opeldostlar Nickli Üyeden Alıntı
Bu kadar "opelci" yazmanızın nedenleri nedir? :)
not:yazıyı genel olarak yazdım,size özel değil..."hafifletme'den" dolayı bu yazınızı alıntı olarak aldım:)
iyi akşamlar herkese...
bak güzel kardeşim sakın yanlış anlama burda sana atıfta bulunulmuyor bunun sende farkındasın ve yazıkların için teşekkür ederim tartışma ortamından alıp dostça muhabbete sürükledik en azından bu konuyu diimi sende mantıklı ve olumlu yanıtlar vermişsin snn aracını yabana atmıyoruz megane nin f7r ıda oldukça başarılı bi makinedir bunda hemfikir zaten genelde herkez
ben sadece opel ci olarak uğur a yardımcı olmak vaabında yazıyorun şahsınlailgili diil konuyada bakarsan anlaşılır ben opelciyim sebebi bu istersen sanada tavsiyelerde bulunur neler yapabilirsin yazarız yazacak arkadaşlarda vardır burda demekki sonuç herkez arkadaş dost rool işin makarası eğlencesi bugün o geçer yarın yüklersin sen geçersin buişler böyle baen sadece astra gsi fanatiği olarak ve 43 adet astra gsi alıp satmış ve kullanmış birisiyim ve opel bahsi geçen heryerde astracılar yazar üstüne alınma yazmayında diyemeyiz diimi :) seni de son yazdıkların için ayrıca kutlarım çok dostane ve mantıklı birisisin ve aracında gerçekten güzel kazasız binmeni dilerim arkadaşım
sanada iyi geceler