evet arkadaşlar forumda yapılan bi kac denemeye cevap olarak actım konuyu ozan adlı arkadaşımızla yaptığımız denemelerde vıdeoları koymuş kendısı ama orda koymadıgı bıdeolarda var ben sadece ıkı vıdeo koycam zaten 3 kere kalktık hepside 2 vites ve ozanın ıstegı dogrultusunda olan 4 bın devır zaten bılen bılır astra 4 de kendıne gelır kısa yoksa tabı.vıdeoları koymadan once ozanın deıdgı gıbı aracları ozellıklerı yazalım
astra gsi:chip (kadir kardeşim)
megane f7r: kısa,egzoz fıltre ve 14 sac jant arka koltuk yok görünenler bunlar.
ozan kendı yazdıgı yorumlarda devır uyusmazlıgı dedı normal olarak o kısadan dolayı kalkmak ıstedıgı vıteste benım aracım 2000 devırde oluyor kı hıc kalkmayalım daha ıyı.rol dedıgın ya bellı devırde yada bellı hızda olur bunu bılıyoruz ozaman mantıksız devır aralıklarında kalkmanın bı geregı yok dıye dusundum.kı ozan arkadaşımız 3 vıtes yada baska 5 devır gıbı yurumelerın hıc bırınede yanaşmadıgını belırteyım sadece 2 vıtes 4 bın devır.benım koydugu vıdeoda kendındede olan vıdeoda ben 3 vıtesın sonunda yanı 150 160 gıbı gecmeye başlıyorum kadranımdan takıp edebılırsınız yanı ozanın dediği gibi ne kesıcıye gırcekken nede yol bıterken durmuyoruz kendı gecılmeye başlayınca yarım boy gıbı frene basıyor sonrada bahane buluyor.ama onemlı olan bu konuşmalar değil önemli olan arkadaşca yapılan denemeler ve herkes bılıyorkı astra gsı nasıl gıdıyor bır f7r karşılastırılamaz bunu bılen bılır bende bılıyorum ve yarışlara koltuklara kadar sokup sac jantla gelmek pek delıkanlılıga sıgmıyor cunku konuşulanda 17 jant var ve koltuk yok gıbı seyler soylenmedı gayet arkadaşca bır deneme uzerıne gıdıldı ama arkadaş hırs yapmış ve bunlara başvurmuş ama sonuc değişmedi.genede herkese teşekür eder iyi günler dilerim amac kimseyi kötülemek değil ama kimsede olanı saklamasın yada kimse hak yemeye calışmasın
http://videos.streetfire.net/video/a...f7r_637667.htm
burda dışta olan benım arac renkten bellı zaten yani arkadaşın dediği gibi hep kendısı dışta değilmiş,
http://videos.streetfire.net/video/a...f7r_637670.htm
burda kadrana dıkkat edelim benim aracın içi.kesıcı dedıgı herallde160 cıvarı fren yaptım dedığı yanı burdada durum gozler onunda 150 160 gıbı gecmeye başlıyorum.ozan arkadaş 198 kesıcıye gırıyorum demıştı ama hız daha 160da yarım boy oluyor fark demekkı dogru olmayan şeyler konuşuluyor ama göz var hizam var