mustafa abi yalancılıkta biryere kadar ama insanın burasına kadar geliyor bazen...
Printable View
bir yanlışın var sanırım arkadaşım.diğer konuda devir uyuşmazlığı diye birşey geçmiyor dediğin kişinin yazılarında??
belirli hızda roll diye birşey olmaz. belirli vites+devirde olur roll... kısa olsa bile dediğin gibi 2000 devir kesinlike oynamaz.(tırmanma,drag gibi caddede zor kullanılacak bir kısa olmadıkça)yine yanlışın var.
iki tane , opel ve renault gibi yakın markalarda aynı hp'de makina arasında karşılaştırılmaz diye yorumunuda kendi şahsimce yanlış buluyorum.bir ferrari ile normal bir arabayı karşılaştırmıyorsun burda.hitap tarzın çok yanlış...
iki konudada videolar ortada bırakın herkes istediğini düşünsün,konu da burda tatlı bir şekilde kalsın.ortalığı germenin manası yok.ikiniz içinde söylüyorum.iyi forumlar...
belirli hizda neden roll olmuyor anlamadim;
herkes istedigi vitesten basar bukadar basit. iki tane ayni parcalara sahip ayni model araba denemiyorki devir secilsin...
+1
ozanın 5 bittiği yerde astranın 4 bitiyor hatta çip ile devir arttıysa daha da uzuyor. yani oranları ciddi anlamda kısa. buyuzden bana aynı viteste basmaları mantıklı gelmedi, önceki konudada yazmıştım ama karşı çıkanlar oldu. tabiki herkes katılacak bu fikre diye birşey yok.
hep aynı devirde denenecek diye birşey de yok, alt devir üst devir hepsinin farkına bakılır nolcakki yani birinde geçip diğerinde geçilsen..
madem 200de bitiyor, 100-200 denesinler ozaman isteyen istedigi vitesten basar...
Burdaki denemede GSI la Megane Coupe denemesi olmuyor haliyle. her arabanın kendine gore avantaj dezavantajı var.. Adam o akdar emek vermiş kısa yapmıs, bunun kendisine dezavantaj olmasını istemez. diğeri de o keza.. sonucta eger gsi gecilmişse, megane coupeye değil, kısalı megane coupeye gecilmiş demektir..
benım bır arkadasımda f7r var arayım sunu chıp falan yapmıs stock makınamla denıcem sonra bır yazılım yapıp tekrar denıcem vıdeolarıno koyucam buraraa
arkadaşlar konu baya tartışmaya dönmüş ama burda tartışma olmasını kimse istemiyor her araba kendine göre iyi diyelim gecelim tekrar aynı muhabbetleri acmayalım forumdaki kimseyide sıkmayalım.yalan doğru muhabbetine gelince kimin yalan söylediğini ise orda olan herkes gördü(tabi senin arakadaşların dışında:soru: başka söze ne hacet. forumdaki arkadaşlar gerginlik için kusura bakmayın.
geçme geçilmeye demedim ben, 1. kalkış hariç her seferinde devirleri seçen sensin uğur.kadir sana şunda kalk bunda kalk demiş belli chipine göre talimatların dışına çıkmadın... kendi tayfan hariç sor bakalım kim ne demiş orda... örneğin; 2. vites 3000 yürümedin bu videolardan sonra 2 kere daha 3. vites 3000 yürüyelim dedik şekildeki gibi ( http://videos.streetfire.net/video/D...5-9bb8009cfbb7 ) hareketler yaptın,su koydun...kornalara kafana göre bastın vs vs... forumda gerginlik çıkaran sensin bir kere,ilk önce arkadaşlarının yazış tarzlarına bak sonra bana laf at. o gece dönüşte 3-4 saatlerinde "gsi" nickli arkadaşının yazdıklarını gördüm ben sonradan...ilk önce kendine çevrene bak sonra bana çamur at...
Geçilmişsin işte ! Daha kastırma benim adımıda ağzına alma..Bir hafta önce 17 jantım,tesisatım bilmem nem var deyipte yanyana gittiğin gsi'dan sonra arabanın koltuklarından,Abs'sine kadar söküp,14 sac jantla geçilince elin ayağına dolaşmış senin koçum..Sen kırk fırın ekmek ye o gsi'ı geçemezsin.
belli belli acayip geçilmişim tabi haha:D noldu chipin işe yaramadımı kadir bey...
sen ve tayfandan ne beklenirki ankaradaki ünün! buralara kadar gelmiş valla...forumda yaptıklarında cabası...log'ları gördük...
o arabada bir tek arka koltuk sökük.11kg.başka bişey değil.stok gsi 1100kg değilmi.geldiğim araçta 1072 kg.kantar verisinide yazdık.siz 15 ileyken niye 17 ile geleyim ben mantık bumu senin...böyle mantıksız düşünürsen bende chip yok sizde chipi sökün gelinmi demem lazım benimde...
eski gsi ile yazdıklarına gelince; diğer gsi ilede var 3.lü video istersen bidaha izle...
bence f7r 'ada düzgün yazılım atılmalı oyle denenmeli....
ı love mixşef :D ahtapot gibi her il de mixerlik yapıyon :D