Sanırım bu tartışmalar havalar ısınmadıkça devam edecek :)
Şu havalar da hala ısınmadı. Bugün biraz dolanalım diye çıktık donduk hanımla :)
Printable View
Sanırım bu tartışmalar havalar ısınmadıkça devam edecek :)
Şu havalar da hala ısınmadı. Bugün biraz dolanalım diye çıktık donduk hanımla :)
Barış 2 de boşa çıkıyomuş araba maşallah diyelim :D
Bora hocamla bir video yapın bugün yarın ;)
karışıklık olmuş :D
RC 2 kişi
RS 1 kişi
denediler :)
Havalar ısınsın ortalığı bir görelim. Sadece şunu söyleyecem. Hepiniz diyorsunu ve biliyorsunuz RC 165 hp civarı verir dynoda stock olarak. Ama normali bu değil. Çoğunuz ben RC'ler ile denerken diyorsunuz. Ama stock hali ile 177 hp veren araçlar var Cem'in RC gibi. Sonra nie bukadar işlem ile atmosferik araçta 30 hp alınırmı gibi tuhaf matematik sonuçları ortaya çıkıyor. Her neyse bekleyip görelim.
barış sende chıplendın galıba hayırlı olsun.
ama zıpmalaması guclendıgı ıcın olmaz ya ıslak zemınde basmıssındır yada motor kulaklarında sorun vardır.
Abartma ile fanatiklik ile alakası yok. Saçma olan arac vermesi gerektiği gücü verince tuhaf bakılması. Asıl ben RS'lere tuhaf bakıyorum. Nie düşük veriyorlar diye. Bu aracın fabrika verisi 177 hp. Diğer araçların nie 165 hp verdiğini bilmiyorum. Ama İngiltere'de ki bütün RC ler fiks 165 hp veriyor stok olarak. Almanya Hollanda İsviçre Belçika kullanıcıları ise 170-177 arası veriyor. Ve İngiliz'ler ile dalga geçiyor. Hatta şu an RC'lerine serviste yazılım güncelleyenlerin kesici 7250 den 6900'e düşüyor. Bilginize.
bak şimdi kalbimi kırdın:D
http://img19.picoodle.com/img/img19/...6m_b80a2e7.jpg
İlk 2008 ocak ayında Dubai daki bir üyenin başına geldi. Akabinde bir iki Avrupa ülkesinde yapıldı. Avusturalya da yapıldı. Türkiye'de sadece 307 CC'de böyle birşey olmuş. RC motorlu olanında. Ama henüz Türkiye'de böyle birşey yok. İklim şartları benzin kalitesi yada yağ koşulları olabilir. Gerizekalı servisler ısrar ile 10w40 yağ koyuyorlar bu araçlara misal.
bence ıstanbul dynolarıyla karıstırdı.ıstanbuldakılerde guc ılk satırda yazıyo.
ankarada rulle power olayı oluyo rakımdan dolayı.
o nedenle ust satırda bende 169 yazıyor.stock 169 oldugunu dusunup yazdu buyuk ıhtımal.
denız sevıyesıne gore hesaplanmıs halı 182.8
gonul ısterdıkı stock 169 versın:)
ılk aldıgımda full stock uraz da gırdım dyno ya. 2-3 ay kalıbrasyonu bozuk oldugu ıcın yatıyodu.kalıbrasyon yapıldıgını soyledıler.uzun aradan sonra ılk cıkan bendım galıba o dyno ya. 31 derece sıcaklıkta 161hp/193nm cıkmıstı:)
Ben benim hala Barış'çım. Ama benim güleceğim komik bir durum yok. Son 25 senedirde aynı benim. Değişen birşeyde yok. Aşağıda zaten İbrahim söylemiş. Göz alışkanlığı Paşaoğlu VAMAG çıktılarında ilk satıra baktım. 168 hp çıkmış olsa normaldi bence. Ayrıca atmosferik olarak fabrika verisinden overrate veren araç olmadığını sanırım herkez biliyordur.
