taxi fena elinize ayağınıza sağlık buğra tebrik ederim :)
Printable View
taxi fena elinize ayağınıza sağlık buğra tebrik ederim :)
Masallah herkes isi kapmis.. Cok guzel goruntuler.. Video montaji da harika olmus Bugra eline saglik..
Yanlayanların ayaklarına Bugranın ellerine saglık :D
Bir buğra klasiği:)
Çok güzel olmuş yine , özellikle kameranın sabit durduğu arka arkaya farklı arabaların geçtiği görüntüler çok hoşuma gitti.
Türk keichilerinide tebrikler:)
'' burma burma bıyıklarım keichi seni ayıklarım'' ahhahahha :)
Maşallahhh:)
Keşke hava kuru olsada duman görseydik. :)
download edemiyozmu bugra bi el at bilg.larda dursun güzelce sıkıldıkca acar izleriz ya arsive ekleyelim
Saygılar:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
tuul orbitte var bende cekerimde ben orj. videodan istiyorum :D
elinize sağlık süper olmuş müziğin ismini öğrenebilir miyim??
Helal buğrama bee yanlayanlarada masallah azıtmışlar yıne :)
Buğra bide in car drift video çeksen tadından yenmez dene bence:)
bugra yapmıs yıne yapacagını lens lerine saglık kardeşim :)
bugüne kadarki çekilmiş o pistteki en iyi video maşallah buğracım allah daha iyilerini yapmayı nasip etsin kardeşim.
gerçekten çok güzel olmuş neler yapılabileceğine bi kanıt olmuş
tebrikler
Ekipçe teşekkür ederiz =)
Bahtsız bedeviyi .. Neydi o cümle :D
Şemsiye gerçekten çok işe yaradı. Allah razı olsun o yüzden =)
Teşekkür ederim. O fikirin yaratıcısı Mustafa abi =) Saolsun 6-7 saat benimle beraber videonun oluşmasında çok fikir verdi.
Normalde izin vermiyorum ben pek tecilli olmadığı için videolar ama TechTurkey için bir kıyak geçelim bari =)
http://vimeo.com/download/video:8786...485f0b592f8261
Eyvallah =)
Linki koydum bi önceki postta. Oradan çekebilirsin ;) Yakında kendi web sitemden direk download imkanımızda olacak zaten.
Chemical Brothers - Block Rockin' Beats
Teşekkür ederim Baran'cım =)
Bakalım Emre. Geliştirme imkanım var şu sıralar. Ekonomik sebeplerden ötürü istediğim bazı ekipmanları alamadım şu anda. Onlarıda alırsam süper olur işte =) O zaman hem kadran hemde ayak görüntülerini ekleyebiliriz videoya.
Teşekkür ederim abicim. Ferrari çekemesekte yapıyoruz bir şeyler işte :p
Amin kardeşim benim =) İnşallah daha iyilere.
Teşekkür ederim =)
Vaaay cdden guzel olmus ellerine saglik :) :)
Ellerine sağlık kanka gene on on video düzenlemişsin artı olarak ekip zaten sağlam güzel görüntüler bunlar :)
keep it REC :D
bu arada verdigin linkten video inmio bi yardim et arsivimize ekliek
afferim koçum benim eline sağlık ...
Yan giderler bi ara basıcam dükkanı haberiniz ola :D
güzel günmiş daha bol daha güzellerinide yaparsınız inşallah :D
çok güzel olmuş ya sabahtan beri izliyorum çok güzel olmuş buğra başarılar
Cok yakisikli oldu.. Yabanci drift tanitim videolarindan birak geri kalmayi onunde ornek olur :)
Hallettim. Vimeo'da videoya tıkladıktan sonra sağ altta Download Video çıkıyor artık. Bütün videoları artık o şekilde indirebilir herkes ;)
Teşekkür ederim abicim =) Beğendiğine sevindim.
Estafrullah. Teşekkür ederim Doğukan abi. Yaşını bilmiyordum gerçi,o yüzden facebookta Doğukan yazdım. Kusuruma bakmazsan sevinirim :)
çok güzel olmuş, eline sağlık buğracım :)
ben en çok muffyli sahneyi beyendim :D
dori dori driftçiler güzel pozlar vermiş..:)
Buğrada kaliteli ve güzel yorumlamiş.
Hepinizin elinize sağlık..
buura o kadar çekim yaptın insan bizide koyar dimi :D şaka bi yana görüntüler güzelleşiyor ... artık biraz daha farklı çekim açıları biraz yüksekten hareketli lazım buura yap yatırımı :)
burma burma bıyıklarım
keichi seni ayıklarım :D
ahahhaaaa süper olmuş...
elllerınıze saglık guzel vıdeo olmus bızde sahne kıyafetlerımızı gıyelımde kamera karsısna gecelım ınceden ınceye =)
bu arada keıchı kendıne yeni bir iş bulsun :)
espri güzel.yanlayanlar süper.video mükemmel. :)
allah nazardan saklasın şöförleri.
ekibinin ve özellikle senin eline sağlık Buğra :)
harıka olmus ama bugranıın yanıdan birini yetiştirmesi lazım her org. yetişemez:)
tebrikler çok başarılı bır video çekimi yurt dışı bir organizasyon gibi his verdi
Teşekkür ederim abicim :)
:D Kısmetse daha iyi görüntüler almak için yeni projeler için adımımızı attık. Fakat *****, ekonomik kriz, dilediğim ekipmanları alamıyorum şu an :) O yüzden beklemek lazım ;) En kötü, o yüksek kulelerden birisine seni çıkartırız, çekersin :D
İnşallah :) Teşekkür ederim.
ellerinize sağlık çk gsel bu arada müzik ne?