yaw japonya dıom ıthal ettık dıom:D:D gun gectıkce ıılesıyo yada bana ole gelıyo:D 1 2 degısıklı yapıcaz ıns daha ıı olucak;)
Printable View
bir gece megane rs bahcelıde denk gelmıstı gazladım bunla alakası yoktu bu ıyı gıdıyor...
varsa ankara da stock haber verın deneyelım bır mınık gsi la
Rs guzelmiş ya sunroofsuz sunroofsuz maşşallahı war :)
normalde roll olarak baktıgımızda bu kadar uzun uzun sıktırmıorus
ama bu v6 :D araya girince adamı zorluyor sanki uzunda daha iyiyim dercesine 250ler 260lar sıktırılıyor , bu kadar riske deymez yaws.... vectra'nın uzunda tanımadıgı aşikar...
vectra gercekten cok guzel gidiyo masallah
bence ölçmeye gerek yoqq,biz o tarafa yada siz bu tarafa geldiğinizde sizin ankarada doğru ölçüm yaptırdığınız 174 yada 180 hp'lik bi vtec yada vb bi araç olursa deneriz sonerim daha net bi ölçüm olur :D:D ben bide neyi anlamıyom bak şimdi,benim sana sattığım 4-2-1 race header düz boru ve son susturucu ve filtre ile 6700dd dönen eco vtec sohc bi araç ile 110 hp'den 128,6 hp gibi bi sonuç çıkıosa hondanın yaptığı en iyi makinalardan biri olan b16 gibi dohc 8300 dd dönen bi aracta headers düz boru son susuturucu ve aem v2 ıle 14 almamız neden ınandırıcı gelmıo sonerım?kı zaten ss sıtesınde ss header ss duz boru ss magnum ıle 11 hp alınmıs gorunuo ve orda headers 4-2-1
yaw hüseyin sen miydin? tanımadım valla kusura bakma...
benim 128 de çok iyimser bir rakam bunu söylemiştim. benim ve arkadaşlarımın yıllar önce VTi ı vardı. hiç birimiz 170 üzeri bir rakamı (güçlünün VTi hariç, ki onda da emme egzantiriği ve ecu vardı) dyno'da görememiştik. ya bizim VTi ların hepsi bitikti :D ya da dyno hatalıydı :D birde şu konu var: yeni Civiclerin buna Ep3 CTR de dahil, orjinal header'larının boru çapları çok küçük, resmen gücü kısmak için üretilmiş. ama bu durum VTi da yok. Yani VTi lara header taktığında alınan güç yeni civiclerdeki gibi farkedilmiyor. VTi da atmosferik güç kazanmak kolay değil....
bak bende işte bu durum farklı,bu konudada çok iddalıyım,bu arada 180 hp çıkan vtec normal değilmi abi?header,aem v2,düz boru,ss susturucu,hondata s300 var ve arac 9000 dd donuo,pekı sadece fıkrını merak edıom sence v2'li headerli bi vti ile rx8 (stock)arasında yada astra gsi (vauxhall egzantrik,header,gene vauxhall beyin,filtreli) arasında sonuçlar nasıl olur roll yapılsa?
9000 deviri stock parçalarla dönmek çok riskli... 180 hp de sadece o parçalarla bence alınmaz... VTi motoru da S2000 gibi, ama EP3 CTR öyle değil..
saygı duyarım sonerim sen öle diosan öledir :rolleyes:
estğ, ben öyle diyorsam öyle değildir... sadece yaşadıklarımızı gördüklerimizi paylaşıyorum. Drag King Aybek kardeşimiz şimdi olsa da yazsaydı. En iyisini o bilir bu konuda... :) Aslında pastacı moderatörümüz "tool" da bilir.. Yazsana pastacı kardeşim, bilgilerini saklama :)
güzel geceydi bütün araçlara maşallah seko güzel gitmişsin..
Bendede videolar var ama boranın telefonda alamadım henüz orçunla denemeleriniz var zoomsuz şekilde :D alayım videoları koyarım..Sende şuan header yok sanırım?Ben aslında o gece FN2 le basmanızıda istiodum ama 3e girmio dedin bi dahaki sefere denersiniz
Orçunun araba edonunda dediği gibi ayarsız yürüdüğü halde maşallah baya iyi gidiyo 5.vites avans vura vura gittik check enginne lambası full yanıp sönüyodu :D 6ya çektiiğimizde bile maşallah durulmadı araba.Dahada güzel yürücek inşallah..
araçların hepsine maaşallah ama sanki biraz fazla sakin gibi geldi bana :D
serkan'ın (megan ) arabada esp ışığı yanıp sönüyor bide bana kapa diyo :)
araçların hepsine maşallah. bi megane rs sahibi olarak sadece orta susturucu iptali ile +11 hp alınabileceğine inanmıyorum. hatta ingilterede orta susturucu iptallerinde güç kaybı yaşandığı konusunu meganesport.net te defalarca okudum. gerçi ingilteredeki konularda hem orta hem de son susturucu iptal edilmişti. bu nedenle gerekli back pressure sağlanamadığı için turbo basıncı az da olsa düşüyordu. şayet izmirdeki araçta son susuturucu muhafaza edilmiş ve sadece orta susturucu iptal edilmişse güç kaybı olmamıştır ama +11 hp gibi bi güç kazancı da olmamıştır.
bunun dışında stock megane rs ile stock type r arasındaki rollingde özellikle alt devirlerde basıldığında megane rs in geçmesi çok normal. üst devir rollinglerde gene rs geçecektir ama fark fazla olmaz. lakin iş modifiyeye gelince type r gerçekten çok iyi cevap veriyor. rs lerden aynı şekilde verim alınamıyor maalesef...
vıdeoyu burayada koyalım o zmn,
kpro pıston ctr ayarsızmıs:D
215hp headerssız v6
225e kdr bastık..
http://user.streetfire.net/video/kpr...-V6_639926.htm