Aynen dediğin gibi ilk satıra baktım İbrahim. Ama şimdi ilk girdiğin 161 hp veren dynoda Serp dynomuydu ? Onda rule mule power zamazingoları varmıydı ?
bosch servıs tı. serp yada vmag degıldı galıba.
rule power onda da vardı.
cıktıyıda ekleyım.sılık duruyo ama yaklastırdıgınızda goruntu netlesıyo
duzgun bı dynoda 20-25 derece sıcaklıkta 165 üstü kesın verırdı ama.
http://img03.picoodle.com/img/img03/...4m_0db869c.jpg
Tuhaf bir dynoymuş. Almanca. :)
üff neyse ben burdan uğraşmak istemiorum havalar düzeldiğinde bi ara dener görürüz herneyse
Yazmayacağım, uzatmayacağım, tatlı sohpetle devam edeceğim dedikçe bazılarınızn yorumları irite etmeye başlıyor.
Bak arkadaşım, öncelikle benim hesaplarıma ve yorumlarıma yorum yazarken biraz daha az heyecanlan. Hafif tersinden kalkmış bir üniversite öğrencisi gibi bir elektrik veriyorsun farkında olmadan. Bu iyi birşey değil. ***** burası forum ortamı mimikler çalışmadığı için yazılan yorumun uslubuna dikkat etmek gerekiyor ;)
Zira senin ısrarla tuhaf matematik sonucu dediğin şeylerden 10 senelik bilgisayar mühendisi olarak az çok mühendislikten anladığıma inanıyorum ve sana yukarıdaki ilk mesajında hafiften dalga geçerek ima ettiğin fizik kuralları muhabbetini hatırlatarak şunu söyleyeceğim; 2.0 litre hiçbir atmosferik araba, bir filtre ve egzoz değişimi ile 30 hp alamaz. Kaldı ki ben 20 hp ye de inanmıyorum. Bugüne kadar birçok araba değiştim. Hepsinde cai ve egzoz zaten fiks değiştirdiğim şeylerdi. Ama hiçbirinden 20 veya 30 hp almadım. Ama RC ler başka RC lerden ben alırım dersen o zaman asıl tuhaf matematiksel mantığı sen hortlatmış olursun :)
Keza dereceli egzantrik takıp ona istinaden egzoz ve filtre üçlüsüyle döngüyü tamamlayarak 20 ila 30 hp leri bu tür arabalarda ancak görebilirsiniz. Onu da yine bu döngünün vazgeçilmez bir parçası olan custom yazılım ile yakalarsınız. Bu işler öyle 10hp filtreden, 10hp egzozdan, 15 hp yazılımdan etti mi sana 35hp tamam o zaman ver bakalım ordan 2 kilo arnavut ciğeri gibi bakkal hesabıyla olmaz :) Bunlar birbirini tamamlayıcı elementlerdir. Bu döngünün parçalarından biri eksik olsun, o hp leri görmeniz oldukça zordur. Zaten bu nedenledir ki işe önce filtre ve egzozdan başlanır sonra yazılım ile desteklenir. Daha sonra moda göre dereceli takılarak yazılım tekrar güncellenir.
Ayrıca Ahmetin arabası hakiki arnavut ciğerli, diğer RC lerin arabası tavuk ciğerli muhabbeti artık sıktı. Artık bu muhabbetleri duydukça "neden Ahmetin arabasında boncuk mu var?" diye soruyor insan kendi kendine ;)
Nedense şu forumda bir Allah' ın kulu çıkıp da "ulan benim arabam tavuk ciğerliymiş, standardından kötüymüş" demiyor ya ben de ona şaşıyorum. Herkesin araba özel hepsi arnavut ciğeri maşallah :)
Aynı şekil 1 A da olduğu gibi...
birincisi kim 30 hp almış onu anlayamadım
ikinciis barışa,barış bak sen fn2 ile denedin noldu o akşam ben fn2 ile 10 defa denedim 10 undada yanyana gititk GKS fn2 ile,sende denedin muratta denedi,biz bu muabbetleri muratlada konuştuk ben ona dedim biz hiçbir zmn tam basamadık oda bastık dedi bende arkadaşımıdır sonuçta ne gerek var 2 araba dalgasına kavgamı edelim,yüzyüze gelince hiç bişi tartışmayıp forumda ağzıma geleni söyleyen adamlardan değilim ben
ben gks fn2 göksel kardeşimin seninle denerken 6 ya attım dahada basmadım bıraktım dediğini ben gayet net biliorum o akşam sadece filtre egzost vardı
dahada bişi demek istemiorum,hala nie sen onu geçtinmi bunu geçtinmi muabbeti varki
ikisindede aynı şeyler olunca ne olur ne biter görürüz işte sizde kısa olur o zmana kadar bende 15 leri takmam kısaya-timing aynı işte
bide ur rs ten bashediosun adam beni ztn 4 sonlaırna kadar 2-3 boy geçtiki ben 4 sonundan sonra yakalayıp geçtim senin arabandan hızlı olduğu aşikar bu mevzuyu nie uzatıosunuz
beyler üşenmedim okudum ta en baştan konuyu bir çırpıda.ama bence de burda ne konuşulsa boş :) bnce fabrikadan çıkan her arabanın kendine özgü karakteri var.biri gider biri gitmez.en büyü kanıt birerebir deneme yapmaktır.bence boşa birbirinizi üzmeyin :)
kolay gelsin...
