|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
http://videos.streetfire.net/video/m...gsi_207597.htm
geziniordum dikkatimi çekti arkadaşlar sizde izleyin dedim , sona doğru aynı gibiler herhalde.... |
|||
|
|
#2 |
![]() |
hehe bu videoyu ben çekmiştim f7r az önde oluyo ama berabere gibi çok fark yoktu
__________________________________ EGETUNING PROJECT ECUFAST İZMİR chip tuning & remapping |
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
|
60 person , no comment ! yuh beaaa
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
efyediar'in uzay mekigi oldugunu sananlara iyi video
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
F7r zaten bildiğim rs 172 lerden falan yawaş deilmi ve gsi nin bi dünya imkanı var parça olarak f7r biraz daha fakir bu konuda. Ama f7r daha güzel.
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
megane f7r la denedım ben roll de ve dragda gectımmm vıdeosunu bulursam eklıyım buraya
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: bildin beygir la
|
ılk vıdeodakı f7r ozanın arabasımı ?
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
ona benzettim bende renkten
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
|
#10 |
|
Misafir
|
goruldugu gibi plotaj ve araçların motor we yürür durumları fark ettiriyor
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Bravo HGT
|
arac evet ozanın aracı ama bildigim kadarıyla 1-2 bişiler olması lazım f7r da ama yanlıs bilgi vermiş olmayım yinede
__________________________________ Kaan http://img830.imageshack.us/img830/2295/imzah.jpg www.retamuhendislik.com.tr |
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Bora
|
gsi da enjektör chip ıvır zıvır bişiler var bide o videoda 15 orj gsi jant var,ozanın meganeda da çıtır bişiler var ama body kit i cihazı 17 jantları falan üstünde
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: F7R Turbo & Leon
|
bu cümleyi 2 ay sonra tekrar yazacağım buraya.aynı yorum gelirmi o zaman bakıcaz...
![]() Değilmi Mustafa abi ![]() (dipnot: Mustafa abinin isteği üzerine roll olmuştur.oda gecedeki tek roll'umdür.müzik sisteminden dolayı.araçta 1-1,5 ay önce sattığım komple bagaj olarak müzik sistemi vardıda.yaklaşık 145kg'lik.ondan kalkmak istememiştim.) Barış'ın yazdıkları üstünede birşey yazmam zaten,gerekte varmıki ![]() Filtre ve yürüyen harici oynama yok...
__________________________________ Get ready, get set, let's roll Road warrior in a bit of petrol Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow Son Düzenleyen xxozanxx; 15-02-2009 23:48. |
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
behlül çıldırdı
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
eheheh yok be kardeşim,bilmeden konuşmak kötü bişey sadece ona tav oluyorum
![]() Bihter'e az kaldı bu arada ![]() __________________________________ Get ready, get set, let's roll Road warrior in a bit of petrol Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow |
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
olmaz öyle,2. el profesyonelmi yada sıfır acemimi seç birini
![]() __________________________________ Get ready, get set, let's roll Road warrior in a bit of petrol Red, yellow, hit green, then go, breathe in slow |
|
|
|
|
#18 |
![]() |
yıllar öncede başka forumlarda da kavgası oldu ... sağlıklı bi 94 fsi motor her türlü f7r ı geçiyor çok denendi ...
bunu biz autodrom un kurucusu Ethem Genim lede konuştuk ( şimdi autodrom u kurmuştu ne oldu diyen çıkacaktır ... renault pist takımlarını araştırsın ... ) yakın bi tanıdığımın eniştesidir kendisi ... gsi ın geçtiğini kendiside söylemiştir. __________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: White Rs @ New Kangoo
|
Ankarada çok sağlam giden bir F7R ile egsoz filtreli Gsi'ı denemiştik 1,5 boy gsi almıştı ama F7R nin o gidişine bile çok şaşırmıştım
__________________________________ Piston Garage |
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|