User Tag List

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
155 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: astra gsi megane f7r

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sımdı benım araba sıhırlı ellerın elınde bakalım beklıyourz
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

opeldostlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şanzuman bitti dierleride hemen hemen bitti gibi ama yarın alıcaksın sabreeeeeeeettttttttttttt

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önceki atışmaları vs,vs herşeyi bir kenara bırakırsak benim dediklerimden öte niye arabadakileri yazıyorsunuz yada neden başka açılarla yaklaşıyorsunuz anlamıyorum tmm gsi opel'in efsana motolarından biri keza f7r'da renault'nun bu zamana kadar ürettiği efsane motorlardan biridir.kaç tane bu klasmanda araç speedline hafif yarış jantlarıyla piyasaya sürülür... opel 10.5 sıkıştırma ile 150 hp üreten çok süper bir motor yapmış zamanında. renault da 10.0 sıkıştırma ile 150 hp.demekki arabalar yakın...
    onu geçelim;
    ben araba orj'dan 18kg hafif diyorum siz arabada hafifletme var diyorsunuz.70-80kg çıkardım gibi 1090 orj- kantarda çıkan 1072kg...araçtan koltuklar çıktı ok ama çok önemli bir nokta olan fiber ve (özellikle ön) oldukça ağır olan BODYKIT'i unutuyorsunuz
    arka koltuğuda yarış için sökmedim,izmirde benim araç ünlüdür,ilgi çekicidir çevremde oldukça geniş aracı ve beni bilen bilir 2 aydır arka koltuksuz dolaşıyorum ben. ön koltuklarda 4 nokta yarış kemeri olduğu için arka koltuğun altındaki kemer yerlerine takıyorum kemerleri o yüzden...yani "korktuda çıkardı" diye yazmanın bir gereği varmı sonra ben gerginlik yaptı oluyorum...
    keza siz stok araçla gelicez dediğinizde ben 17 lerle gelirsem kısa şanzımanımın ne avantajı kalır sorarım size 14 takıp geldimki avantajım olsun ordan diye...bende chip yokki...mesela ben size chip'inizi çıkarında gelin demem gibi birşey 17'lerle niye gelmedin demeniz.haksızmıyım...

3'lü videoları gördünüz,uğur ile ikili videoları gördünüz.kimse kaptırıp gitmiyor,5-6 boy ileri atıp kaybolmuyor gözden vs,vs....Bu kadar "opelci" yazmanızın nedenleri nedir?

not:yazıyı genel olarak yazdım,size özel değil..."hafifletme'den" dolayı bu yazınızı alıntı olarak aldım

iyi akşamlar herkese...

Alıntı opeldostlar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    acil epronu değiş derim sana f7r la zaten stdda böyle oluyor daha fazlası hatta onunda kısasını düşünürsek ve hafifliğini vsvs unsurlarıda elersek sen her halikarda 1.5/2 net çıkmalısın bunu unutma
    başarılar 2 nizede

uğur maxi servis var çamdibinde hem güzel fiyata hemde tertemiz ultrasonik temizleme yapıyorlar tavsiye ederim

Alıntı UĞUR_GSI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ilginize teşekür ederim zaten uzun zamandır enjektorlerımı temızletmek ıstıyordum bugun temızletıcem aracta rahatlama olucakmı bakıcam.yavaş yavaş eksıklerımızı tamamlıcaz ilerleyen gunlerde

UĞUR_GSI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saolasın onerın ıcın belkıde konu cok uzadı haklısın bırbırımızı kırmaya gerek yok bıdaha yarışırsak eger bunu hırsla degıl arkadaşca yapıp arabalarımızı dener kıyaslama yaparız sen gec yada ben gecım ıkımızde aracımızı sevıyoruz sonucta

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allaha şükür...

Uğur kardeşim sonuçta kaanın hgt olsun, enginin gsi olsun, muratın tempra 2.0 olsun vs. vs. bir ton denk araç var. Sürekli olarak roll yapıoruz. Araçları yapılan değişikliklere göre yorumluyoruz. Sende katılmış olursun bu cuma olmazmı??

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tarkana katılıyorum bu cuma yapalım bişiler DC yi soktum taktım 1.6 son susturucusu bakalım ne değişti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar "opelci" yazmanızın nedenleri nedir?

not:yazıyı genel olarak yazdım,size özel değil..."hafifletme'den" dolayı bu yazınızı alıntı olarak aldım

iyi akşamlar herkese...

