.gücü verdiği noktada 210km/h ler gibi ;)
heh tamam hocam eyw
hulk harika bravo
not... haber vermeyen sevgılı dostlarıma en ıcten sevgılerımı sunmayı bır borc bılırım... katılıyorrum bende.