izmirdeki arkadaşlar ;
saat 11 gibi buluşulacak.gelmek isteyenler bana pm atsın.yeri söyliyim.foruma yazmak sakıncalı olur diye...![]()
Alın size ters dönmüş kapaklı c20xe
![]()
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
ah be abicim işin en yoğun olduğu gün yapılır mı deneme
sonuçları yazın buraya hatta varsa çekerseniz video da koyun![]()
2400 devirde yürüyen honda mamulü olmadığı için haliyle geçiliyoz
geçildik olm olabilir yani,sen demedin mi bizim arabaların devirleri tutmuyo diye
senin iyi yürüdüğün devirlerde ben ölüyüm,benim yürüdüğüm devirlerde sen ölüsün
o akşam chipli 106 yı da o şekil geçmiştin zaten..![]()
vay bee daha ogrenıcegım bır cok sey varmıs c20 xe hakkındapaylasımlarınzı ıcın tesekkurler akadaslar
![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Yarışa gitmeden önce (mazur görün artık) o.çocuğu,şerefsiz,kansız birileri evin önünde 30,40 dk duran(hemde ana caddede gecenin 9'u civarında)benim aracı boydan boya solu çizmişer hemde çok derin...arka çamurluk sonundan ön çamurluk ortasına kadar.allah belalarını versin...
bütün sinirlerim bozuldu doğal olarak.ne yarış ne bişey gördü gözüm.durduk yere masraf dert...diyecek laf yok.allahlarından bulsunlar.allahları varsa tabi.şerefsizler
![]()
aynı sorunu bende yasadım ve aracın sol tarafında on taraftan arka camurlugu kadar derin bir cizik var ne mantıkla neden yapıyolar anlamıyorum. gecmiş olsun buarada
o.çocugu bunların sonu yok amk !
herkese iyi akşamlar ben aranıza ve forma yeni katılıyorum.ozan arkadaşa geçmiş olsun diyorum,ben chiefkadirin bahsettiği astra gsı'n sahibi uğur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)