Ekonomik kriz insanları iyice gergin bir hale getirdi..allah sonumuzu hayretsin
bak o E30 ılk sahıbınde ıken servısten cıktıgı gun yanındaydım. yapılırkende yanındaydım. cok sevdıgım bır abımın arabası. ve suan kı sahıbıde cok yakın arkadasım. benım e30 a hırsım hıcbır zaman olmadı olmazda. tutup burda yazdıgın bu yazılar ıle benım arkadasımla arama laf sokma. o arabaya bende bınıyorum. o arabanın ıyı olması ıcın bende fıkır uretıorum. e30 da benım. benım arabamda volkan ıle gokhanın bunu bı kere anla. ben yokus yukarı muhabbetını ızmırden gelen cupralı arkadasada soledım kı o da gozu ıle gordu denememızde. bu hırs degıldır. he ıstersen benım aracımın eskı b20 vıdeoları var draglarda onları ızleyebılırsın. orda ben kımseye gecılmedım cok sukur mekanık bır arıza olmadıgı takdırde.
benım senın yazılarını bulmama gerek yok 36 yasına glemısın ne yazdıgını unutuyorsan bu benım sorunum degıl. ama sen kesın dememısındır ben yalan soyluyorumdur o da ayrı bı dava.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Maşallha yaşımla ilgili bir problemim henüz yok.Ben sana hatırlatim o konuşmanın bir kısmını,EDS ile denememizden sonra olan bir konuydu ve k pro ve conta hariç yüklenmiş tayyar larla ilgiliydi,sen gençsin ya hatırlamışsındır şimdi
Ve konunun sonlarında sen,heee ewl ben yanlış anlamışım demiştin.(kimin hafıza kaybı olduğuda orta çıktı)istersen bulup buraya alıntı yapim.Benim kimseyi bir birine düşürmek gibide bir derdim yok bu arada,sen hırs ve kompleks aldırma ameliyatı ol bence.Deneyip çipli new cupra geçme videosu koyma şansını kaybettin artık
![]()
3 4 mesajdır oyle bırsey yazmadım dedın sımdı conta monta dedın valla ne yazdıgını bulucak degılım yazdıgın yazıyı azda olsa hatrlıyorum. ama bısı dıcem sen sadece chıp ıle kal ben senı conta tkaılmamıs typer ıle de gecerım.
ben aracımı cıkaralı 9 ay oldu 60 adet vıdeom var. 20 adet farklı arac ıle denemısım. new chıplı cupra ıle denememe gerek yok new chıplı egzostlu fıltrelı bılmem ne lı ıle denedım ve gecıorum. aksını ıddıa edersen getırırsın denerız. cunku sen benı gectıgını gormusun.
Call for prayer
Instagram hesabımız
Sen anlamadın ben sana bulacam o bahsi geçen atmosferik araçlar beni geçemez dediğim yazıyı,bakalım kim tög olacak ozaman.Ama sen k pro suz contazız tayyarla beni geçeceğini idda ediyorsan gülerim sadece.Eds videosunu izlemeni öneririm.Beyaz cuprayı geçtiğini SÖYLÜYORSUN iki video var birinde o seni geçmiş diğerinde bişey anlaşılmıyor.Şimdi çıkmam lazım ama ben sana o yazılanları bulacam merak etme sen,nerenden uydurduğunu kendinde gör![]()
arkadaşlar kaç saattir yazılarınızı okuyorum.bence insana yatırım yapın bırakın araba için birbirinizi kırmayı.bugün sen geçersin yarın gelir başkası seni geçer.tekrarlıyorum hiç gerek yok kalp kırmaya.
bu e30 m3 sanırım evo 1-2 hangi versiyon 4 mu 6 sılındırmı___??