bak güzel kardeşim sakın yanlış anlama burda sana atıfta bulunulmuyor bunun sende farkındasın ve yazıkların için teşekkür ederim tartışma ortamından alıp dostça muhabbete sürükledik en azından bu konuyu diimi sende mantıklı ve olumlu yanıtlar vermişsin snn aracını yabana atmıyoruz megane nin f7r ıda oldukça başarılı bi makinedir bunda hemfikir zaten genelde herkez
    ben sadece opel ci olarak uğur a yardımcı olmak vaabında yazıyorun şahsınlailgili diil konuyada bakarsan anlaşılır ben opelciyim sebebi bu istersen sanada tavsiyelerde bulunur neler yapabilirsin yazarız yazacak arkadaşlarda vardır burda demekki sonuç herkez arkadaş dost rool işin makarası eğlencesi bugün o geçer yarın yüklersin sen geçersin buişler böyle baen sadece astra gsi fanatiği olarak ve 43 adet astra gsi alıp satmış ve kullanmış birisiyim ve opel bahsi geçen heryerde astracılar yazar üstüne alınma yazmayında diyemeyiz diimi seni de son yazdıkların için ayrıca kutlarım çok dostane ve mantıklı birisisin ve aracında gerçekten güzel kazasız binmeni dilerim arkadaşım
    sanada iyi geceler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkür ederim yalnız internet ortamında olduğumuz için aksettiklerimiz tam anlamıyla karşıya gitmeyebiliyor.nitekim öylede olmuş;ben not'u size özel yazmadım sadece "hafiflik"kısmını alıntı aldım,kalan yazılanlara cevaplarım diğer arkadaşların yazdıklarına cevaben..siz mantıklı bir opel kullanıcısısınız ama körü körüne fanatik olarak bağlanmış olanlarda var.gerçi hayatın her yönünde her kulvarda var böyle kişiler...daha fazla uzatmayayım yinede yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın sizde

araç yüklemeye gelince bikaç haftaya proje konumu resimleriyle açacağım inşallah

Alıntı opeldostlar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kadar "opelci" yazmanızın nedenleri nedir?

iyi akşamlar herkese...

bak güzel kardeşim sakın yanlış anlama burda sana atıfta bulunulmuyor bunun sende farkındasın ve yazıkların için teşekkür ederim tartışma ortamından alıp dostça muhabbete sürükledik en azından bu konuyu diimi sende mantıklı ve olumlu yanıtlar vermişsin snn aracını yabana atmıyoruz megane nin f7r ıda oldukça başarılı bi makinedir bunda hemfikir zaten genelde herkez
    ben sadece opel ci olarak uğur a yardımcı olmak vaabında yazıyorun şahsınlailgili diil konuyada bakarsan anlaşılır ben opelciyim sebebi bu istersen sanada tavsiyelerde bulunur neler yapabilirsin yazarız yazacak arkadaşlarda vardır burda demekki sonuç herkez arkadaş dost rool işin makarası eğlencesi bugün o geçer yarın yüklersin sen geçersin buişler böyle baen sadece astra gsi fanatiği olarak ve 43 adet astra gsi alıp satmış ve kullanmış birisiyim ve opel bahsi geçen heryerde astracılar yazar üstüne alınma yazmayında diyemeyiz diimi seni de son yazdıkların için ayrıca kutlarım çok dostane ve mantıklı birisisin ve aracında gerçekten güzel kazasız binmeni dilerim arkadaşım
    sanada iyi geceler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yol bıter sfi bıtmez bu benım lafımm herzaman sunud erım ıyı olan kazansın bugun yakın bır arkadasıma gecıldım gercekten guzel yurudu ılla benı nıye gectınmı dıyımm yanıı masallahı var arabanın dedım su anda msnde makara yapıyruz gerek yok yanı boyle tartısmalara

ermaneray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı astra gsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yol bıter sfi bıtmez bu benım lafımm herzaman sunud erım ıyı olan kazansın bugun yakın bır arkadasıma gecıldım gercekten guzel yurudu ılla benı nıye gectınmı dıyımm yanıı masallahı var arabanın dedım su anda msnde makara yapıyruz gerek yok yanı boyle tartısmalara
    işte gerçek bir rolling kralı gene süper konuşmuşsunuz meli bey

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlış anlamadım kardeşim seni anlıyorum haklısın bu söylediklerinde projeni bitir resimlerini videolarını bekliyoruz hayırlısı ile saygılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet arkadaşlar haftasonu aracımızı deneme amaclı bırkac aracla denemeler yapıcaz bunlar kesınlıkle gecmek gecılmek amaclı degıl arabalarımızı kıyaslamak sohbet muhabbet kurmak amaclı bı gsı bı hgt ve 174hp bır vti deneme yapcaz ozellıkle gsı'yla yapcagım denemede aracımın performansını olcme ımkanım olucak tabıkı aksılık olmazsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet arkadaşlar haftasonu aracımızı deneme amaclı bırkac aracla denemeler yapıcaz bunlar kesınlıkle gecmek gecılmek amaclı degıl arabalarımızı kıyaslamak sohbet muhabbet kurmak amaclı bı gsı bı hgt ve 174hp bır vti deneme yapcaz ozellıkle gsı'yla yapcagım denemede aracımın performansını olcme ımkanım olucak tabıkı aksılık olmazsa

tartısma olmasın ama ok vıdeoları beklıyruz

ermaneray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gönlüm gsi dan yana başarılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saolun arkadaşlar tartışma olmasını bende ıstemem gecılsemde onemlı degıl amac arabmı denemek bugun gecılırım yarın gecerım ama gsıyla olan sonucu merak etmıyor degılım ıkı aynı arac ıkısıde chıplı sonucu görcez

VeNoM_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu yeni aktivite cuma günü mü olacak? katılmak isteriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VeNoM_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu yeni aktivite cuma günü mü olacak? katılmak isteriz
    pm attım
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hehe kanka heryerden yetişiosun. nonstop 24/7 Serkan Roll information phoneline

Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pm attım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarın uygun olursanız görüşmek dileğiyle

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)