Başlayın tabi yaw lazım artık senin fideoları görek biras :D fena gidiomuş senin canavar:slomo:
Printable View
Başlayın tabi yaw lazım artık senin fideoları görek biras :D fena gidiomuş senin canavar:slomo:
ne esnafı yaw seninki piyasa arabası :D hatunları getir götür yapıosundur :allaalla:
Ben baskı balatayı yaptım :) Aklından Ctr ile denemeyi geçiren varsa,ya ben aslında geçerim,geçerdim vs.diye düşünen varsa bu hafta deneyelim yoksa tayyar gidiyo :D
serkan koş bak hem ankarada düz yolda var sen uzun basmak istiyosun :)
valla ist de olsan bişiler ayarlardık,bnm elimden bişi gelmez aranızdan bulcaksınız artık :)
Araba şuanda gidebileceği en iyi durumda balata iyice alıştı ama deneyecek rakip yok :D
kaan sende ctr ile egvtec videoları vardır :)
var abi :) Fn2 le bastığımızı diosun dimi :) hemen upload ediim yada msnden atim istiosan ;) fena uzamışın ztn
bak bakk neler çıkıyooo..:)
[QUOTE=hsyn_çvk;580057]arkadaşlar panik yok geldim :D serkan illa seni geçeyimmi istiyon bekle gelsin şu 4,785 4'ün sonuna kadar bascaz seninle :D:D:D erdem gelelim sana sen dua etki 100 oktan kalktı kalkmasaydı 4,785'ten sonra senide harcardım şaka bi yana güzel izmirimizin arabalarıda güzel insanlarıda : birbirinizi kırcağınıza motor kırın ama siz bekleyin coming soon stage2 QUOTE]
:icon_tup: adamım denıcez senle sevdım seni makara muhabbet:D
oooo çok bilmiş bay profesor konustu, yuce fan typer alayına gıder ulan, el tokadını yemıyen kendınınkını.. anladın sen;).. beyınsız typerlarınızı ucak gormeye devam edın sız. tabı hersey 215 e kdr sora forsu sonuverır:rolleyes:
evt öle olur ztn dedımya typerlar ucak dıer gecılırsede bozuk olur ztn dıer arabalar mantar.
ıllakı yazdırıolar bunu yaa..
olay 250 260da gecmek deıl ztn 230 240da hersey bıter:hahaha:
senın öle bı rakıbın varki uf kı ne uf, +320hplerde ufak bılgı verıyım:D