İki arabada cok ıyı masallah
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
sana bırsey soyleyımmı. hep ınceden benım arabam en ıyı modunda yazılar yazıyorsun kımse salak degıl burada. EDS vıdeonu nıye kaale alıyosunkı ben onu anlamadım, bız senınle ıdda olsun dıye vs ıcın denemedıkkı . aynen dedıgım bakalım chıplı yenı cupraya ne kadar gecılcez hadı deneyelım dedık ve vıdeo bıle cekıp koyduk. senın hıc bı atmo typer benı gecemez dedsıgını bende hatırlıyorum. unutmakı senle denedıgımızde bızde beyın yoktu ve olası hp mız 225 227 vs cıvarlarında o cıvarlarda torka sahıptık ama sen 280 290 hp lerde 400 kusurlere varan torkunla ayrıca tek kısı olarak denemeyı yaptın bızımle... olsan olsan 70 kılosun ben 110 mustafa 85 kıloozaman vıdeoyu koyunca hıc yorum bıle yapmadık masallah guzel gıdıyor farkı gorduk bu denemede dedık . ama sen sonra typerlara s2k lara sardın vs. cok ıddalısın araban gıder dıye superchargerlı bı typerda var deneyebılecegın ne dersın? esıtlemıs olursunuz sartları. ıkınızde asırı besleme modelı ? typer yanından gıderken yuzundekı ıfadeyı gormek ısterım acıkcası. mınıklerınde yakaladıgı bı detaya bende takıldım 70 bın lıralık araba felan muhabbetı... yanlıs kısılere yazıyorsun gerek mınıkler gerek e30 cu arkadaslarımız ben vs modıfıye ıcın harcadıgımız paralar ıle zaten o dedıgın rakamlara coktan ulasmıs bulunmaktayız. o lafına karsılık burda senın arabandan 3 tane alacak parayı tek bı arabasına harcamıs kısılerınde var oldugunu bılmenı ısterım. yasın buyuk hurmetle yazıyorum ama kelımelerın cumlelerın baska kısılerın ve moderatorlerınde gorup farkettıgı gıbı hos gıtmıyor.
saygılar
seluk görmeden yarum yapmak kolay bukadar net konuşmak için ne sebebin nede yorum yapmaya hakkın var.
orda bunu gözleriyle görmüş insanları yalancılıkla suçluyorsun. kraldan çok kralcı olma.
karakter kazan biraz. her seferinde sen çıkıyorsun ortamdan zıpcıktı gibi.
adamların arabaları kendilerine sen onların savunmasına izin vermiyorsun. hayır arabaların paralarını sen mi veriyorsunda bukadar savunuyorsun. neyse parası verelimde bizim arabalarıda savun bari.
okadar zamandır sustuk bişey sölemedik ama artık yeter kardeşim.
Call for prayer
Instagram hesabımız
ULAN VALLA BAĞIMLILIK YAPMIŞ YA dün iş yerinde sıkıldım...
ahhahahhaaa bagımlılar sizi
Call for prayer
Instagram hesabımız
sen ne kadar alem bı adammıssın yaw helal olsun. gecenın bı korunde hepınızı o saate kadar agırladım tek basıma yalnız kalmayın geldınız oturmus olun muhabbet etmıs olun dıye surda yazdıklarına bak. neyın yorumundan bahsedıyosun sen paralı kardesımben orda gozuyle gorenın yaptıgı yorumdan bı cozumleme yaparak bırseyler yazdım. ABL gıdemezmı yazmısım? ABL kotumu gıtmıs yazmısım. ABL ye yorum bıle yapmamısım... resıt ABL ıle VB yanyana gıttı demıs. GNS ıle ABL vıdeosunu ızledık ona gore yorumladık cozumledık. gocundugfun sey nedır acıklarmısın? ordakı konu VB typer ve EDS typerdır. ABL muhatap bıle alınmamıs yorumlanmamıs... ıyı oku ıyı anla...
ayrıca ıkı araba ıcınde elımden geldıgınce ugras verıyorum emek harcıyorum.. neden dersen ıkısıde yakınım ıkısıde delıkanlı ıkısıde ozu sozu bır kısıler.butun ugraslarım helalı hos olsun...savunma konusma hakkım azda olsa var ... parası neyse verelım demıssınde senın araban ıcın atacagım bı post senın arabana mal olur sana ruhsatla gelde uzerıme satıs yapalım
neyse saygılar
[quote=s2k;550260]hayır gozumle gordum ama tavuk karası var bende belkı yanlıs gormusumdur :d[/qu
sende tavuk karası var biliyorum olm süphem yok sendenher konuda icinde ol sen eksik kalma drifter doktor
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)