BoraRS
Murat(sword) ile denemenizin video su varmı ?
Ben arabaları marka modele göre kıyaslamam ahmet mehmet diye karşılaştırırım.Benim sana bir sorum var Murat'ı 2 boy geçtin Maşallah:icon_tup:(Umarım takıcağınız kısanın faydasını görürsünüz) Murat ile benim aramda direk kafadan kopan ve 200 km hızda aramızda 4 boy olması + cem(filtre,egsoz) beni top speed de ben 220 yi dayayıp giderken 2 boy geriden gelip 3 boy atmışken nasıl daha hızlı oldugunu söylüyorsunuz?
aynen öle Cem'in istediği km doğrultusunda bastıgımızda ben direk 2-3 boya çıkıyorum 220 km hıza kadar sonuç değişmiyor 220 km hızda bi süre gittikten sonra yanımdan geçtiğinde yuhhh bippp diye bi tepki vermiştim :) benim istediğim devirde bastıgımızda 3-4 boyluk bir fark olmustu topspeed deniyememiştik.
Not:aracım 40 kilo hafifti
tekrar 106 alip deneyesim geldi ya, sabriniza hayranim :)
defter kalem hazırlayın olayı acıklıyorum:D
gokı 106 nın 220 den sonra gıtmesını bekleme bence ve o km den sonra senı gelıp gecmesı de normal.
eger degerlendırmeyı 220 den once yaparsak
sen muratı 200 e kadar 4 boy gecıyosan bence swordun kesıcıye kadar o gene 3 boya duser cunkı gordugum kadarıyla swordun 5. vıtesı gayet canlı.
ne oldu 220 de swordan 3 boy ondesın,cemden 2 boy ondesın.
barısda swordu 2 boy gecmıs bu hesaba gore barısın 200-220 ye kadar cemın onunde olması lazım.hadı kafa kafaya olsun lar hadı bılemedın cem 1 boy onde olsun ama sonuc bundan farklı olmaz.
senın hesabına gore barıs ıle cem arasında 5-6 boy fark olması lazım buda pek mantıklı degıl.
beyler bnm birde deb sorunum var diorum ya kankamın vti bas çek yapıo yanımda gülüo pis pis :)
ya bide bnm arbaamın diğerleirnden farkı ne yani bildiğiniz 206 rc
Cem ben de geberik debriyaj ve 50 lik borular ve 50 lik son susturucu ile deniyordum Muratla :)
Bu arada debriyaj seti 360 küsür liraymış. İçime oturdu walla.
GOKI YANLız yanlıs hatırlamıosam cemde fıltre varmıydı sız denedıgınızde?
konu tam 2 bılınmeyenlı denklem halını aldı hadı hayırlısı:D:D
swordda tam test car olmus ahuahua:D
Clio geçse nolcak yaw yine elektronik gaz kelebeği var onda geçildik falan dersiniz.rc rs i geçersede rc rs ten hızlı olur yani herşeye bi kulp bulunur bu konu kapanır bikaç ay sonra başka bir konu açılır ordada aynı şeyler yazılır çizilir bu konuda olduğu gibi kısacası bu muhabbet hiç bitmez en iyisi kimse bişey yazmasın.
umarım rc nin debriyaj sorunu haftaya çözümlenirde bu merak konusu konuda bir sonuca varır eğer davet ederseniz bende katılmak isterim denemeye:icon_tup:
ne alaka çip filan olduktan sonra gaz kelebeği dezavantajımı kalcakki,ondan sonra bu işlemlerden sonra o vardı bu vardı demeye gerek yok