nıyetım bu hafta gelmektı,ama yuronunda ıslerı var,tam ortak bı zmn bulmaya calısıyoz..
kankam mutevazılık deıl bence benı gecersın...belkı cok ustlerde aerodan dolayı az bısey yaklasırım ama yanına gelmeme yetmez dıe dusunuyom..bıde ben kendımı aracımı deneyıp eksıklerımı goremıyom malesef cumku deneyebılecegım na arac yok..sız orda daha sanslısınız bu konuda...sen benım aracımı benden daha ıı bılırsınne kdr fark olur sen sole
![]()
ben kafa kafaya gıbı duydum ama dedıgın gibide olabılır hayırlısı..
sende 95 var ama chıpı hemen denemeden once yapılmıs ablnın , ayarlar tam oturmamıs ve debımetresı bozukmus yanlıs okuyomus... genede gusel denemeler olmus ama..
kanka vb typer gusel gıdıomus maşallahl en hızlı ctrlerden bırı olabılırmı acaba![]()
ama o gece s2k 35 plaka cupra ıle neden denememıs
mustafa gns.. ben abl ıle yakın gıttıgınızı duydum, sonuc vıdeodakı gıbıyse maşallah..
yukardada dedıgım gıbı abl cupranın hemen deneme oncesı chıp yapıldı adaptasyonu tam olmamıs ve debımertesı bozuk ve egsoz yokama genede begendım ben guzel olmus arac..
beyaz chıplı new cupra ıle denemelr kısa zaman ıcınde olur ama yakın kalır herhalde bu seferama hala chıplı beyaz cupra favorim bu aracların ıcınde bı hulk gecerse gecer herhalde..
![]()
.........................
suanda bıldıgım en dolu dj typer hepsını gecmesı lazım sonra er typer gızlı saklı baska pıston egzantıklı varmı bılmıyorum tr de hepsınde rbc var onların yurumesı lazım,
bilalin de gelmesi lazım bu denemelere
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)