stage 3 stage 3 maşallah
Printable View
stage 3 stage 3 maşallah
bu VTi, AY plakalı 270 bg'lik CTR ile denedi mi? :)
:) bu arac esas hafiflerse cok iş yapar.
hafifletilebilecek bütün ekipmanları mevcut murat aracın ;) kapılar bagaj kaput..
950 civarı süper olur
olur olurr :)
s2kla vıdeosu vardı ya fılre egsozlu facebokta, baya bı beraber gıdıolardı onu bulmak lazım,
95 oktanlada gıder.hıc bıseycik olmazzzz
bi el atmak lazım
1.6 olarak gerçekten en hızlı galiba.maşallah kazasız belasız
şaka makinası maşallah...meto,bir nazar boncuğu ister artık..:)
daha bugün ilanı gördüm 40.000 usd yazmış...
Evet denedi başka ctr lerle.
teşekkürler
vtı full toda c yapılı ve mükemmel yürüyo maşallah :) arkasının yüksek olması kısa da olduğundan vites geçişlerinde arkanın yere vurmasından dolayıymış:) egzozda hatıeladığım kadarıyla skunk2 cat back vardı
Masallah, cok güzel yürüyor :)
turbo vti ı okadar ayırması çok ilginç allah kaza bela vermesin
araç full toda 13cr galiba yanılmıyorsam..egsoz full skunk2 vs vs.
210hp gücünde bir araç :)
Tebrik ederim gerçekten, VTI tek başına başlamış ve bitirmiş :)
Vti ok gibi ,Aybekin arabayı hatırlattı..
Bahsettıgın goruntu bu lınkte var Cekımı ben yaptım Bıraz tıtredı cam car'ın ıcınden :icon_tup:
http://videos.streetfire.net/video/H...mir_203867.htm
Değişik geldi biraz bana o kadarda değil yani Megane RS twin de öle geçilirmi be :S
Enteresan.
Toda falan bilmem ben ynai nedir ne değildir :)
Megane RS i ve CTR yi bildiğim kadarı ile konuşuyorum
maşallah....paşaoğlu ve özgünün eli değince böle bişi çıkıyor ortaya....eee bide direksiyon metoda olunca işi iyice çığrından çıkıyor görüldüğü üzere......
Şu arabanın canlı canlı sesini duysanız sanrım ozman nasıl geçtigini anlarsınız...:D:D:D
Sanırım bu video, dergideki giriş kısmında anlatılan video :) dergiye baktım ama sanırım birisi çalmış :S 210hp olması lazım ama tam hatırlamıyorum.
şarkının ısmı malesef yok. cunku 50dk'lık bı set'ın 4.5 dksından olusan bı sarkı ama bıkac kısı daha sordugu ıcın kesıp track halıne getırdım
http://rapidshare.com/files/208185929/DD.mp3.html
Erel megane rs twin derken ?