kankam ımkan yok atmosferık ıle bole sokuyoz ıste:D turbo olunca soz sokmıcem:D
Printable View
kimse bişey silmiyor sanmıyorum loglarda bişey yok
Bu yeni stg 3 cupra lar ile k20 eg kasalar yuruyemezmi yaw atmosferik olarak ?
bu arada gecen bostancı sanayide eg kırmızı k20 gordum yakında duser videroları buralara :)
çok mantıklı yaw tam heveslik k20 de atmosferik olarak olayın sonudur hrld zevk ve gidis olarak :)
kprosu bıle olmayan typera attıgın 1 tır farktanmı bu sevıncın :D araya tır sokmusmus. araba konusunda yanlıs kısıyle asık atıyorsun gıbı gelıyor bana haberın olsun :) hıc bılgın yoksa hakkımda hacıyı ara ogren... mınıklerle olan bı yazısmanada noktayı ben koymustum hatırlarmısın? hep kendı arabanın cok ıyı gıttıgını ıma edıp duruyorsun burda kımse salak deıl unutma! 11.38 mıs 100 200 :D ozaman UD 9 larda :D kendıne denk adamlar bul bence sen . bız sana azız
Kpro tak ölede deneyelim ben sevinmedim dikkatini çekerim sen kahroldun fark burada,hala aracımın çok ii gittiğini söledimi söleme iii oku msj ları,280 hp bir arabanın neyini bukadar övücem.Seninle aşık atmak en son isticem şey emin ol.Minik olayında ben cvp yazmadım iş sidik dövüşüne gitmesin die.11.38 inanmıyorsan sana video yollim bay çok bilmiş hemde 5. vites 3 bin devirden basıyorum:DBurdada var video seyret ve zaman tut bakalım kaç çıkacak.Ben abartmam.Neyse onu yazarım.Doğru sölemişsin denk değiliz bunada emin ol;)Sen egoları olan birisin,ben ise ara sıra roll yapmaktan keyif alan biri.Tıra inanmıyorsan tekrar seyret:D
Er turboyla 330 oluyursa ud la aynı güce gelmiş olacak demek ud da atsın 150 kilo deneyin merakımız sona ersin:)Birde sökme işlemi için şunu sölimm,sen 270 hp sin1200 kg sın ud 320-330 hp 135 kilo.Bence aradaki 40-50 hp fazlalık ve 150 kilo denk gibi.Dalga geçer gibide avas verme aynı kiloya gelin deneyin video koyun herkesde bilgilensin.
katılıyorum, gercı bahanesız rollıng olmaz demısler:D, ama ben bahaneyı sevmem herseyın hazır olucak denıyıp gorceksın, sorada tebrık edılcek.. (ud de mesela kutu ıcı fıltreyle gazladı bu solendımı caısı yok..)
bu arada turboda tamm agırlıklar esıtlensın ama ctrnın 320 330 hpsı dynoda tespıtlenmesı lazım tahmını rakamla olmazkı o iş.. sora tabıkı tebrık etmesınıde bılıırz. bunda problem olan bişiy yok.. bu ıste gecmekde var gecılmekte sonucta:icon_tup:
amma uzadı konu..ısteyenle ıstedıgı yerde denıcem..ısteyen arabasını soksun..kımse elınden gelenı ardına koymasın bundan sonra..cok germeyın benı atmosferık ıcınızden gecerım anlayamazsınız noluyo..yazı flnda yazmayın bana alıntıda yapmayın yazmak ıstemedıgım seyler yazdırmayın..herkesın bı sınırı var o sınırı asmayın..
Kilitledim.